Waar ligt het goud van jouw bedrijf verborgen?

Google+ LinkedIn

Het klinkt gek: goud verzilveren. Maar dat is precies wat je na het beluisteren van deze podcast kan gaan doen met het goud van jouw bedrijf.

Iemand heeft een cursus bij je afgerond, een workshop gevolgd of een product of dienst gekocht. Is dat het einde van jullie contact? Zo ja, dan kan deze podcast echt een verschil maken. Een verschil tussen doorsappelen en doorbreken naar het volgende level met je business.

Kansen liggen altijd voor het oprapen. Daar ben ik echt van overtuigd. Maar omdat je druk bent en barst van de ideeën en nieuwe plannen, zie je ze gewoon niet.

 

Contact opnemen met oude klanten

Een van de dingen die elke ondernemer direct kan oppakken, is opnieuw contact opnemen met oude klanten. Hoe is het met ze? Hoe staat het met hun plannen?

Op het moment dat je mensen benadert en interesse toont, gaan mensen je vertellen wat ze bereikt hebben en waar ze tegenaan hikken. Je ziet direct of je opnieuw van waarde kan zijn voor hen. En dan is het heel makkelijk om een aanbod te doen en opnieuw zaken met elkaar te doen.

Heb jij genoeg aandacht voor ‘oude’ contacten?

 

Ben je enthousiast over deze podcast, je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *