Wat ik leerde over het combineren van mijn bedrijf met mijn gezin

Google+ LinkedIn

Ik krijg vaak de vraag hoe ik mijn bedrijf combineer met een gezin met drie kinderen. In deze podcast vertel ik je wat ik heb geleerd op dit vlak.

Om te beginnen, ik werk max. 24 uur per week. Dat was ooit veel meer. Ik weet daarom hoe het knaagt als de aandacht voor je gezin lijdt onder de aandacht voor je bedrijf. Want ja, je wilt gewoon prioriteit kunnen geven aan wat jou het meest dierbaar is.

 

Anders omgaan met tijd

Wat ik heb gedaan: ik ben gaan kijken hoe ik anders met mijn tijd kon omgaan. Ik ben mijn bedrijf anders gaan organiseren, ben efficiënter gaan werken. En dat gun ik jou ook. Zodat ook jij superveel kan genieten van zowel je ondernemerschap als je moederschap!

 

Ben je enthousiast over deze podcast, je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *