De verborgen rem op je succes

Google+ LinkedIn

Tot een aantal jaren geleden mopperde ik inwendig best vaak. Toen ik daar mee stopte, had dat niet alleen invloed op mijn humeur. Ook mijn bedrijf had er baat bij.

Ik had het idee dat er veel meer in me zat dan er op dat moment uit kwam. Behalve hardop klagen over dingen en over mensen, klaagde ik vooral veel in mezelf. Ook oordeelde ik negatief over van alles om me heen.

 

Gestopt met klagen

Dat moest maar eens klaar zijn. Ik nam mezelf voor om een week niet te klagen.

De resultaten waren overweldigend.

Daarom deze tip voor jou: wil jij invloed hebben op jouw leven, op wat er gebeurt in je bedrijf? Wil je invloed hebben op jouw succes? Stop dan vandaag met klagen. Ik weet zeker dat er voor jou heel veel gaat veranderen.

 

Zou het jou lukken een week niet te klagen? Gewoon, om te kijken wat het met je doet…

 

Ben je enthousiast over deze podcast, je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

Onderaan deze pagina vind je de video.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *