Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactDit besluit verandert alles

Google+ LinkedIn

Als ik terugkijk, is er één ding dat in mijn ondernemerschap écht het verschil heeft gemaakt. En dat is het besluit om succesvol te willen zijn. Succesvol in wat ik doe zodat ik met mooie idealen veel ondernemers kan bereiken en inspireren.

 

In de periode vóór dit besluit waren mijn doelen klein en weinig prikkelend. Ik wilde genoeg kunnen verdienen met mijn eigen bedrijf. Daar kwam het eigenlijk op neer. Het was een doel dat gericht was op mijzelf en dat me niet uitdaagde om een bedrijf te bouwen waarmee ik impact kon hebben.

 

Ga het spel van ondernemen groot spelen

Tijdens een business seminar dat ik volgde bij een topondernemer viel ineens het kwartje: als ik geloofde in mijn idealen, als ik mijn dromen wilde verwezenlijken, dan moest ik het spel van ondernemen groot gaan spelen.

Ik besloot succesvol te willen zijn en dat heeft mijn bedrijf drastisch veranderd. Ik ben in de leer gegaan bij ondernemers die veel verder waren dan ik. Ben strategieën gaan inzetten die succesvolle bedrijven ook toepassen. En ik ben consequent gaan bouwen aan mijn bedrijf. Dit resulteert elk jaar weer in een verdubbeling van mijn impact en omzet.

 

Maar impact met een succesvol bedrijf

Hoe meer bereik je hebt met je bedrijf, hoe groter de impact die je hebt met je idealen. En hoe meer impact je hebt, hoe meer omzet je gaat draaien.

Een financieel gezond bedrijf heeft middelen om te investeren. Hiermee kan je je bedrijf verder gaan uitbouwen en nog meer impact krijgen. Hoe is dit voor jou? Heb jij mooie idealen en speel jij het spel van ondernemen groot?

Realiseer je: als je een succesvol bedrijf bouwt, wordt de kans dat je je idealen gaat realiseren veel en veel groter!

Daarom nodig ik je uit om óók dat besluit te nemen om succesvol te worden met je bedrijf. Richt je je eenmaal op het bouwen van een bedrijf waarmee je grote doelen kan bereiken, dan zal je stap voor stap meer impact en omzet gaan maken.

 

Investeren in systemen en mensen

Ga je voor groots, dan zal je wel moeten gaan investeren. In systemen en mensen die je gaan helpen om je doelen te realiseren. Zelf heb ik al jaren een ondernemerscoach waardoor ik continu focus houd, grote stappen zet en in beweging blijf.

Ik investeer in een team van VA’s, freelance trainers en vormgevers. En in allerlei digitale systemen die het werk makkelijker maken. Hierdoor ga je in minder tijd meer bereiken.

 

Ga de wereld vertellen over je idealen

Je moet wel tegen een stootje kunnen. Want wil je met een succesvol bedrijf je mooie idealen gaan realiseren, dan zal je de wereld erover moeten vertellen. En daar gaan mensen geheid op reageren. Meestal positief, maar soms ook negatief.

Gelukkig weet je waarvoor je het allemaal doet als zzp’er met idealen. Dat maakt je sterk en houdt je blik op de horizon gericht. Wie gelooft in zijn idealen, heeft goud in handen om succesvol te worden in het ondernemerschap.

 

Inspireert dit artikel je om het besluit te nemen om succesvol te worden met je bedrijf? Ik ben benieuwd naar je reactie!

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Al jaren weet ik dat ik groot moet denken en eerst zelf moet gáán voor succes. Alleen elke keer als ik bedenk nu ga ik ervoor krijg ik een onderbuik gevoel die ik niet weg kan drukken.
    Yep angst. Angst om te falen en zeker angst om negatieve reacties te krijgen. Daardoor ga ik altijd 2 stappen voor uit en weer 1 1/2 stap terug. Ja Ja ook vooruitgang maar wel erg traag.

    Nu ben ik zelf ook wel traag en past het dan ook wel bij me, maar toch. Mag het ietsjes sneller…;-)

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *