De kans die bijna iedereen laat liggen

Google+ LinkedIn

Podcasten is een super effectieve marketingtool waarmee je je concurrenten een flinke stap voor blijft. Je luistert nu naar een aflevering van mij, maar waarom begin jij niet je eigen podcastshow?

Je kan op dit moment koploper in je branche worden met podcasting. Want ook al is deze tool bewezen effectief en kan je veel waarde delen met een groot publiek, toch hebben nog niet veel ondernemers een eigen podcast.

Een podcast is het delen van audio (in plaats van video of geschreven tekst). Dit kunnen ingesproken blogs zijn, overdenkingen, interviews, gestreamde video’s. Als je mijn podcast vaker beluistert, heb je al deze soorten content wel eens voorbij horen komen.

 

Met podcasten bereik je een ander publiek

Met podcasten bereik je een groot publiek maar ook een ánder publiek: mensen die niet zo snel jouw blogs zullen lezen. Ze hebben het bijvoorbeeld druk-druk-druk en willen ook hun tijd in de auto, de sportschool of tijdens het wandelen met de hond goed benutten.

Als je je op mijn podcast abonneert, kan je je laten inspireren door onder andere de interviews met topondernemers maar ook door het medium zelf. En vraag je dan eens af: is dat podcasten niets voor mij?

 

Wanneer beluister jij podcasts? Zat ik er ver naast toen ik het over de auto, de sportschool en het wandelen met de hond had?

 

Ben je enthousiast over deze podcast, je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *