Toen ik alleenstaande moeder was

Google+ LinkedIn

Mijn oudste zoon was vijf weken oud toen ik er alleen voor kwam te staan. Ineens stond mijn wereld compleet op z’n kop. In deze podcast vertel ik je over die tijd en deel ik de drie belangrijkste stappen met je, waardoor mijn leven een compleet andere wending kreeg.

Laatst was ik met mijn man Floris, mijn twee jongste kinderen en mijn schoonfamilie in Artis. Ineens werd ik teruggeworpen naar zo’n 15 jaar geleden. Want toen liep ik daar vrijwel dagelijks met mijn oudste zoon, op dat moment nog een baby. In Artis, bij het aquarium, kon ik alle zorgen even van me laten afglijden. Ik was net 27, moeder van een vijf weken oude baby en stond er helemaal alleen voor.

 

Van shit naar hit

Ik heb geleerd dat het leven altijd verrassingen voor je in petto heeft. Want nu liep ik in Artis met Floris, de man met wie ik al negen jaar gelukkig ben getrouwd. Inmiddels zijn er twee jongens bijgekomen en zijn we een heel liefdevol gezin. Wat heeft ervoor gezorgd dat mijn leven zo veranderd is?

Het alleenstaande moederschap is één van de grootste uitdagingen geweest in mijn leven, net als mijn auto-immuunziekte. Twee dingen die me zijn overkomen, waar ik niet op zat te wachten. En natuurlijk had ik me erbij kunnen neerleggen, mezelf passief kunnen opstellen. Ik besloot anders. En daarover wil ik je graag vertellen. Er zijn namelijk drie belangrijke keuzes die ik heb gemaakt, waardoor mijn leven een compleet andere wending kreeg. Benieuwd hoe ik van mijn shit mijn hit maakte? Luister dan nu naar de podcast.

 

Heb ik je met mijn verhaal geïnspireerd om van jouw shit een hit te maken? Laat het me weten in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring als alleenstaande moeder. Dit geeft mij als alleenstaande moeder troost en bemoediging. De podcast betekende veel voor mij.

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *