All stars en gele tanden

Google+ LinkedIn

Laatst was ik in Los Angeles voor de eerste live dagen van de Greatness Mastermind van Lewis Howes, mijn nieuwe superinspirerende businesscoach. Als enige Europeaan maakte ik hier deel uit van een groep high level ondernemers. In deze podcast deel ik mijn drie belangrijkste inzichten met je. Ze zijn heel persoonlijk en ook ontzettend waardevol voor je, denk ik.

 

Eerder nam ik al een podcast op vanuit mijn hotelkamer in LA. In deze aflevering blik ik vanuit Nederland terug op mijn tijd in Amerika. Natuurlijk deel ik mijn grootste inzichten, eye-openers en leerpunten met je. Maar daarnaast vertel ik je ook hoe ik, als ‘vreemde eend in de bijt’ tussen al die supersuccesvolle ondernemers met afgetrainde lichamen en gebleekte tanden, een bijzondere les over mezelf leerde.

 

De kracht van de groep

Toen ik net terugkwam uit LA, leefde ik echt even op een roze wolk. Want dat is wat er gebeurt, wanneer je deel uitmaakt van een groep high level ondernemers.  Met zo’n groep om je heen, is het moeilijker om op hetzelfde niveau te blijven, dan om flink te groeien. Je wordt echt meegenomen naar een ander level en gaat zien wat er nog meer mogelijk is. Mijn tijd in LA heeft me onzettend veel eye-openers opgeleverd. Manieren waarop ik mijn business nóg meer kan laten groeien, maar ook de realisatie dat het belangrijk is om altijd dicht bij mezelf te blijven. Wat dat te maken heeft met ‘All Stars en gele tanden’? Luister nu naar de podcast!

 

Heeft deze podcast jou ook een echte eye-opener gegeven? Laat het me weten in de comments!

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Nien, een prachtige podcastaflevering over je eerste master in LA. Je aanbeveling om te proberen zoveel mogelijk jezelf te blijven, sprak me erg aan.
    Je slaagt daar goed in. Dat sprak Jetty dit weekend ook nog uit bij vrienden. All Stars en gele tanden, zo ken ik je toch het liefst. Doei xxx

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *