Ralph Moorman: “Waarom je geen hype moet willen zijn.”

Google+ LinkedIn

Ralph Moorman is de bedenker van De Hormoonfactor, een methode met voedings- en beweegadviezen waarmee je je hormonen op natuurlijke wijze in balans brengt.

Ralph heeft daarmee inmiddels duizenden mensen op spectaculaire wijze geholpen. Ik ben er daar één van, en ik was benieuwd naar Ralphs werkwijze.

Wat mij bovendien zo aanspreekt: in Ralph komen idealist en ondernemer bij elkaar. Daarover schreef ik onlangs het artikel Energie als basis van succesvol ondernemen.

Ralph Moorman heeft diverse boeken uitgebracht en werkt samen met zo’n 600 door hem opgeleide trainers om mensen te helpen een slag slaan met hun gezondheid.

 

Moorman: ‘Het is geen rocket science’

Zoals Ralph zelf zegt: zijn methode is ‘geen rocket science’. Toch heeft hij al een enorme groep mensen van hun gezondheidsklachten af geholpen.

Maar hij was mij en al die andere mensen makkelijk misgelopen als hij het zakelijk niet zo slim had aangepakt. Hoe heeft hij zijn visie weten te verspreiden via tv, internet en boeken? Tijd om Ralph te vragen naar zijn aanpak.

Heb jij Ralphs boek De Hormoonfactor al gelezen?

 

Ben je enthousiast over deze podcast, je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Heel interessant Ninke, vooral omdat het is weer een bekende issue bij mij. Ik worstel al jaren met mijn gezondheid en dat heeft mij tegen gehouden van kansen te kunnen pakken dat mijn leven zouden kunnen brengen waar ik naar toe wou. Het is dus heel belangrijk dat je lichaam en geest optimaal zijn om je dromen waar te kunnen maken.

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *