Doorbreken naar een 5 star business met Ninke van der Leck
doorbreken investering eenmalig
maandelijkse termijnen Doorbreken
V

" Hoe ziet het bedrijf van je dromen eruit?"

DIE VRAAG STELDE IK AAN SYLVIA.

Sylvia (44) is projectmanager in Amersfoort. Ze heeft 24 projecten tegelijk lopen. Ze is getrouwd en moeder van 4 kinderen, waaronder een zoon van 14 met een beperking. Hij functioneert op het niveau van een 3-jarig kind.

Dagelijks melden zich organisaties die Sylvia in willen schakelen bij een project. En ze zegt overal ja op. Haar laptop ligt op haar nachtkastje. Elke ochtend wordt ze om 6:00 uur wakker, en dat is het moment dat haar laptop open gaat. Ze werkt zich uit de naad en kan niet minder gaan werken, want ze heeft het geld nodig.

Ze is oververmoeid, eet slecht en onregelmatig en heeft overgewicht. Ze loopt eigenlijk op haar tandvlees.

Haar kantoor is één grote choas. Op haar bureau liggen allemaal briefjes met aantekeningen over projecten. Er liggen stapels te betalen rekeningen en ze loopt achter met het versturen van haar eigen facturen. Ze weet niet meer precies voor welke klant ze hoeveel uur heeft gewerkt. Haar man Edwin heeft ook een eigen bedrijf en vaak zitten ze ’s avonds tot laat allebei met de laptop in bed.

Doorbreken naar een 5 Star Business 1

Sylvia voelt zich overspoeld door haar eigen succes. Maar ze voelt ook dat ze zich laat onderbetalen.

Haar grootste wens is rust. Tegelijkertijd is ze doodsbang voor de ruimte die dan ontstaat. Ze heeft altijd hard gewerkt. Stiekem is ze wel een beetje verslaafd aan druk zijn.

Sylvia wil het liefste baas worden over haar eigen tijd. Dat ze onbezorgd een weekendje weg kan met Edwin, zonder laptop, zonder zorgen over de kinderen. Dat ze weer blij is met haar lichaam. Dat ze niet hoeft te piekeren over de toekomst omdat er genoeg geld is. Ook voor de zorg voor haar zoon. Ze zou gewaardeerd willen worden als projectmanager en daarnaar betaald worden.

Sylvia wilde niet langer in de overleefstand staan. En heeft toen een lifechanging keuze gemaakt.

Door die keuze verdient ze nu duizenden euro’s per klant terwijl ze vroeger een uurtarief had van 55 euro. Klanten betalen haar nu royaal voor advies wat ze eerst altijd gratis weggaf. Ze werkt nu alleen nog voor haar beste klanten en ze kan er echt voor hen zijn. Ze is van een 60-urige werkweek naar een 38-urige werkweek gegaan. Van 120.000 euro omzet per jaar naar een kwart miljoen.

Ze is 11 kilo kwijt. Ze heeft eindelijk weer geld om een mooie Italiaanse tas voor zichzelf te kopen. ‘s Avonds kijkt ze met haar man Netflix, in plaats van mail weg te werken. Ze gaan elke maand samen een romantisch weekend weg. Klanten krijgen op tijd hun facturen. En het belangrijkste: Sylvia is er als de kinderen uit school komen, en de laptop hoeft niet meer open.

De keuze van Sylvia was het deelnemen aan het programma Doorbreken naar een 5 Star Business. Een keuze die volgens eigen zeggen haar leven heeft veranderd, waardoor ze nu genoeg tijd heeft voor haar gezin. Een keuze die ze zelf heeft gemaakt – zonder het met haar man te bespreken.

Een keuze waardoor ze het bedrijf heeft gekregen wat ze het liefste wilde hebben.

Hoezo 5 Star Business?

Misschien heb je weleens een gratis upgrade gekregen. In een hotel, een vliegtuig, of bij het huren van een auto. Weet je nog hoe heerlijk dat voelde!? Wow! Je was zo blij als een kind omdat je met je gezin opeens in een suite kon slapen. Of in een cabrio kon rijden in plaats van in een boodschappenautootje.

Met dit programma krijgt jouw bedrijf zo’n upgrade.

Je krijgt een comfortabel leven en geef je klanten dat wow-gevoel.

JE ONTDEKT IN DIT PROGRAMMA HET GEHEIM
VAN EEN 5 STAR BUSINESS

HOE JE IN DE HELFT VAN DE TIJD HET TIENVOUDIGE KUNT VERDIENEN

JE KUNT OP VAKANTIE KIEZEN WAAR JE HEEN WIL OP DE WERELD, IN PLAATS VAN WAT JE BANKREKENING TOELAAT

HET ONMOGELIJKE WORDT MOGELIJK, ZOALS VEEL MEER TIJD BESTEDEN MET JE KINDEREN OF JE BEJAARDE OUDERS, LANGE BOSWANDELINGEN MIDDEN OP DE DAG, VRIENDEN VERRASSEN DIE JE JARENLANG HEBT VERWAARLOOSD

JE HEBT GENOEG GELD OM DE ALLERBESTE EXPERTS IN TE HUREN OM JE TE HELPEN

IN PLAATS VAN 2 REGENACHTIGE WEKEN IN EEN HUISJE IN ZEELAND KUN JE IN DE ZOMERVAKANTIE 4 WEKEN NAAR ZUID-AFRIKA MET JE GEZIN

JE KUNT JEZELF EEN DROOMKANTOOR GEVEN

BIJ THUISKOMST NA EEN DROOMREIS BLIJKT ER IN JOUW AFWEZIGHEID 39.000 EURO OMZET TE ZIJN BINNENGEKOMEN

JE BENT NIET MEER OPGEJAAGD, JE HEBT RUST IN JE KOP, JE SLAAPT BINNEN 5 MINUTEN IN

JE TREKT VEEL LEUKERE KLANTEN AAN DIE NIET KUNNEN WACHTEN OM TE DOEN WAT JIJ ZEGT, JE REKENT VEEL HOGERE TARIEVEN EN TOCH BETALEN ZE HUN FACTUREN OP TIJD

HET IS ALSOF JE BEDRIJF AUTOMATISCH VERANDERT, WAARDOOR OMZET BINNENHALEN INEENS MAKKELIJK WORDT

JE MAAKT JEZELF STEEDS MEER OVERBODIG IN JE BEDRIJF, WAARDOOR HET DOORDRAAIT ZONDER DAT JIJ IN DE AUTO HOEFT TE STAPPEN OM KLANTEN BINNEN TE HALEN, ZELFS ALS DAT IN JOUW MARKT ONMOGELIJK LIJKT

Doorbreken naar een 5 Star Business

Check of jouw bedrijf geschikt is voor dit programma

Niet iedere ondernemer is geschikt om door te breken naar een 5 Star Business.

De beste resultaten haal ik met ondernemers die een dienst verkopen en:

NU AL REGELMATIG KLANTEN KRIJGEN

 

MEER GOEDBETALENDE KLANTEN WILLEN

 

WILLEN GROEIEN OP ZAKELIJK EN PERSOONLIJK VLAK

 

IN MOGELIJKHEDEN DENKEN IN PLAATS VAN IN MOEILIJKHEDEN

 

NAAST HUN BEDRIJF OOK NOG EEN LEVEN WILLEN HEBBEN

 

DIE COMFORTABELER WILLEN LEVEN EN TOCH MINDER UREN WILLEN MAKEN

WAT JE KRIJGT

IN DIT PROGRAMMA KRIJG JE MIJN PERSOONLIJKE HULP OM DE SWITCH TE MAKEN NAAR EEN 5 STAR BUSINESS. HET IS EEN ONLINE PROGRAMMA, DUS:

JE VOLGT HET IN JE EIGEN TIJD, JE HOEFT GEEN DATA IN JE AGENDA VRIJ TE HOUDEN

JE HOEFT NERGENS HEEN, JE HOEFT NIET TE REIZEN

JE KRIJGT MIJN SUCCESFORMULE, WAARDOOR IK BINNEN 1 JAAR VAN 50.000 EURO NAAR 500.000 EURO OMZET BEN GEGAAN

JE HOUDT VOOR ONBEPAALDE TIJD TOEGANG, DUS JE KUNT HET ER ALTIJD WEER BIJ PAKKEN

JE RAAKT CONTINU GEÏNSPIREERD EN KRIJGT DE BESTE IDEEËN OM NAAR HET NEXT LEVEL TE GAAN

Dit is nog niet alles, je krijgt ook nog 3 supertoffe bonussen!

01. ONLINE COMMUNITY

Toegang tot de Rising Stars Community. De besloten online groep waar je antwoord krijgt op al je vragen en kan connecten met gelijkgestemden. t.w.v. € 997,-.

02. VERHAAL MET IMPACT

Breek Door Met Het Verhaal Over Je Ideaal t.w.v. € 497,-

03. WERVENDE PRESENTATIES

Breek Door Met Wervende Presentaties Die Leads En Klanten Opleveren t.w.v. € 497,-

Ninke van der Leck

Jarenlang beheerste mijn bedrijf mij volledig. Ik was altijd druk en voelde me opgejaagd. Ik gaf alles. Toch stagneerde op een gegeven moment mijn groei. Mijn omzet liep terug en het werd moeilijker om aan nieuwe klanten te komen.

Dankzij de keuze die ik maakte om voortaan alleen nog maar te focussen op wat werkt, kwam ik in een compleet andere situatie terecht.

Hoe minder ik deed, hoe meer ik verdiende! Het was magisch om dat te ontdekken!

Vanaf dat moment groeide mijn bedrijf ongelofelijk hard. In één jaar zelfs met 1000%! Naast dat ik superhappy was met deze nieuwe situatie, verraste het me ook. Ik had niet gedacht dat ik als zelfstandig ondernemer dit level zou kunnen halen.

Een prachtig bedrijf dat een heerlijk leven mogelijk maakt. Nu al!

Ook mijn privé-leven veranderde compleet. Met mijn gezin maak ik prachtige avontuurlijke rondreizen. Alles waar ik thuis geen zin in heb (de was, schoonmaken, boodschappen de tuin, je kent het wel) besteed ik uit. Ik huur topmensen in voor mijn team. En de beste experts helpen me met mijn gezondheid.

Ik ontdekte: 5 star is te gek!!!

Met 5 star kies je voor kwaliteit, voor ontspanning en voor comfort.
En je mag voor het beste gaan. Why not!? Zowel je klanten als jij verdienen het beste!

Je begrijpt, alles wat ik leerde over doorbreken naar 5 Star, ga ik niet voor mezelf houden. Nee, ik wil zo veel mogelijk ondernemers leren hoe je je business en je leven een flinke upgrade kan geven.

Businesscoach Ninke van der Leck
doorbreken investering eenmalig
maandelijkse termijnen Doorbreken

Ik vraag me af of dit wel het juiste moment is

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er altijd zo veel werk te wachten? Een volle mailbox met al die berichtjes die je nog moet afwerken? Is het al een uitdaging om de privé- werk balans een beetje in evenwicht te houden?

Werk je steeds harder, misschien ook ’s avonds en in het weekend, om maar meer te verdienen? Maar helpt dit echt? Dit verandert niet zomaar. Je krijgt het niet vanzelf rustiger.

Meedoen met Doorbreken naar een 5 Star Business betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders met je tijd om te gaan.

Ook al is iedere ondernemer anders en zit iedereen in een eigen fase van zijn of haar bedrijf. Alle deelnemers behalen hier zoveel winst.

Mocht je denken ik heb geen tijd om het programma ook echt te volgen. Dit is de tijd die je sowieso zou moeten besteden aan het werken AAN je bedrijf in plaats van IN je bedrijf.

De investering is te groot

Is dit een hele stap voor je? Juist als je financieel weinig ruimte hebt, is dit een grote uitdaging. Deze investering is alleen niet iets wat je ‘kwijt’ bent. Het is juist investering in jezelf. In jouw toekomst. Je leert hoe je meer geld kan verdienen. En dat is juist wat je nodig hebt. Je bent misschien gewend om geld vast te houden, omdat er altijd stress is om geld. Hoe zou het voor je zijn om deze fase in je leven voorgoed af te sluiten?

Want als je eenmaal weet hoe je geld kan maken, is het eenvoudig er meer van te krijgen. Gun jezelf deze inzichten. Het gaat je zoveel ruimte en vrijheid opleveren.

Ik denk dat mijn partner het niet goed vindt

Is het spannend deze beslissing alleen te nemen? Mijn ervaring is dat het soms best eenzaam kan zijn als ondernemer. Dat herken je vast wel. Straks heb je een community met gelijkgestemde mensen om je heen. Voel je de connectie, het vertrouwen. Voer je gesprekken die er echt toe doen. Krijg je de support om ook echt de stappen te zetten. En alles wat je leert pas je toe en daarmee help je juist je dierbaren.

Als ik zelf kijk naar wat er nu ook mogelijk is voor de mensen waarvan ik houd: een prachtig vrijstaand huis met alle ruimte om te spelen voor mijn jongens, avontuurlijke reizen met mijn man. Maar ook vriendinnen die financieel moeilijk zitten. Dankzij mijn keuzes om te investeren in mijn ontwikkeling tot succesvolle ondernemer, help ik niet alleen mezelf maar ook mijn omgeving. En het is zo bijzonder om te horen van partners of zelfs van de kinderen van deelnemers dat ze zo dankbaar zijn dat hun vrouw, moeder, partner gewoon weer meer thuis is en oprechte aandacht heeft.

Ik twijfel aan online coaching

Wat maakt dat je twijfelt? Vraag je je af of jouw specifieke vragen wel aan bod komen? Of er voldoende wordt ingespeeld op jouw vakgebied?

Ben je op zoek naar meer inhoudelijke kennis of wil je waardevolle ondernemerslessen? Met het laatste kan ik je stap voor stap meenemen naar de wereld van succesvol ondernemen in vrijheid. Het mooie is dat je het programma in je eigen tempo volgt en dat je nergens heen hoeft.

En mocht je aarzelen omdat je je afvraagt of het wel voldoende aansluit op jouw individuele problemen? Hoe zou het voor je zijn als je tot de ontdekking komt dat jij geen individueel probleem hebt, maar dat de reden van jouw stagnatie een universeel probleem is waar ik al meer dan duizend ondernemers mee heb geholpen. Als jij de stappen gaat toepassen dan breek je door, dat is wat zeker is.

De kracht van de online 5 Star Doorbrekers Community is heel bijzonder. Zoveel gelijkgestemdheid. Zoveel support. Het is een plek waar je je gezien, gehoord en gedragen zal voelen.

Ik twijfel of een 5 Star Business wel mogelijk is voor mij

Natuurlijk heb je twijfels. Die heb ik zelf ook nog vaak genoeg! Maar als ik daarnaar had geluisterd dan had ik nu nog steeds ziek, zwak en misselijk in bed gelegen. Stel je voor, ik geef je de stappen. Ben je bereid elke dag een kleine stap te nemen?

Een 5 Star Business lijkt misschien zo groot, zo ver weg. Uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat je jezelf zal verrassen. Het is dichterbij dan je denkt.

Garantie

Ik weet zeker dat als je de strategieën, technieken en tips uit dit programma toepast je meer verdient in minder tijd. Mocht je vinden dat dit programma voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt de eerste 2 weken de mogelijkheid om het programma te proberen. Als je van mening bent dat het niet waardevol genoeg is, mail dan binnen 15 dagen na aanmelding naar support@ninkevanderleck.nl en laat van de eerste 2 modules de volledig gemaakte opdrachten uit het werkboek zien. Je zal dan jouw investering retour krijgen.

De reden dat we naar het ingevulde werkboek vragen is simpel. We willen werken met mensen die commitment maken én tonen. Die bereid zijn het benodigde werk te doen om prachtige resultaten te realiseren.

Ik kan niet wachten om je stap voor stap mee te nemen jouw bedrijf te laten groeien. Als je nog vragen hebt,
let me know!