Header Eindsprint2020
V

MAAK IN KORTE TIJD DE OMSLAG NAAR HET BEDRIJF VAN JE DROMEN

Persoonlijk begeleidingstraject van 8 weken waarin je ontdekt hoe jij in de laatste fase van 2020 op grote schaal online klanten kunt aantrekken én bedienen zonder jezelf voorbij te lopen of te verdrinken in technisch gedoe

V

ONTDEK MET WELKE ACTIES JE OP KORTE TERMIJN MAKKELIJKER EN MEER VERDIENT

 

Persoonlijk begeleidingstraject van 8 weken waarin je ontdekt hoe jij in de laatste fase van 2020 op grote schaal online klanten kunt aantrekken én bedienen zonder technisch te zijn of overbodige kosten te maken

Een goedlopend bedrijf hebben is niet makkelijk. En zeker nu, met alle onrust die wereldwijd gaande is, vraagt het veel van je om klanten te krijgen en een goed inkomen te hebben.

Ik weet niet hoe afgelopen maanden voor je zijn geweest, maar grote kans dat je ongerust bent en je onzeker voelt over de toekomst…. Misschien vraag je je af hoe lang die onzekerheid nog blijft duren en wanneer je weer lekker kunt knallen?

Misschien herken je je dan ook in onderstaande punten:

 • Je voelt je opgejaagd en gefrustreerd, omdat je meer klanten wilt maar niet weet waar je ze nu vandaan moet halen…
 • Je hebt het gevoel dat je eerst nog meer moet weten voordat je via internet klanten kunt krijgen, waardoor je blijft zoeken naar nieuwe kennis en steeds maar aan het bijleren bent in plaats van gaat doen…
 • Je bent vooral van de inhoud, met online marketing en online verkoop ben je nooit bewust bezig geweest…
 • Je bent bang dat je straks vastloopt in techniek, omdat je totaal niet technisch bent…
 • Je vraagt je af hoe je jouw offline diensten kunt vertalen naar online producten en hoe je die vervolgens in de markt moet zetten…
 • Je voelt je onzeker over de ideeën die je hebt om via internet meer klanten te krijgen, je weet niet of die ideeën goed genoeg zijn en of ze geld gaan opleveren…
 • Je pakt vanalles aan, hebt 20 tabbladen open staan op je computer en hopt de hele dag van je mailbox naar je Facebookpagina en Instagram account en terug. Ondertussen zet je nog even snel een nieuwe challenge op en schrijf je nog even wat nieuwe posts…

De meeste ondernemers die dromen van een bedrijf dat doordraait ook ten tijde van economische tegenslag of bijvoorbeeld vakantie, lopen tegen hetzelfde aan. Ze willen wel via internet meer klanten krijgen, maar blijven in cirkeltjes draaien en komen niet los van de manier van ondernemen die ze gewend zijn.

Herken je je hierin? Maak jezelf geen verwijten.

Je wist niet beter, toch….

TOT NU…!

Want als jij, nu iedereen meer dan ooit online is niet meebeweegt, dan breng je je bedrijf in gevaar. 

Je bent onzichtbaar en jouw doelgroep weet simpelweg niet dat je er bent.

Je stopt je energie in acties die je verder af brengen van jouw dromen.

Je verspilt je kostbare tijd aan de verkeerde dingen waardoor je weken of misschien wel maandenlang het verkeerde pad bewandelt.

En misschien wel het meest pijnlijke: door vast te houden aan jouw oude manier van denken en doen, laat je veel inkomen liggen.

Dus als het jou nog niet is gelukt om voldoende klanten via internet te vinden, denk niet langer na, maar start nu met een nieuwe online strategie. 

DE HARDE REALITEIT IS:
Als je in deze tijd geen beproefde online strategieën gebruikt, dan ben je onzichtbaar voor je doelgroep en loop je klanten en omzet mis.

Mijn eigen bedrijf liep goed door tijdens de Corona crisis. Nieuwe klanten bleven en blijven mij vinden en dagelijks kopen mensen mijn online programma’s.

Toen ik mijn mijn kids begeleidde met homeschooling, kwamen er ondertussen bestellingen in mijn inbox.

Terwijl we in de Oostenrijkse Alpen op vakantie waren, kwam er veel meer geld binnen op mijn rekening dan we uitgaven.

Het voelt heerlijk om de zekerheid te hebben van een steady groeiend inkomen.

Dat mijn bedrijf ook bij tegenslag doordraait, komt doordat ik iets weet wat jij nu ook ontdekt:

Je kunt ervoor zorgen dat de beste klanten je online weten te vinden en zich aanmelden en bij je kopen, zonder dat je daarbij aanwezig hoeft te zijn.

Dus als je je kennis en kunde met veel mensen wilt delen, maar niet continu aan het werkt wilt zijn, kun je via internet je bedrijf op de automatische piloot voor je laten werken.

We zijn er inmiddels meer dan ooit van doordrongen dat online business de enige manier is om in uitdagende tijden klanten aan te trekken en geld te verdienen. 

En als we er straks weer onbelemmerd op uit mogen, is het zalig om een online bedrijf te hebben. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt en kunt eindeloos veel mensen helpen, zonder je over je kop te werken.

HOE JE IN KORTE TIJD DE OMSLAG NAAR ONLINE SUCCES MAAKT.

Afgelopen jaren ontdekte ik hoe je in korte tijd een enorme positieve omslag in je business maakt. 

Sindsdien geef ik een paar keer per jaar vol gas op online marketing en sales. Super gefocust. Ik start met een goed doordacht plan en in een week of 8 behaal ik giga resultaten. Daarna doe ik een tijdje super rustig aan.

Deze manier van werken noem ik sprinten.

ninke en lewis howes mastermind

Omdat je precies weet wat je moet doen tijdens zo’n sprint, ga je niet alle kanten op en draai je geen overuren. Je doet vooral heel veel niet en zet vol in op de dingen die het beste werken. Met supermooie online resultaten.

Zo kreeg ik het in 2017 voor het elkaar om, toen ik mijn gedroomde omzetdoel niet dreigde te halen, een eindsprintje te trekken en in een paar weken online 2 ton te verdienen.

Begin 2018 daagde mijn coach Lewis Howes om in 10 weken 1 miljoen om te zetten. Ook dat lukte met mijn sprint methode, die ik sindsdien steeds weer toepas.

Tijdens een sprint ben ik persoonlijk beschikbaar als coach. Om aan te moedigen, bij te sturen en af en toe een schop onder de kont uit te delen.

Het is een feestje! Iedereen start vanuit zijn eigen situatie. Iedereen heeft eigen doelen. De gemene deler is commitment. 100% Commitment om je doel te behalen. 

DE SPRINT IS NIET ZOMAAR EEN TRAJECT…

… HET IS EEN TRANSFORMATIE WAARBIJ JIJ VERANDERT VAN EEN

BEZORGDE ZZP’ER IN EEN ACTIEGERICHTE, ZELFVERZEKERDE ONLINE ONDERNEMER  

 

 • Je ontdekt welke concrete acties jouw online zichtbaarheid en aantrekkingskracht vergroten
 • Je focust op de JUISTE taken, zodat je geen tijd meer kwijt bent aan dingen die niets opleveren
 • Je hebt een glasheldere online marketingstrategie waardoor je op dagelijkse basis de juiste dingen doet om aanmeldingen en inschrijvingen te krijgen
 • Je hebt online verkooptechnieken in handen die je telefonisch of via Zoom of Skype kunt toepassen
 • Je ontdekt hoe je je kennis en kunde in een onweerstaanbaar online aanbod vertaalt en hoe je dit succesvol verkoopt
 • Je hebt op dagelijkse basis helder welke stappen je kunt zetten om jouw online succes uit te bouwen, waardoor onzekerheid en twijfel tot het verleden behoren…
 • Je wordt geïnspireerd en uitgedaagd om actie te ondernemen, zodat jij jouw online mogelijkheden gaan benutten en via internet klanten krijgt 

Dit zeggen sprinters die jou voorgingen:

Testimonial sprint

“Omdat ik net klaar was met een ander traject en alles wat ik verdiende al had geïnvesteerd in mijn bedrijf, twijfelde ik of ik wel mee moest doen met de sprint. Ik hakte toch de knoop door omdat ik graag door Ninke persoonlijk gecoacht wilde worden. Ninke is een fantastische, doortastende coach en het was super om 8 weken met een fantastische groep ondernemers op te trekken. De vibe was altijd goed. Al in het begin van het traject verdiende ik meteen mijn investering terug. Ook vulde ik moeiteloos mijn nieuwe high end programma. Ik heb door de sprint de easy way in ondernemerschap ervaren. Ik focus alleen nog op wat het beste werkt, waardoor ik meer tijd heb voor mijn gezin en dit is voor mij super belangrijk.” 

Floor Keereweer  | Female Business Coach

“Van nature ben ik helemaal geen sprinter, maar juist een diesel. Maar over sommige dingen moet je niet te lang nadenken, die moet je voelen en dan gewoon gaan, dus zo besloot ik mee te doen met de Sprint. De relatief korte tijd van de sprint is een goede stok achter de deur, waardoor je snel in de actiestand komt. De investering heb ik meer dan terugverdiend. Mijn doel om 20 deelnemers in mijn opleiding te krijgen heb ik gehaald, mijn inbox is tegenwoordig zo goed als leeg en ik ervaar veel meer rust.”  

Lucienne Gravestein | Coach, trainer en schooladviseur

“Ik heb in mijn carrière als ondernemer heel wat opleidingen gevolgd, maar toch slaagde ik er al 10 jaar niet in mijn omzetplafond te doorbreken. Ik heb zelfs een aantal kantje-boord jaren achter de rug met veel financiële stress. Door de Sprint heb ik een nieuwe marketingstrategie ontdekt en de resultaten zijn spectaculair. Mijn leads zijn kwalitatief nu veel beter en 16x goedkoper dan voorheen! Dit biedt de kans om eindelijk die financiële sprong te maken en een buffer uit te bouwen.” 

Heidi van Sebroeck | Eigenaar renovatiebedrijf

“Ik wil veel en ben vaak overal en nergens, wat voor veel versnippering zorgt. Ik heb tijdens de Sprint eindelijk belangrijke keuzes gemaakt die ik al langer voelde, maar niet eerder maakte omdat ik daadkracht miste. Ik ben me gaan focussen op één ding en ik heb nu een eenvoudig businessmodel. Dit essentieel voor mij als moeder van een kleine met veel slapeloze nachten. Ook heb ik deze zomer eindelijk vakantie kunnen houden terwijl mijn omzet doorliep.” 

Noeska Pak  | Coach

“De Sprint is een enorme boost voor mijn bedrijf geweest. In de eerste week werd al duidelijk welke kant ik op zou moeten en ik ben vanaf toen enorm gaan knallen. Ninke hielp me knopen door te hakken en het simpel te houden. Er is flow in mijn bedrijf gekomen en het heeft me mijn eerste vet winstgevende maanden opgeleverd.” 

Mirjam Maris  | (Online) Relatiecoach Voor Vrouwen

HET MAAKT NIET UIT OF:

 • JE AL VIA INTERNET KLANTEN KRIJGT OF NIET
 • JE JE FOCUS NOG MOET AANSCHERPEN
 • JE WEL OF GEEN ONLINE PROGRAMMA HEBT
 • JE MINDER OF MEER DAN EEN PAAR TON VERDIENT
 • JE TEVREDEN BENT OVER DE PRIJZEN DIE JE VRAAGT
 • JE TECHNISCH BENT OF NIET

 

DIT TRAJECT IS NIET BEDOELD VOOR:

 • ONDERNEMERS DIE NET ZIJN GESTART MET HUN BEDRIJF EN NOG NAUWELIJKS IETS HEBBEN VERKOCHT
 • ONDERNEMERS DIE MARKETING WILLEN OVERSLAAN
 • ONDERNEMERS DIE KLAGEN
 • ONDERNEMERS DIE NIET BEREID ZIJN TE WERKEN VOOR RESULTAAT
 • ONDERNEMERS DIE NIET COACHBAAR ZIJN

WAT KRIJG JE ALS JE STRAKS MEEDOET:

Tijdens de EINDSPRINT gaan we samen aan de slag: jij, een kleine groep andere gedreven ondernemers en ik.

De laatste jaren hielp ik 1738 ondernemers via mijn online programma’s. En 48.176 mensen volgden mijn gratis webinars. De mensen die ik persoonlijk coachte zijn bijna op 2 handen te tellen.

Ik ben nergens zo persoonlijk zo beschikbaar als tijdens de EINDSPRINT. Je krijgt:

LIVE STARTDAG VOOR HET BEPALEN VAN JOUW FOCUS, STRATEGIE EN SPRINT ACTIES. JE KRIJGT MIJN HULP BIJ HET OPSTELLEN VAN JOUW PERSOONLIJKE SPRINTPLAN (T.W.V. € 10.000)

3 COACHINGSCALLS WAARIN JE FEEDBACK KRIJGT, EXTRA INPUT, INSPIRATIE EN ACCOUNTABLE WORDT GEHOUDEN, EEN STOK ACHTER DE DEUR DUS (T.W.V. € 1497)

TOEGANG TOT DE SPRINT-APP VOOR TUSSENTIJDSE FEEDBACK EN CONTACT MET MIJ EN DE ANDERE SPRINTERS (T.W.V. € 1997)

INZICHT IN MIJN EIGEN SPRINT-LESSEN DIE OOK VOOR JOU KUNNEN WERKEN

IK VERTEL JE WELKE KANSEN IK VOOR JE ZIE

MIJN PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ DE IMPLEMENTATIE VAN JE SPRINT-ACTIES

JE MAAKT DEEL UIT VAN EEN KLEINE GROEP TOFFE ACTION-TAKERS

FEEDBACK OP CONTENT EN MARKETINGACTIES

SIMPELE HANDVATTEN VOOR SNELLE GROEI

WANNEER STARTEN WE?

Op vrijdag 9 oktober starten we met een (Coronaproof) trainingsdag. Aan het eind van deze dag heb je een volledig sprintplan in handen met concrete acties om vanuit jouw huidige situatie meer en makkelijker online klanten aan te trekken.

De sprint duurt 8 weken. Tussendoor hebben we -soms wel dagelijks- contact met elkaar voor feedback en support.

Om de week hebben we een coachingscall waarin je vragen beantwoord worden en je wordt uitgedaagd om door te pakken. Je wordt enorm geïnspireerd door de sprint-acties van de anderen.

Ninke van der Leck

Waarom gaat het jou wél lukken om online succesvol te worden?

Jij weet straks dingen, waar andere ondernemers en zzp’ers geen idee van hebben, waardoor je in korte tijd een mega-stap maakt. Bijvoorbeeld:

 • Hoe je online het aantal verkopen kunt verdubbelen of zelfs wel verdrievoudigen.
 • Hoe je slimme prijzen vraagt waardoor je minder hoeft te werken en wel lekker verdient
 • Hoe je voortaan periodes van pieken en rustige fases in je business inbouwt, waardoor je inkomen voorspelbaar is
 • Hoe je online klanten aantrekt met simpele aanpassingen in je woorden, zodat je online verkoop een stuk eenvoudiger wordt

Welke van deze resultaten inspireert jou het meest?

Het programma heeft me in eerste instantie geld opgeleverd. Ik heb echt een dikke vette omzet gedraaid. Waardoor dat komt, is omdat ik onwijs veel focus heb gekregen door het traject. Het was geweldig motiverend en inspirerend met een super resultaat!”

Kim Rietvink | Life Ondernemerscoach

“Het traject heeft me meer focus opgeleverd, mijn blinde vlekken blootgelegd én een topmaand kwa omzet door direct toepassen van het geleerde.”

Nelleke de Wit | Spreker | Passietrainer | Ondernemer

“Voordat ik het coachingstraject deed, had ik het gevoel maar wat aan te rommelen. Ninke heeft mij onwijs veel helderheid en focus gegeven. Een groeiplan waardoor ik weet wat de belangrijkste dingen zijn die gedaan moeten worden om meer klanten te krijgen. Ik regel nu makkelijker gesprekken met potentiële klanten en tik de juiste opdrachten op een ongedwongen manier binnen.

Lieke Dols | Trend Strateeg

OK, WAT IS DE INVESTERING?

Meedoen met de Eindsprint is misschien niet goedkoop, maar het geeft jou de kans te ontdekken hoe jij de resultaten krijgt waarvan je nu droomt. Het is een traject als geen ander. Zoveel focus, helderheid en actie. Zonder geneuzel en getreuzel.

Gezien de transformatie die je gaat beleven kun je het ook zien als een kleine investering in jezelf, met enorme impact op jouw vrijheid, impact en inkomen in de toekomst.

Het is een investering in een transformatie van onzekerheid naar een futureproof bedrijf wat enorm veel voldoening zal opleveren.

Je krijgt de strategieën waarvoor ik zelf meer dan € 75.000 euro investeerde in Amerikaanse masterminds.

De totale waarde van De Eindsprint is € 16.988.

Ik wil jou als dienstverlenende ondernemer die kennis en kunde online wil verkopen de mega krachtige ervaring van een Sprint laten beleven, waardoor je in korte tijd mega veel resultaat kunt hebben. Het is een onvergetelijke ervaring.

Omdat dit een tijd is waarin je niet anders kan dan de omslag te maken, kun je nu meedoen voor 6 maandelijkse termijnen van € 1300!

Je kunt er ook voor kiezen je in een keer aan te melden voor €6900 en daarmee bespaar je €900. 

LET OP: Omdat ik elke sprinter persoonlijke begeleiding geef is er plek voor maximaal 15 deelnemers. Vol=vol.

Omdat ik er persoonlijk op toezie dat De Sprint bestaat uit actiegerichte ondernemers die echt commitment tonen, kun je je niet zomaar aanmelden voor De Sprint.

Wil je kans maken op een plek in de groep, klik dan op de knop hieronder en doe je aanvraag. Je krijgt dan snel bericht of je meteen wordt toegelaten of dat ik je nog even wil spreken.

Er is geen garantieregeling

 

Omdat ik mijn tijd en energie niet steek in mensen die twijfelachtig starten of de Sprint niet willen afmaken, bied ik geen garantie aan. Ik weet dat als je de strategieën die ik je leer gaat toepassen er ontzettend veel voor je gaat veranderen. Als je niet serieus bent of niet het commitment voelt om er echt voor te gaan, doe dan geen aanvraag. Dit is alleen voor actiegerichte ondernemers die zich willen vastbijten in online succes.

KRIJG BIJ JE AANMELDING OOK 3 BONUSSEN DIE ERVOOR ZORGEN DAT JE SNELLER RESULTAAT KRIJGT.

BONUS 1.

Intensieve online samenwerkingsdag op 20 oktober met live vraag- en antwoordsessies met Ninke (t.w.v. €1497)

BONUS 2.

Je krijgt voor onbepaalde tijd toegang tot mijn programma de Win-Win Verkoopmethode (t.w.v. €1990,00) en Wowie Webinars (t.w.v. €1490,00), zodat online scoren een eitje voor je wordt 😉

BONUS 3.

Een feestelijke afsluitende live meeting (Coronaproof) op 4 december.

“Ik had al zolang uitgekeken naar een traject als dit. Het was super waardevol en heeft me meer gebracht dat ik had gehoopt. In het eerste kwartaal van dit jaar heb ik mijn hele jaaromzet van vorig jaar verdubbeld. Een sprint met Ninke past bij je als je het al best ok doet, klaar bent om door het dak te knallen en de kortste route daar naartoe wilt nemen.

Gwenda Melssen – Businesscoach voor hippische ondernemers

“Vooraf twijfelde ik of ik wel zoveel in mezelf durfde te investeren. Al op de eerste dag van de sprint voelde en zag ik ineens wat er allemaal mogelijk was en dat bleek te kloppen.
In 8 weken tijd is mijn mailinglijst van 1000 naar 5000 mensen gegroeid. Ik heb 40 nieuwe cliënten mogen verwelkomen en ik heb tijdens het traject 1,5x mijn omzet van vorig jaar behaald. Dit traject heeft mijn leven veranderd.

Evelien Bijl | Perfectionismecoach

Even alles op een rijtje

Als je meedoet met De Eindprint krijg je toegang tot een uniek coachingstraject met intensieve persoonlijke begeleiding dat jou helpt de transformatie te maken van een bezorgde zpp’er naar een actiegerichte, zelfverzekerde online ondernemer.

Doe mee en krijg toegang tot:

De live trainingsdag op 9 oktober voor het bepalen van jouw focus, strategie en persoonlijke sprintacties (t.w.v. € 10.000)

Om de week een coachingscall waarin je feedback krijgt, extra input, inspiratie en accountable wordt gehouden (t.w.v. € 1497)

De sprint-app voor tussentijdse feedback en contact met mij en de andere sprinters (t.w.v. € 1997)

Mijn persoonlijke begeleiding bij de implementatie van je sprint-acties en feedback op content en marketingacties

Een kleine groep toffe, actiegerichte ondernemers. Er ontstaan vaak hechte vriendschappen.

En je krijgt ook nog 3 Waardevolle bonussen om te knallen met je bedrijf  (t.w.v. € 4977)

Alles wat je krijgt heeft een waarde van meer dan €18.000!
(€18.491 om precies te zijn)

Het is tijd om nu een van deze 2 keuzes te maken:

 

De eerste keuze is om de omslag naar online succes in je eentje te maken. Wat lastig is, want het is onmogelijk om je eigen blinde vlekken te zien. Of om nieuwe kansen in je business te pakken.  Had je dat anders niet allang gedaan?

Succesvolle ondernemers hebben altijd een mentor of een coach. Ze weten hoeveel kansen ze laten liggen als ze het alleen doen. Hoeveel tijd en energie ze ermee verliezen. Hoeveel geld ze er mee laten liggen.

De vraag is dan ook niet of je gecoacht moet worden om je dromen te realiseren, maar hoe lang je nog wilt wachten om om samen te werken met een goede coach.

Mocht je er zeker van zijn dat je met meer gemak online klanten wilt krijgen en via internet meer geld wilt verdienen? Spreken de ervaringen van eerdere Sprinters je aan? Dan is het duidelijk wat jou te doen staat: je aanvraag indienen voor De Sprint, zodat je onder mijn persoonlijke begeleiding die gedroomde groeistap kunt gaan maken.

Mogelijk heb je ook nog wat vragen, voordat je deze keuze maakt. Misschien vraag je je het volgende af:

Het klinkt geweldig, maar ik heb op dit moment hier geen tijd, geld of energie voor.

Heel eerlijk, als dit door je hoofd gaat maak je eigenlijk geen keuze. Je laat je huidige omstandigheden bepalen wat je doet.

Dit is niet hoe Sprinters omgaan met uitdagingen. Er zijn namelijk altijd omstandigheden die niet ideaal zijn en die we als excuus kunnen gebruiken.

Zolang we dit doen zullen we niet loskomen van hoe het nu is.

Wil je wel de omslag maken naar online succes dan zal je het spel op een hoger level moeten gaan spelen. In de Sprint ontdek je hoe je dat doet.

Ik wil heel graag meedoen, maar ik kan het geld nu echt niet missen

Dat je deze pagina leest, vertelt mij dat je weet dat je een coachingstraject als De Sprint nodig hebt om door te groeien naar jouw volgende niveau. En dat je dat coachingstraject nog niet gevonden hebt. Anders was je hier nu niet, toch?

Wil je vanuit angst en onzekerheid blijven handelen en op hetzelfde level blijven hangen of wil je loskomen van je huidige situatie?

Stel jezelf eens deze vraag:
“Hoe kan ik mezelf 100% verantwoordelijk maken voor het succes van mijn bedrijf?”

De sprint heeft ons bedrijf in een stroomversnelling gebracht. Ninke en de andere sprinters gaven me veel vertrouwen, waardoor ik me zelfverzekerder voel over de positieve bijdrage die ik kan leveren aan een hele grote groep mensen. Dankzij de investering in Ninke als coach heb ik mogen ervaren dat je snel kunt groeien met een online business. Als je je geïnspireerd voelt door Ninke dan past de sprint ook bij jou.”

Hillie de Jong | online vacature-platform

Testimonial Berry Rutjes

De Sprint is het beste cadeau dat ik mijzelf in jaren heb gegeven. Mijn cursussen zitten voller, ik heb een internationale online opleiding gemaakt én gelanceerd en heb daar de eerste wereldwijde inschrijvingen voor. Ook heb ik met deze opleiding de landelijke pers gehaald.”

Berry Rutjes | Top hoedenontwerpster

ANDERE VRAGEN DIE IK VAAK KRIJG OVER DE SPRINT: 

#1 Wat maakt dat de Sprinters uit de reviews zoveel succes hadden? 

De Sprint sluit aan op de wereld van ‘niet-geboren’ ondernemers, zoals coaches, trainers, therapeuten en anderen die hun kennis en kunde online willen verkopen.

Wat dit traject anders maakt dan alle andere coachingstrajecten is:

        #1 Mindset – Waarom heeft de een succes en de ander niet? Alles valt of staat met de manier waarop een ondernemer denkt over zichzelf en de kansen die er zijn. Je krijgt hier hulp bij waardoor je niet zomaar tools en trucs krijgt aangereikt, maar zelf zal ervaren hoe het is om grote doorbraken te beleven.

       #2 Focus – We richten ons alleen op hoofdzaken en deleten alle bijzaken, Tijdens De Sprint is er geen tijd voor geneuzel en getwijfel. Vanaf de eerste dag heb je helderheid over de exacte stappen die jij te zetten hebt. Je focus alleen op wat er wel werkt.

       #3 Maatwerk – Iedere business is anders, elke ondernemer is anders. In dit traject denk ik persoonlijk met je mee en laat ik je zien waar in jouw specifieke situatie online kansen liggen en hoe je deze kunt verzilveren.

 

#2 Ik heb nog geen online programma, is dat erg? 

Er zijn talloze sprinters geweest die online succesvol werden zonder een online programma op de plank te hebben liggen. Er zijn dus veel mogelijkheden.

 

#3 Ik heb geen grote nieuwsbrieflijst en ook niet veel volgers op social media. Past De Sprint dan wel?

Dit is geen probleem. Je hoeft geen honderden of duizenden mensen te hebben die je volgen of op je lijst staan. Je ontdekt straks precies hoe jij in jouw situatie diensten en producten via internet kunt verkopen.

 

#4 Het klinkt allemaal als veel en intensief, hoeveel tijd ben ik er mee kwijt?

Als dit je een beetje overweldigt zou het kunnen dat het ondernemerschap sowieso aardig overweldigend voor je is. Ik begrijp dat het dan moeilijk is om je voor te stellen hoe dit dan ook nog eens op je todo lijstje zou moeten passen.

De Sprint heeft tot doel om een einde te maken aan druk zijn met bijzaken. Als er iemand is die je kan leren hoe je in een paar dagen per week een super succesvolle online business neerzet, dan ben ik het wel. Ik werk zelf 20 uur per week en verdien meer dan 1 miljoen euro per jaar via internet.

Je houdt je straks alleen nog maar bezig met wat er werkt. Dat is een compleet andere manier van ondernemen dan je waarschijnlijk gewend bent.

 

#5 Ik zie er tegenop om online zichtbaar te zijn

Als jij een boodschap hebt die belangrijk is om gedeeld te worden, omdat je er anderen mee kan helpen, weet dan dat we ervoor gaan om jouw onzekerheid en angst te doorbreken. Er zijn mensen die op dit moment jouw hulp goed kunnen gebruiken, maar gewoon nog niet weten dat jij er bent. Zonde!

 

#6 Ik ben helemaal niet technisch. Komt er veel technisch gedoe bij kijken?

Nee. Het is nooit eerder zo makkelijk geweest om een online bedrijf te bouwen. En of je het nou allemaal zelf doet of anderen wilt inhuren, het is absoluut niet jouw taak om de IT-er of webbouwer uit te hangen. Hoe fijn is het dat techniek straks geen obstakel vormt omdat je tijdens De Sprint de oplossingen hebt gevonden.

 

#7 Ik ben niet echt een Sprinter, meer een diesel… past dit traject bij me? 

Precies deze gedachte had Lucienne Gravestein (coach en schooladviseur) ook voordat ze mee ging doen. Haar ervaring met deze vorm van coaching: “Van nature ben ik helemaal geen sprinter, maar juist een diesel. Maar over sommige dingen moet je niet te lang nadenken, die moet je voelen en dan gewoon gaan, dus zo besloot ik mee te doen met de Sprint. De relatief korte tijd van de sprint is een goede stok achter de deur, waardoor je snel in de actiestand komt. De investering heb ik meer dan terugverdiend. Mijn doel om 20 deelnemers in mijn opleiding te krijgen heb ik gehaald, mijn inbox is tegenwoordig zo goed als leeg en ik ervaar veel meer rust.”

 

#8 Wat kan ik verwachten als ik mijn aanvraag doe?

Omdat ik het belangrijk vind de kwaliteit van de groep hoog te houden, doe ik persoonlijk de selectie voor deze groep. Als je op de knop hieronder klikt kom je op een formulier met een aantal vragen. Beantwoord al deze vragen en we laten je zsm weten of je direct wordt toegelaten of dat er eerst nog een kort gesprek met mij plaatsvindt.

Je hoort gauw of je meteen wordt toegelaten of dat ik je nog even wil spreken.

HEB JE NOG VRAGEN OF TWIJFELS, VOORDAT JE JE AANVRAAG DOET?

Blijf er niet mee rondlopen. Mail ons even op contact@ninkevanderleck.nl.