Oei, ik groei! voor ondernemers met Alex van Ginneken

Google+ LinkedIn

In deze podcast praat ik met Alex van Ginneken. Alex is een topadviseur die bedrijven helpt om door te groeien. Daarnaast participeert hij in diverse bedrijven, die hij helpt bij de opstart zodat ze lekker winstgevend kunnen worden.

Ik heb zelf wel eens een presentatie van Alex bijgewoond waarin ik werd gegrepen door zijn heldere en praktische insteek. Zo vertelde hij bijvoorbeeld over de fases in ondernemerschap en de crises die daarbij horen. Een ‘Oei, ik groei’ voor ondernemers, zeg maar. Natuurlijk vraag ik Alex om hier alles over te vertellen. Net als over zijn ideeën over wat nodig is om door te breken met je bedrijf.

 

Ben je enthousiast over deze podcast, je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

www.alexvanginneken.nl

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *