De do’s en don’ts bij het aansturen van je team met Floor Daver

Google+ LinkedIn

Als je lekker aan het groeien bent met je bedrijf, ontkom je er niet aan om een team te moeten samenstellen. Maar ondernemen én leidinggeven? Dat zijn natuurlijk twee verschillende werelden. Hoe voeg je ze samen en wat zijn de do’s en don’ts van een goede leider? Daarover sprak ik met Floor Daver, expert op gebied van teamcoaching. In deze podcast deelt ze haar belangrijkste tips.

 

Als teamcoach traint Floor ondernemers, coaches, adviseurs, trainers en managers op het gebied van leidinggeven. Haar goal in life? Het leven en werken in groepen een beetje beter en relaxter maken. Voor veel ondernemers is de overgang naar leidinggeven een behoorlijke stap. In deze podcast deelt Floor haar belangrijkste tips en vertelt ze ook waar het vaak mis gaat.

 

Team aansturen: dé valkuilen volgens Floor Daver

Een valkuil waar veel ondernemers volgens Floor intrappen, is dat ze altijd zelf de kar blijven trekken. Hierdoor ontstaat een cultuur van ‘u vraagt, wij draaien’. Ze geven medewerkers alleen maar losse opdrachten, maar blijven zelf het denkwerk doen. Niet de manier om een zelfsturend team op te bouwen, aldus Floor. Herken jij je hierin? Dan moet je zeker even naar deze podcast luisteren. Hierin geeft Floor niet alleen een aantal gouden tips, maar deelt ze ook haar eigen ervaring als online ondernemer met een groeiend team. Ook praten we nog even over werken en wonen in het buitenland, want Floor is 1,5 jaar geleden met haar man en zoontje vertrokken naar het heerlijke Ibiza.

 

Wil jij de stap van ondernemer naar leidinggevende maken? Zit je op dat turning point en hebben de tips van Floor je geïnspireerd? Laat het me weten in de comments!

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *