Wat je moet doen voor 10x groei met Demian Beenakker

Google+ LinkedIn

Vandaag in mijn podcast: Demian Beenakker, ondernemer en investeerder voor middelgrote bedrijven in voornamelijk de e-commerce. Door middel van online marketing laat hij deze bedrijven razendsnel groeien. Een slimme ondernemer die als geen ander weet wat de kracht van online marketing is. Wil je niet een beetje, maar heel veel groeien met je bedrijf? Dus niet x2, maar x10? Luister dan zeker naar deze podcast.

Demian is een kei in het stellen van de juiste vragen, in het stretchen van het voorstellingsvermogen. Hij voelt als geen ander aan wat nodig is om échte groeistappen te maken.

Ik leer ontzettend veel van hem. Sterker nog, hij inspireerde ook mij om verder en groter te denken. Om me niet meer te focussen op kleine, maar op grote groeimogelijkheden. Het gevolg? Mijn omzet vertienvoudigde!

 

Van ZZP’er naar ondernemer

In de podcast vertelt Demian wat er gebeurt, wanneer je de juiste vragen stelt. En hoe dat er in zijn geval voor zorgde dat hij de shift maakte van ZZP’er naar ondernemer.

“Een vraag die ik ondernemers stel is: wat is je gedroomde omzet voor dit jaar en hoe ga je dat realiseren? Maak een concreet plan. Zet vervolgens een 0 achter die omzet. Dat is je omzet maal 10. Je zult zien dat er weinig overblijft van het oorspronkelijke plan. Dit vertelt je iets belangrijks. Namelijk: wil je écht groeien met je bedrijf, dan zul je andere keuzes moeten maken.

 

Waarin verschilt een X2 plan van een x10 plan? Oftewel: wat zorgt ervoor dat een bedrijf niet een klein beetje, maar heel veel groeit? Dat vertelt Demian in de podcast.

 

Ik ben wel benieuwd: hoe ziet jouw bedrijf x10 eruit?

 

Enthousiast over deze podcast met Demian Beenakker? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • mooi. Maar gaat niet voor alle branches op. Vooral in de marketing (waar je nu mee dood wordt gegooid op social media) kan dit super werken. Ik zie van allerlei coaches voorbij komen, ook mensen die ik van vroeger ken, en dan zijn ze opeens bedrijfsbusiness coach….
    Ook het feit dat de nadruk in al die advertenties op je omzet verdubbelen- of x10 zou niet de drijfveer moeten zijn. (zie de “goede” coaches die dat gelukkig ook zeggen) Maar je bedrijf op jouw eigen manier laten groeien, je goed in je vel zit dan komt de omzet daarna. En wat wij voor belangrijk vinden in ons bedrijf is de passie die je uitstraalt. maar wij hebben dan ook geen product uit een doosje of online-paper etc. maar een vers product waar je mensen (personeelskosten) voor nodig hebt om te groeien. en dan dus ambachtsmensen.
    Uiteindelijk gaat het om wat je onder aan de streep overhoudt en niet je omzet, daar moet je je bedrijf op draaien.

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *