Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactMijn 3 grootste aha’s uit de mastermind van James Wedmore

Google+ LinkedIn

In februari ging ik voor het eerst naar de mastermind van James Wedmore in LA. Hij is mijn nieuwe business mentor en een sterke strateeg die de focus legt op succes van binnenuit

Deze mastermind is voor mij echt het volgende level. Ik word enorm uitgedaagd op het gebied van mindset en online marketing. 

Als je zelf wel eens in een ambitieus coachingstraject bent gestapt, dan weet je dat het niet alleen maar makkelijk zal worden. Er wordt een spiegel voorgehouden en je zal geconfronteerd worden met wat je tot nu toe uit de weg bent gegaan. 

Juist deze stretch is de reden dat ik een aantal malen per jaar naar LA vlieg en met mijn jetlag-hoofd tussen de Amerikaanse ondernemers ga  zitten. 

Waar ik ook enorm van houd is om voor en na de mastermind een aantal dagen me-time te hebben. Ook deze keer was ik een paar dagen eerder gegaan. Ik had me enorm verheugd om met de trein (De Surfliner Pacific) vanuit San Diego naar LA te reizen. Dit treinspoor loopt namelijk letterlijk langs de Stille Oceaan. Het leek me zo gaaf! Alleen had ik er geen rekening mee gehouden dat ik om 5:00 ’s ochtends zou vertrekken en het nog donker zou zijn 😅.

Gelukkig kwam in de loop van de treinreis de zon toch nog op en kon ik lekker genieten van het Californication gevoel

Tijdens de mastermind zelf heb ik natuurlijk enorm veel inzichten en ideeën gekregen. Ik vertel er ook over in mijn podcast

 1. De transformatie begint op het moment dat je hebt besloten mee te doen
  Als jij besluit om mee te doen aan een ambitieus coachingstraject, dan voel je de shift al. Je weet dat het niet makkelijk wordt, dat je wordt uitgedaagd en toch ga je ervoor. De financiële transactie die je daarna nog maakt, zorgt voor een extra groot commitment. Je voelt dat je het spel al op een hoger level aan het spelen bent, ook al is het traject officieel nog niet gestart.

 2. Loop niet weg voor de confrontatie met jezelf
  Je doet mee aan een ambitieus coachingstraject omdat je andere resultaten in je business wilt. Om te groeien word je geconfronteerd met belemmerende overtuigingen, blinde vlekken, angsten en onzekerheden. Dat kan best pijn doen. Wees niet bang, maar stel je juist helemaal open. Het is zo fascinerend om naar de angstige stemmen in je hoofd te luisteren. Om te ontdekken welke weerstand er in je opkomt als je op het punt staat om te groeien. Dit zijn onbetaalbare lessen.

 3. De antwoorden liggen ergens anders dan je denkt
  Meestal heb je voor jezelf een idee wat je uit een coachingstraject wilt halen. Je doet mee om een bepaalde reden. Uiteindelijk blijkt het vaak om iets totaal anders te gaan. Stel je open voor nieuwe perspectieven. Als je het zelf had geweten, had je het al gedaan.

Ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. En daarom is het ook zo’n te gek avontuur. Ik houd ervan om steeds weer een nieuw deel van mezelf te ontdekken en verrast te worden door wat er mogelijk is in mijn business.

Hou jij er ook van om uitgedaagd te worden door een businesscoach?

P.S. Dit zijn nog 2 manieren waarmee ik je kan helpen om successen te behalen met jouw bedrijf: 

 1. Ontdek in mijn gratis training ‘Het Geheim Van Online Succes’ hoe je jouw kennis en expertise op internet verkoopt zonder commercieel of technisch te zijn. Doe nu gratis mee.
 2. Doe mee met mijn nieuwste lifechanging trainingsprogramma Kies En Word Gekozen waarin je ontdekt met welke winstgevende niche jij de naam wordt! Meld je hier aan.

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *