Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactBijna drie miljoen euro online verdiend

Google+ LinkedIn

Hoe heeft het zover kunnen komen dat ik als moeder van drie jongens, getrouwd, part time werkend, worstelend met een chronische ziekte (hashimoto) toch bijna drie miljoen euro verdiende? Ik zal het je vertellen. Het zit allemaal verborgen in mijn slogan:

Big Business With EASE

Mag ik zomaar zeggen dat ik veel geld verdienen belangrijk vind? 
En mag het ook nog makkelijk zijn om veel geld te verdienen?
Dit stuit veel mensen tegen de borst.
Maar laat ik het anders zeggen:
Als je een gezond bedrijf wil runnen moet het je missie zijn om geld te verdienen.
Wie veel geld verdient kan veel impact maken.
Je kunt er toffe mensen mee inhuren, je kunt er goede doelen mee steunen en je kunt er een comfortabel leven mee leiden.
Wat is daarop tegen?
Moet je overal voor knokken en moet je alle eindjes aan elkaar knopen?
Of is er ook een andere weg, eentje van gemak en waarin je bedrijf vóór je werkt?

Dat zit allemaal in Big Business With EASE en ik zal je vertellen hoe dat werkt. 

Want de letters EASE staan voor het model waar ik nu al bijna drie miljoen euro mee heb verdiend. Ik leg het je uit:

E staat voor EENVOUD. Kies voor een simpel businessmodel. Mijn model is bijvoorbeeld: ik adverteer op social media voor mijn webinar. In mijn webinar deel ik enorm veel waarde en verkoop ik mijn online programma. En dat is het! Niets meer en niets minder.

A staat voor AUTOMATISEREN. Taken die je herhaaldelijk doet moeten je tijd niet verpesten. Voor herhaalde taken bestaat heel vaak software. Programma’s die alles doen voor jou. En wat software (nog) niet kan besteed je uit aan je teamleden. Die geef je vaste taken, zodat jij je tijd veel beter kunt besteden.

S staat voor SALES. Sales oftewel verkoop is het hart van elke business. Zonder klanten geen geld. Zonder geld geen bedrijf. Let daar goed op dat alles wat je doet leidt naar verkoop. Je wil niet weten hoeveel ondernemers dat vergeten.

E staat voor EVERGREEN. Maak een evergreen, een terugkerend proces van het vermarkten en verkopen van één dienst. Zo kun je af en toe een webinar geven, om later structureel een webinar te geven, om het nog later te automatiseren met een opgenomen webinar.

Combineer deze tips en je hebt een dijk van een businessmodel.
Je maakt er een systeem van.
Ik weet het, systeem, dat klinkt allesbehalve sexy.
Maar o wat zal jij genieten als straks de betalingen binnenkomen terwijl jij nog de hond aan het uitlaten bent, je kinderen van school haalt of even lekker tijd voor jezelf aan het nemen bent.

Dus, ben jij er klaar voor, Big Business With Ease? Luister dan deze podcast waarin ik het verder uitleg en waarom je aan slechts 1 programma genoeg hebt om al je geld te verdienen.

Enjoy!

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *