Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactVanuit de auto

Google+ LinkedIn

Dit bericht schrijf ik terwijl we in de auto zitten, mijn man en ik. Hij rijdt en ik zit ernaast met mijn laptop op schoot.

“Gute Nacht, Freunde” zingt hij mee. De tune van zijn favoriete radioprogramma ‘Met het oog op morgen’.

We hebben net heerlijk gegeten bij mijn vader in Zaltbommel. Het was een verlaat kerstdiner. Mijn vader was ziek in december. En vanavond haalden we het in.

Waar het eten me eind december altijd tegen begint te staan, hebben we nu enorm zitten lekkerbekken. Sjesus, wat kan die vriendin van mijn vader lekker koken.

Normaalgesproken zit ik trouwens nooit te typen in de auto. Maar vanochtend ontdekte ik een berg aan toffe reacties in mijn mailbox.

Misschien weet je nog dat ik in mijn mail vroeg een reactie achter te laten als mijn tone of voice je aansprak. Wow, wat een te gekke berichten. Ik moest er gewoon van blozen :).

Die rode wangen kreeg ik niet persé van de complimenten. Meer vanwege de realisatie dat ik impact heb op levens van mensen die ik nieteens echt ken.

Moet je dit lezen:

“Ik heb genoeg mensen in mijn omgeving die de minder-is-beter-kant benoemen, die gek opkijken als je grote(re) bedragen wil gaan verdienen, en super grote dromen hebt. Heel fijn juist dat er dan altijd die stem van Ninke is die zegt: “je kunt het, durf groots te dromen, laat je niet tegen houden, geld verdienen is mooi, groter, groter, grootst”, ik vind super inspirerend. Een kant die ik niet veel gehoord heb in mijn leven.” – Joris

“I alles van jou! Ik ben mijn business aan het opzetten, heb je ‘ toevallig’ gevonden op FB en vind je ontzettend inspirerend. Je webinars, je mails, je insta live: ik heb er al heel veel goede ideeën uitgehaald” – Imke

Ik weet zeker dat jij ook veel impact kan hebben. Mogelijk veel meer dan je je bewust bent.

Jouw kennis, levenservaring, vaardigheden en werkervaring is giga, dat weet ik zeker.

Hoe zonde is het als je die mega waardevolle bagage voor jezelf houdt, terwijl je er zoveel goeds mee kan doen voor anderen. Voor je omgeving. Voor de wereld.

 

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *