Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContact

ERVARINGEN

V
Eelco de Boer over Ninke van der Leck

Ninke is superleuk als mens en daarna ook nog eens een echt goede businesscoach. Mocht je interesse hebben om gecoached te worden door iemand met veel ervaring, inzicht en inlevingsvermogen zal ik je Ninke zeker aanraden.

Eelco de Boer – Winst.nl

Ik had al zolang uitgekeken naar een traject als dit. Het was super waardevol en heeft me meer gebracht dat ik had gehoopt. In het eerste kwartaal van dit jaar heb ik mijn hele jaaromzet van vorig jaar verdubbeld. Een sprint met Ninke past bij je als je het al best ok doet, klaar bent om door het dak te knallen en de kortste route daar naartoe wilt nemen.

Gwenda Melssen | Businesscoach

Voordat ik het coachingstraject deed, had ik het gevoel maar wat aan te rommelen. Ninke heeft mij onwijs veel helderheid en focus gegeven. Een groeiplan waardoor ik weet wat de belangrijkste dingen zijn die gedaan moeten worden om meer klanten te krijgen. Ik regel nu makkelijker gesprekken met potentiële klanten en tik de juiste opdrachten op een ongedwongen manier binnen.

Lieke Dols | Trend Strateeg

Wat heeft het programma me in eerste instantie opgeleverd: geld. Ik heb echt een dikke vette omzet gedraaid. Waardoor dat komt, is omdat ik onwijs veel focus heb gekregen door het traject. Het was geweldig motiverend en inspirerend met een super resultaat!

Kim Rietvink | Life Ondernemerscoach

Het traject heeft me meer focus opgeleverd, mijn blinde vlekken blootgelegd én een topmaand kwa omzet door direct toepassen van het geleerde.

Nelleke de Wit | Spreker | Passietrainer | Ondernemer

Toen de kans voorbij kwam wist ik direct dat ik in het diepe moest springen door mij te laten coachen door Ninke. Het heeft mij focus opgeleverd en daarmee einde aan de twijfels die maar voortduurden. Ik heb duidelijke concrete stappen gekregen om te volgen om deze vervolgens achter elkaar af te tikken. En als bonus de geweldige groep like minded ondernemers die ik hierdoor heb leren kennen, heel inspirerend en motiverend.

Wout-Jan Slob | Ondernemer

De coaching is rete-waardevol. De ene aanvraag na de andere komt binnen, mijn agenda staat vol met advies-en coachingsgesprekken, ik weet niet wat me overkomt!

Annemarie Appelman | Loopbaancoach

Ik was al wel goed zichtbaar online, had veel ervaring met online marketing, maar toch leverde mijn business mij nog niet op wat ik wilde. Ik wist wel waarom, ik maakte niet echt een keuze. Door het programma ontdekte ik de juiste focus: namelijk richt je op dat wat je goed kunt in plaats van dat eeuwige ‘step out of your comfort zone’. Heerlijk! Ik zie nu het pad en zet ook echt de stappen die nodig zijn.

Florien van Basten Batenburg – De Content Academie

Wij zijn door het traject eindelijk lekker gaan verdienen en gunnen het onszelf ook helemaal. Dit heeft tot gevolg dat we veel meer kunnen ontspannen en er meer ruimte voor rust ontstaat in ons leven. Dit is niet alleen goed voor ons, maar ook voor ons bedrijf. Ninke heeft een prachtige gave om echt naar je te luisteren. Ze houdt je een spiegel voor waardoor je veel beter gaat zien hoe en wat je aan het doen bent en welke slagen hier te maken zijn. 

Marieke de Lange| | online yogaschool

Mijn bedrijf deed het al aardig, alleen wilde ik niet meer alle ballen in de lucht hoeven houden. Ik verlangde ernaar dat ik niet meer bij de middenmoot hoorde. Met de tweede op komst wist ik dat ik een strategie nodig had om verder te groeien en me tegelijkertijd meer vrij te maken.
Ik vind het heel fijn dat ik bij Ninke schaamteloos ambitieus kan zijn. Het gaat steeds over het grote plaatje en mijn missie om een veilige wereld voor kinderen te creëren. Ze houdt de focus op groei en is echt hands-on, heel erg praktisch.
Ik werk niet meer in de avonduren en in het weekend. Als ik thuis ben, ben ik thuis. Mijn todo lijstjes zijn veel korter.  In de eerste 2 maanden van dit jaar kan ik al zeggen dat dit een mooi jaar wordt, ook financieel.
Het belangrijkste is dat ik nu keuzes maak die goed zijn voor mij en mijn gezin en dat ik zie dat een droomleven realiseerbaar is.

Naomi Dessaur – Dessaur Trainingen

Ik had mezelf al maanden een minimum salaris uitgekeerd. Mijn omgeving vond het belachelijk dat ik ook nog ging investeren in een business retreat.
Ik was zelf ook doodsbang dat ik het er niet uit zou halen en ik niet mee zou komen met de groep.
Toch voelde ik dat het nodig was om uit mijn dagelijkse omgeving te worden getrokken en was enorm op zoek naar rolmodellen.
Tijdens de retreat heb ik gefocust op waar ik naar toe wil. Binnen een half jaar is mijn omzet verdriedubbeld. Ik kan nu veel meer werk uitbesteden en ben beter geworden in het vragen van geld.

Tamara Collette – Casa ID

Adrienne van den Bos over Nnke van der Leck

Ondanks dat ik twijfelde, omdat ik net gestart was en nog geen inkomen had, heb ik wel geïnvesteerd in Snel Meer Klanten Met Een Ideaal Bedrijf. Ik ben mijn bedrijf gestart omdat ik mensen echt wilde helpen. Hoewel ik wist dat ik veel waardevols had te geven, te bieden en te delen, wist mijn doelgroep niet dat ik er was. Ik voelde me steeds meer een goed bewaard geheim. Het was voor mij duidelijk dat ik cruciale inzichten over het ondernemerschap miste. Ik realiseerde me ook dat er mensen zijn die deze inzichten wel hebben en ik was het zat om alles steeds zelf uit te zoeken. Toen kwam Ninke voorbij en ik voelde meteen, dit klopt.
Inmiddels heb ik de investering voor SMK er al lang weer uit. Nog belangrijker is dat het me zo ontzettend veel tijd en energie heeft bespaard. Had ik zelf alles moeten uitzoeken en ontdekken, dan was ik lang niet zo ver geweest als dat ik nu ben. Ik denk dat het me zeker 2 jaar heeft bespaard. De stappen die Ninke aanbiedt zijn zo helder en effectief. Voor mij is het ook geen eenmalige investering geweest, maar een investering die ik kan blijven gebruiken en die mij blijvend resultaten oplevert. De afgelopen maanden ben ik ook echt heel hard gegroeid en daar ben ik Ninke ontzettend dankbaar voor.

Adrienne van den Bos – Gifted People

Aletta Boer over Ninke van der Leck

Heb best even nagedacht of ik mijn geld wilde uitgeven aan een businesscoach. Maar wat heb ik een goede keus gemaakt! Ninke voelt goed aan wat bij me past, ziet mogelijkheden, legt de vinger op de zere plek en schakelt heerlijk snel. Echt iemand waar je wat aan hebt, die je verder brengt.

Aletta Boer – LOVT

Valerie den Haan over Ninke van der Leck

Ondernemen was voor mij compleet nieuw. Welke stappen moet ik nemen of klanten te krijgen, om te groeien, om de juiste keuzes te maken? Ik wilde dat iemand me aan de hand meenam. Zonder twijfel wist ik dat Ninke deze persoon moest zijn. Haar persoonlijkheid, haar waardes, wat ze neerzet en haar programma. Het voelde direct goed. En inderdaad hebben haar support en vertrouwen mij elke keer een boost gegeven. Daarnaast was de steun, de gezelligheid en het meedenken van de mensen uit de community minstens zo waardevol. En ook het fantastische, behulpzame en vriendelijke team van Ninke moet niet vergeten worden. Het is heel prettig dat je met al je vragen terecht kan en er snel geantwoord wordt. SMK heeft me een stevig fundament gegeven van waaruit ik met zelfvertrouwen verder kan groeien, als mens en als ondernemer. Ik heb door het programma sneller grote stappen kunnen maken, waar ik anders veel langer over had gedaan. Of misschien had ik zelfs anders op een doodlopend spoor terecht gekomen. Ik sta nu m’n mannetje, heb vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf en voel me lekker in het ondernemerschap. Happy!

