Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | Contact

ERVARINGEN

V
Eelco de Boer over Ninke van der Leck

Ninke is superleuk als mens en daarna ook nog eens een echt goede businesscoach. Mocht je interesse hebben om gecoached te worden door iemand met veel ervaring, inzicht en inlevingsvermogen zal ik je Ninke zeker aanraden.

Eelco de Boer – Winst.nl

Sarina de Klerk over Ninke van der Leck

Ik wilde absoluut geen praktijkje aan huis, maar een bloeiend bedrijf waar ik trots op kan zijn. Daarom begon ik bij Ninke. Ik weet nu precies op wie ik me moet richten en hoe ik deze klanten kan bereiken. Hierdoor hoef ik maar een advertentie op Facebook te zetten en ik heb zo’n 8 tot 10 nieuwe afspraken per week er bij. En ik haal ze ook allemaal binnen. Ik ben pas een half jaar bezig en heb een maandomzet van rond de € 6000. Ik startte met niks, maar mijn praktijk zit nu al vol!

Sarina de Klerk – Hypnotherapie Maas & Waal

V
Adrienne van den Bos over Nnke van der Leck

Ondanks dat ik twijfelde, omdat ik net gestart was en nog geen inkomen had, heb ik wel geïnvesteerd in Snel Meer Klanten met een Ideaal bedrijf. Ik ben mijn bedrijf gestart omdat ik mensen echt wilde helpen. Hoewel ik wist dat ik veel waardevols had te geven, te bieden en te delen, wist mijn doelgroep niet dat ik er was. Ik voelde me steeds meer een goed bewaard geheim. Het was voor mij duidelijk dat ik cruciale inzichten over het ondernemerschap miste. Ik realiseerde me ook dat er mensen zijn die deze inzichten wel hebben en ik was het zat om alles steeds zelf uit te zoeken. Toen kwam Ninke voorbij en ik voelde meteen, dit klopt.
Inmiddels heb ik de investering voor SMK er al lang weer uit. Nog belangrijker is dat het me zo ontzettend veel tijd en energie heeft bespaard. Had ik zelf alles moeten uitzoeken en ontdekken, dan was ik lang niet zo ver geweest als dat ik nu ben. Ik denk dat het me zeker 2 jaar heeft bespaard. De stappen die Ninke aanbiedt zijn zo helder en effectief. Voor mij is het ook geen eenmalige investering geweest, maar een investering die ik kan blijven gebruiken en die mij blijvend resultaten oplevert. De afgelopen maanden ben ik ook echt heel hard gegroeid en daar ben ik Ninke ontzettend dankbaar voor.

Adrienne van den Bos – Gifted People

Aletta Boer over Ninke van der Leck

Heb best even nagedacht of ik mijn geld wilde uitgeven aan een businesscoach. Maar wat heb ik een goede keus gemaakt! Ninke voelt goed aan wat bij me past, ziet mogelijkheden, legt de vinger op de zere plek en schakelt heerlijk snel. Echt iemand waar je wat aan hebt, die je verder brengt.

Aletta Boer – LOVT

V
Valerie den Haan over Ninke van der Leck

Ondernemen was voor mij compleet nieuw. Welke stappen moet ik nemen of klanten te krijgen, om te groeien, om de juiste keuzes te maken? Ik wilde dat iemand me aan de hand meenam. Zonder twijfel wist ik dat Ninke deze persoon moest zijn. Haar persoonlijkheid, haar waardes, wat ze neerzet en haar programma. Het voelde direct goed. En inderdaad hebben haar support en vertrouwen mij elke keer een boost gegeven. Daarnaast was de steun, de gezelligheid en het meedenken van de mensen uit de community minstens zo waardevol. En ook het fantastische, behulpzame en vriendelijke team van Ninke moet niet vergeten worden. Het is heel prettig dat je met al je vragen terecht kan en er snel geantwoord wordt. SMK heeft me een stevig fundament gegeven van waaruit ik met zelfvertrouwen verder kan groeien, als mens en als ondernemer. Ik heb door het programma sneller grote stappen kunnen maken, waar ik anders veel langer over had gedaan. Of misschien had ik zelfs anders op een doodlopend spoor terecht gekomen. Ik sta nu m’n mannetje, heb vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf en voel me lekker in het ondernemerschap. Happy!

Valérie den Haan – 60plusEndus

Kirsten Nelis

Klaar voor een grote groeisprong, meldde ik mij aan voor Ibiza. Omdat ik
eerder met Ninke gewerkt had, wist ik dat Ninke echt verstand van zaken
heeft. Ze is strategisch sterk is en heeft daarnaast de bijzondere
eigenschap om mensen in hun grootsheid te zetten. Op die prachtige plek heb
ik mijn plannen gemaakt voor die groeisprong. Daarnaast is er in mij iets
ook veranderd waardoor ik de stap echt heb kunnen maken. Ik zorg nu beter
voor mijzelf en vraag hogere prijzen. Wat een vreugde dat het makkelijk
gaat. In de eerste maand van dit jaar heb ik evenveel verdiend als de
laatste drie maanden van vorig jaar!

Kirsten Nelis – Burn-out Coach

Ik heb nauwelijks stress gehad bij het opzetten van mijn business dankzij
het programma Snel Meer Klanten. Je wordt stap voor stap meegenomen door de
keuzes die je te maken hebt. In de eerste maand had ik meteen mijn
investering terugverdiend. Zonder SMK had ik bepaalde keuzes nooit zo snel
gemaakt.

Ik heb me gewoon nog nooit zo gelukkig gevoeld. 🙂

Esther de Weert – Kijk Vandaag Voorbij