On Hold

Google+ LinkedIn

Soms stel je jezelf een deadline, want je wilt iets af hebben. Voor mij werken deadlines meestal heel goed, maar soms gebeuren er dingen waardoor die druk op de ketel tegen je gaat werken.

Het is de kunst om op zo’n moment jezelf vrij te voelen om je plannen op te schorten.

 

Is een deadline een belofte?

Ik was bezig met de plannen voor mijn nieuwe coachingsprogramma 5 Star Business. Een programma voor ondernemers die al echt een bedrijf hebben staan en nu willen opschalen om zichzelf vrij te maken.

Dat programma had allang live moeten zijn…

Er stonden mensen te popelen, want ik had gezegd: “8 januari is het zo ver.” Daardoor voelde ik behoorlijk wat druk, maar mijn lijf zette een streep door de rekening.

Hoe belangrijk ik het ook vind om me aan mijn afspraken te houden, het was echt gekkenwerk om door te drukken. Ik zette de ontwikkeling van mijn nieuwe programma on hold. Mijn gezondheid was belangrijker.

 

Kink in de kabel

Intussen ben ik weer helemaal terug. De lessen die ik in de tussentijd heb geleerd, kan ik meenemen in het programma. Achteraf kan ik alleen maar dankbaar zijn dat ik de plannen even on hold heb moeten zetten: het programma zoals het nu gaat worden, is veel waardevoller dan het programma dat ik eind vorig jaar had kunnen afleveren.

Heeft het gewoon zo moeten zijn? Wat denk jij? Luister snel naar de podcast.

 

Ben je enthousiast over deze podcast, je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *