Copycat

Google+ LinkedIn

Hoe ga je om met mensen die teksten van je pikken? En hoe ga je om met de verleiding zelf content ‘te lenen’ van anderen? In deze aflevering vertel ik je hoe ik dit in het verleden deed en wat hierin mis ging. En hoe ik het nu aanpak.

 

 

 

 

 

Heb ik je met deze podcast geïnspireerd? Laat het me weten in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

  • Bedankt Ninke! Ik heb dit de laatste 6 maanden 3 keer meegemaakt en was ook ontdaan. Vooral toen een ‘vertrouwenspersoon’ tijdens een samenwerking (!) achter m’n rug m’n hele concept kopieerde. Ik heb namelijk alles zelf gecreëerd en geschreven; keihard gedurende een heel jaar lange uren gewerkt zonder inkomen want dat had ik opgegeven om mijn missie in de wereld te zetten. Dan is het erg moeilijk om dit mee te maken. Nogmaals dank voor jouw goede werk, voor jouw inspiratie en voor jouw tips!

  • Wat goed van je Nienke, helemaal waar. Copy cat komt altijd uit. Het komt naar je toe via het universum. Je inspireert me om in m’n eigen woorden te vertellen wat ik bedoel en hoe ik me voel.
    Dank je wel Nienke
    Groetjes Yvonne

  • Zo prettig om naar je te luisteren Ninke! Goed verhaal over copycat, openhartig en transpartant, fijn en zo herkenbaar, jouw eerste reactie en vervolgens de landing, mooi!

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *