Adviezen aan mezelf

Google+ LinkedIn

Deze week luisterde ik naar één van mijn favoriete Nederlandse podcasts, die van Dennis van Leeuwen van Studio Maestro. In deze podcast deelde hij een aantal adviezen die hij zichzelf een jaar geleden had willen geven. Hij inspireerde mij om hetzelfde te doen. Benieuwd wat ik de Ninke van een jaar geleden zou adviseren? Dat vertel ik je in mijn nieuwste podcast.

Als ondernemer ben je altijd in beweging. Je doet heel veel nieuwe kennis op en bent continu bezig met het optimaliseren van je bedrijf. Wanneer je dan terugkijkt op het afgelopen jaar, zie je hoeveel je hebt bereikt, welke bergen je hebt verzet.

 

5 adviezen die ik mezelf had willen geven

Met het einde van 2017 in zicht, blik ik in mijn nieuwste podcast terug op het afgelopen jaar. Geïnspireerd door de podcast van Dennis van Leeuwen, doe ik dat aan de hand van 5 adviezen die ik mezelf een jaar geleden had willen geven. Ik daag je uit om hetzelfde te doen. Het kan je namelijk bijzondere inzichten opleveren.

Benieuwd welke vijf adviezen ik mezelf had willen geven? Luister dan nu naar de podcast.

 

Welke adviezen had jij jezelf een jaar geleden willen geven? En wat ga je meenemen naar volgend jaar? Laat het me weten in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *