Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactEindsprint

Google+ LinkedIn

Afgelopen week gaf ik twee online trainingen…’s avonds én in het weekend. Voor het eerst in heel 2017. Ik wijk daarmee af van een regel die ik mezelf had opgelegd. Namelijk: ik geef alleen online trainingen op momenten die mij goed uitkomen. Waarom ik daar ineens van ben afgestapt? Dat vertel ik je in deze podcast. Een kleine teaser: het heeft te maken met mijn doel om de 1 miljoen aan te tikken. 

Ik vind het superbelangrijk dat mijn energie in balans is. Om me lekker te voelen, maar ook om mijn klanten het beste van mijzelf te kunnen geven, heb ik strikte leefregels opgesteld. Online trainingen geef ik eigenlijk altijd in de ochtend of in de middag. Ik doe dat nooit ’s avonds of in het weekend. Tot afgelopen week.

 

Jaardoel: 1 miljoen

Mensen vroegen me vaak of ik een bepaalde online training ook een keertje in de avond of in het weekend kon geven, omdat ze doordeweeks niet konden. Daar zei ik altijd ‘nee’ op. Waarom ik het ineens wel ben gaan doen? Dat heeft te maken met mijn jaardoel om de 1 miljoen euro aan te tikken. Ik doe het namelijk goed op doelen. Dat heeft niet eens zozeer te maken met het geld zelf, maar vooral het gevoel wat het halen van een doel mij geeft.

Benieuwd of ik mijn doel heb gehaald met mijn eindsprint en met welke vraag ik mijzelf dat nodige duwtje in de rug heb gegeven? Dat vertel ik je in de podcast.

 

Ga jij jouw doel halen dit jaar? Heb ik je geïnspireerd om ook een eindsprint te maken? Laat het me weten in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *