Banner met button Ninke van der leck
365 contentkalender Ninke van der Leck
vinkje groot

MAAK IN 2021 VAN SOCIAL MEDIA EEN MAKKIE EN BESPAAR TIJD EN STRESS MET DE 365 DAGEN SOCIAL MEDIA CONTENT KALENDER

Bestellen
Kies en word gekozen - Nine van der Leck

NU TIJDELIJK MET 3 EXTRA BONUSSEN T.W.V. € 261,00

ALS ONDERNEMER SUCCES BEHALEN MET SOCIAL MEDIA?

Net als de meeste ondernemers, stapte ik in de valkuil van uren rondhangen op social media. Ik dacht dat het de plek was om inspiratie te vinden voor mijn eigen content. Ondertussen verlamde het me alleen maar. De stortvloed van de ‘kijk-mij-nou-berichten’ zogen alle goede energie uit mijn lichaam.

Wat ik ook lastig vond was dat het schrijven van berichten me zoveel tijd kostte. Het werd bijna een dagtaak om mijn kanalen gevuld te krijgen. Ondanks alle uren die ik erin stopte kreeg ik maar weinig likes en comments.

Mijn afhankelijkheid van social media werd steeds groter. Zelfs als ik de kinderen naar bed bracht checkte ik ondertussen nog even snel of ik nog nieuwe likes had gekregen. Het laatste wat ik wilde was een moeder zijn die afhankelijk was van social media.

IK HEB EEN AANTAL DRASTISCHE BESLUITEN GENOMEN, WAARONDER:

Ik doe niet langer hap-snap mijn social media, maar vanuit een sterke visie. Hierdoor is er veel meer connectie met mijn doelgroep en stegen het aantal likes, comments en volgers snel.

Ik werk niet langer adhoc, maar werk dankzij mijn contentkalender weken en soms wel maanden vooruit, waardoor ik geen stress heb en ik niet steeds op mijn telefoon hoef te kijken.

Ik organiseer mijn contentcreatie strategisch waardoor ik maandelijks tientallen uren overhoud en minder werk.

Mockup 365 contentkalender

Ik ben met de content kalender aan de slag gegaan en er gleed meteen een pak stress van me af. Ik hoefde niet meer zelf te bedenken wat ik nu kon plannen. De kalender geeft me een duidelijke richtlijn. Ik hoef nu enkel nog te doen wat écht belangrijk voor me is. Wauw, graag meer van dat!!!

Lies Vermant

Ik vind de contentkalender echt tof! Het is heel fijn dat ik niet zelf het wiel opnieuw uit hoef te vinden, maar dat jij dat al voor me gedaan hebt, zodat ik me kan richten op de inhoud en allerlei toffe berichten kan plaatsen. Ik ben er heel blij mee en kijk uit naar die van volgend jaar.

Silvie van der Zee 

Ik wilde even zeggen dat ik echt MEGA blij ben met de 365 dagen content kalender. Mijn bijnaam was #instadino geworden (en dat op mijn 27e levensjaar), omdat ik 0 inspiratie/knowhow had om te posten. Ik gebruik de kalender sinds 4 oktober dagelijks en er staat al content klaar voor de rest van de maand oktober!!! Zo makkelijk is het nog nooit geweest. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn social media eindelijk back on track is, ik bespaar er tijd mee en ik vind het op deze manier nog leuk ook! Eindelijk produceren i.p.v consumeren 💪🏼! Thanksthanksthanks Ninke!🙏🏼 Al jouw programma’s hebben tot nu toe al zóveel opgeleverd. Je bent een topper! 💙

Esmé van Gorp

Hoe zou je het vinden als ik jou een jaar lang help met succesvolle content voor je social media?

Al ruim 8 jaar deel ik content met mijn volgers en klanten. De afgelopen 5 jaar help ik ondernemers met hun contentstrategie. Hierdoor weet ik wat wel en niet werkt.

Ik weet precies wat je moet doen om je volgers te inspireren zodat ze gaan liken, klikken en kopen. Ook weet ik hoe je ervoor te zorgt dat social media jou geen tijd kost maar juist oplevert.

Dit is precies wat ik deel in de 365 DAGEN SOCIAL MEDIA CONTENT KALENDER

De kalender heb ik inmiddels getest bij andere ondernemers en ook zij vinden hem handig en praktisch.

Ondernemers krijgen er inspiratie door, samenwerkingen en klanten! 

Ik ben niet zo’n ster in het bijhouden van Social Media. Het is niet helemaal mijn ding. Maar wie wil opvallen en klanten wil hebben, kan niet zonder. Met jouw Social Media Kalender lukt het mij om meer én beter te schitteren op de socials… Dus dank daarvoor!

Maaike Rotteveel

Dank je wel voor de kalender. Ik ben nu een week bijna dagelijks aan het posten en mijn linkedIn profiel is met 600% gestegen qua bezoekers. Ik heb een post gemaakt die bijna in 14000 lijsten is gekomen en 143 comments op zijn geweest. Top hoe dit werkt!

Yvonne van Kaathoven

Even terug heb ik de 365 dagen social media content kalender aangeschaft en wat een handig ding is dat zeg. Er staan zoveel goeie, toffe tips en ideeen op, alles is even leuk! Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en zie de reacties op mijn posts groeien.
Het mooie is dat er zelfs een werkklus uit voort is gekomen voor het maken van social media teksten. Dus hoe tof is dat! Dus de contentkalender is mijn bijbel nu haha. Nee zonder dollen, ik ben er superblij mee, dat dit zo werkt. Dus enorm bedankt!

Mira van Maaren

DE VOORDELEN VAN DE 365 DAGEN SOCIAL MEDIA CONTENT KALENDER

EEN HEEL JAAR LANG SOCIAL MEDIA CONTENT IDEEEN

12 MAANDEN LANG AFWISSELENDE POSTS EN/OF VIDEO’S

PRIKKELENDE VRAGEN VOOR JE VOLGERS DIE ONMIDDELLIJK HET ENGAGEMENT VERHOGEN

ALTIJD INSPIRERENDE IDEEEN VOOR POSTS EN VIDEO’S

SNELLERE GROEI VAN HET AANTAL VOLGERS, LIKES, COMMENTS EN SHARES

ONBEPERKT TOEGANG

HOUD MEER TIJD OVER 

VOOR ELKE DAG EEN CONCREET CONTENTIDEE 

Bestellen
Kies en word gekozen - Nine van der Leck

Ik wil even laten weten super blij te zijn met de 365 dagen Social Media content kalender. Ik gebruik hem volop. Vooral om wat meer van mijzelf te laten zien. Dankjewel voor de inspiratie!

Miranda de Groot

Ik wist niet dat het eigenlijk zo makkelijk was om zoveel verschillende content te creëren 😉
Door de content kalender zie ik nu zoveel nieuwe invalshoeken om mezelf te profileren op social media. Daardoor zit er veel meer afwisseling in mijn post. Het  kost mij nu ook zoveel minder tijd. Super waardevol dus. Dankjewel Ninke 🙏🏻

Margot Morrenhof

De 365 dagen content kalender helpt mij om (véél) vaker en consequenter Facebook en Instagram te gebruiken voor de zichtbaarheid van mijn coachpraktijk. Voorheen had ik af en toe een ideetje, maar meestal ontbrak het mij totaal aan inspiratie, twijfelde ik of mijn berichten wel zinnig of waardevol waren en liet ik het er maar bij zitten. Of ik huiverde om iets over mijzelf te vertellen. Ik plaatste soms langer dan een maand helemaal niets op Facebook, had niet eens Instagram. Nu ik weet wat ik zoal kan plaatsen, post ik veel vaker berichten op Facebook èn Instagram. En langzaamaan ben ik het steeds meer aan het uitbreiden. Wat helpt is dat ik er mijn eigen draai aan kan geven en – vooral – dat ik die draai nu gevonden heb.
Het is wel zo, dat het tijd kost en dat ik die tijd niet elke dag kan maken. Maar ik ben met de kalender al zó veel verder gekomen, had hem ook gewoon mee op vakantie. Ik denk ook dat het steeds makkelijker wordt en dat ook ik over een tijdje gewoon 365 dagen content weet te plaatsen!

Ingrid Zuure

VOOR WIE IS DE 365 DAGEN SOCIAL MEDIA CONTENT KALENDER BEDOELD?

JE WORDT SUPERHAPPY VAN DEZE KALENDER ALS JE:

Begrijpt dat de online presence van je bedrijf in deze tijd een must is

Op een aantrekkelijke manier zichtbaar wilt zijn voor je volgers en klanten

Social media vóór je, in plaats van tegen je wilt laten werken

Open staat voor slim ondernemen

Minder tijd kwijt wilt zijn aan social media

HET MAAKT NIET UIT

Of je op dit moment veel volgers hebt of weinig

Je Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube of een ander kanaal wilt gebruiken

In welke branche je zit, de berichten zijn aan te passen aan je eigen situatie en doelgroep

Je technisch bent of niet

Je journalistieke kwaliteiten hebt of niet

Als startende ondernemer wil ik meer leren over online zichtbaarheid. De contentkalender helpt mij hier heel goed bij. Het is een fijne ‘houvast’ voor meer structuur op social media.

Wilma Plaisier

Wat is de 365 dagen Social Media Content Kalender fijn om mee te werken. Ik haal punten eruit die voor mij van toepassing zijn en waar ik over wil schrijven of een story over wil maken. Het heeft mij zelfs mijn eerste samenwerking opgeleverd! Ik ben er echt ontzettend blij mee, bedankt voor deze geweldige tool!

Debbie Neijhoft

Ik heb vorige week de 365 dagen content kalender gedownload! Wat een super mooie handigheid! Dat klinkt nog te zacht uitgedrukt. Want ik heb er heel veel aan. Doordat er iets toegereikt wordt, komen de creatieve ideeën al meer! En dat heb heb ik echt nodig! Bedankt voor deze mogelijkheid! Ik wil even zeggen dat ik veel bewondering voor je heb en dat je een grote inspiratiebron bent voor mij. Ga zo door! Wordt zwaar gewaardeerd.

Nanda Wallroth

DIT IS DE 365 DAGEN SOCIAL MEDIA CONTENT KALENDER:

Als er één ding belangrijk voor me is als ondernemer dan is het wel dat mijn bedrijf ook doordraait als ik niet aan het werk ben. Samen met mijn team maakte ik voor het hele jaar een contentkalender voor inspirerende berichten en video’s.

Door deze jaarkalender heb ik ten alle tijden inspiratie en ideeën en is het supermakkelijk om vooruit te werken.

We hebben mijn persoonlijke kalender aangepast zodat jij er nu ook mee kan werken.

OM JE POSTS EN VIDEO’S NOG AANTREKKELIJKER TE MAKEN VOOR JE DOELGROEP KRIJG JE BIJ JE BESTELLING NOG 3 EXTRA BONUSSEN:

01. DE PERFECTE TIMING TOOL

Ontdek wat per kanaal de beste tijd is om te posten op social media t.w.v. € 67,00

02. KRAAK DE STORYTELLING CODE

De formule voor sappige verhalen die verkopen t.w.v. € 97,00

03. DE VIDEO SCRIPT FORMULE

Moeiteloos je verhaal op beeld t.w.v. € 97,00

De kalender is heel waardevol omdat ik hier veel inspiratie uithaal en hij gemakkelijk te integreren is in mijn eigen business.

Marije Kaspers

Ik gebruik je contentkalender voor die dagen dat de inspiratie wat minder goed stroomt.
Het helpt me bij mn maandelijkse planning om de content fris te houden en met voldoende afwisseling. Dank je voor je inspiratie!

Cathy Spaas

Hier een enthousiaste gebruiker van de 365 Dagen Social Media Content Kalender! Ik gebruik ‘m vooral om mijn fanbase op Facebook en Instagram te laten groeien en het werkt! Meer interactie, dagelijks nieuwe volgers: hartstikke leuk. Bovendien is het ook gewoon makkelijk om op deze manier elke dag iets inspirerends en afwisselends te kunnen posten, in plaats van gewoon maar iets doen.

Adine Faber-Versluis

Er is geen garantieregeling

Als je de voorbeelden hebt gelezen van mensen die jou voorgingen en de 365 Dagen Social Media Content Kalender zijn gaan toepassen, dan kun je zien dat deze tool werkt. Daarom bied ik geen garantie aan. Als je niet serieus bent of niet het commitment voelt om het maximale uit deze kalender te halen, bestel hem dan niet. Deze tool is alleen voor actiegerichte ondernemers die zichzelf en de groei van hun bedrijf serieus nemen.

Bestellen
Kies en word gekozen - Nine van der Leck

Wat is de bedoeling van de contentkalender ?

Met de contentkalender bespaar je tijd en krijg je inspiratie voor je social media. Je krijgt 12 maandoverzichten met dagelijkse posts en ideeën die je kunt delen op je eigen social mediakanalen. De kalender geeft input voor zowel geschreven content als voor video’s. Je kunt de kalender ook bijwerken en aanpassen aan je eigen situatie.

Hoe ziet de kalender er uit? 

Het zijn 12 maandoverzichten met voor elke dag een idee voor je eigen social mediakanalen. In de kalender worden verschillende rubrieken gebruikt waardoor je volop inspiratie en afwisseling hebt.

Als ik de kalender gebruik, deel ik dan niet dezelfde content als anderen?

Wat goed dat je hier oog voor hebt! Dat betekent dat je uniek wilt zijn en je wilt onderscheiden van anderen in de markt. Met de kalender zal je volop inspiratie krijgen om JOUW waarde te delen met JOUW tone of voice. De bonussen gaan je hierbij helpen!

Hoe lang heb ik toegang tot de contentkalender?

Je hebt voor onbeperkte tijd toegang tot de kalender. De voorbeelden en ideeën kun je dus blijven gebruiken!

Is dit voor elke branch of elk social media kanaal bruikbaar?

Zeker weten! Ondernemers uit hele verschillende branches gebruiken de kalender: een voedingsdeskundige, gedragscoach, online marketeer, grafisch vormgever, boekhouder en een schoonheidsspecialiste bijvoorbeeld. Juist omdat de inhoud van de kalender is aan te passen is aan elk type bedrijf of social media platform kun je je stemgeluid er in kwijt. Ook kun je je posts delen op verschillende kanalen, in tekst en in video.

Ik wil niet als persoon op social media, maar in naam van mijn bedrijf. Is de kalender dan ook geschikt?

De inhoud van de kalender is aan te passen aan elke branche en elk type ondernemer. Je bent vrij om vanuit jezelf of vanuit je bedrijf te posten. De contentkalender maakt beide mogelijk.

Ik ben erg blij met de kalender. De kalender die voor iedere dag een content tip heeft. Dankjewel daarvoor! Juist die tips gebruik ik. Niet iedere dag, dat past ook niet bij me.
Zo’n drie keer per week post ik iets op LI. De bezoekersaantallen zijn omhoog geschoten!

Christien Miedema

Ik vind het nog heel spannend om online te gaan via social media. Dat is nu juist de reden dat ik de content-kalender heb aangeschaft… als stok achter de deur en ook ik krijg nu ook nog eens hele goede ideeën. Ik merk dat mensen echt leuk reageren als je jezelf openstelt en dat is wat je doet met de contentkalender maar dan steeds op een andere manier. Dank voor de inspiratie die je bent!

Sharon van de Ven

Zo fijn om inspiratie te krijgen om meer zichtbaar te worden. De kalender heeft me geholpen een duidelijke structuur op te zetten. Met tips voor ouders van hoogsensitieve kinderen, met HSP feitjes, met posts over mijn visie op Hoogsensitiviteit en het HSP Gesprek waarin mensen hun mening kunnen laten horen. Die structuur maakt het makkelijker content te maken en helpt mijn bedrijf herkenbaarder onder de aandacht te brengen op sociale media.
Dank je wel dus!

Esther Bergsma

Bestellen
Kies en word gekozen - Nine van der Leck

Heb je nog vragen mail naar contact@ninkevanderleck.nl.
We helpen je graag!