Valérie den Haan – 60plusEndus

Ik heb nauwelijks stress gehad bij het opzetten van mijn business dankzij
het programma Snel Meer Klanten. Je wordt stap voor stap meegenomen door de
keuzes die je te maken hebt. In de eerste maand had ik meteen mijn
investering terugverdiend. Zonder SMK had ik bepaalde keuzes nooit zo snel
gemaakt. Ik heb me gewoon nog nooit zo gelukkig gevoeld. 🙂

Esther de Weert – Kijk Vandaag Voorbij

Sarina de Klerk over Ninke van der Leck

Ik wilde absoluut geen praktijkje aan huis, maar een bloeiend bedrijf waar ik trots op kan zijn. Daarom begon ik bij Ninke. Ik weet nu precies op wie ik me moet richten en hoe ik deze klanten kan bereiken. Hierdoor hoef ik maar een advertentie op Facebook te zetten en ik heb zo’n 8 tot 10 nieuwe afspraken per week er bij. En ik haal ze ook allemaal binnen. Ik ben pas een half jaar bezig en heb een maandomzet van rond de € 6000. Ik startte met niks, maar mijn praktijk zit nu al vol!

Sarina de Klerk – Hypnotherapie Maas & Waal

Ik ben van arm, moe en alleen, naar welvarend, energiek en sociaal vervuld gegaan. Alles lijkt veranderd. M’n Facebooklikes, Mail-subscribers en Youtube subscribers zijn verdubbeld. Mijn inkomen is in 4 maanden verdubbeld. Dat betekent voor mij dat ik geld heb voor leuke hobby’s. Ik kan nu eindelijk drummen, iets wat ik al heel lang wilde. En ik kan op vakantie naar het land waar mijn vriend vandaan komt. Ik heb een schoonmaakster, een personal assistent en een IT-er ingehuurd, waardoor ik nu ruimte heb voor meer fun in mijn dagelijks leven. Ik ben ook minder uren gaan werken, ik stop nu elke dag om 16:00. Mijn mindset is totaal veranderd. Ik gun mezelf voor het eerst in mijn leven overvloed en financieel welzijn.

Marianne van Dijk – trainer Nonviolent Communication

Ik was al wel goed zichtbaar online, had veel ervaring met online marketing, maar toch leverde mijn business mij nog niet op wat ik wilde. Ik wist wel waarom, ik maakte niet echt een keuze. Door het programma ontdekte ik de juiste focus: namelijk richt je op dat wat je goed kunt in plaats van dat eeuwige ‘step out of your comfort zone’. Heerlijk! Ik zie nu het pad en zet ook echt de stappen die nodig zijn.

Florien van Basten Batenburg – De Content Academie

Ik was continu bezig en toch stond mijn rekeningsaldo er maar treurig bij. Ondertussen was ik enorm gefocust op mijn ‘plan B’: terug in loondienst. Ik voelde me een teleurstelling: voor mezelf, voor mijn partner, voor ons gezin. Door het programma heb ik nu focus en doordachte doelen. Mijn websitebezoekers zijn van 100 per naar 4000 per maand gegaan. En in de eerste maand had ik al 1000 email-adressen van potentiële klanten verzameld. Ik was nog nooit zo overtuigd van iets in mijn leven, als van het pad dat ik nu volg.

Maxine Stevens – Fotograaf Kraamverhalen

Ik zat thuis met een burn-out, had weinig energie en voelde me moe en futloos. “Oh My God… wat ben ik nou voor gekke sprong aan het maken..”, dacht ik na mijn aanmelding voor het programma van Ninke.

Toch heeft het zoveel verandering bij mij teweeg gebracht. Ik heb weer energie en plezier en heb weer het vertrouwen gekregen in mijzelf: ik kan dit! Het hele ondernemen was nieuw voor mij en ik weet nu precies wat ik wil, wat ik moet gaan doen en hoe ik het moet aanpakken.

Lisa van den Brink – Lifecoach voor ADHD’ers in burn-out

Tijdens de sprint heb ik geleerd om keuzes te maken en los te laten. In 1 maand behaalde ik de omzet die ik vorig jaar in 6 maanden tijd verdiende. Ik heb meer energie gekregen en dat is voor mij als alleenstaande, ondernemende mama met lichamelijke klachten heel belangrijk.

Sofie de Bleser – businesscoach voor coaches

Vroeger dacht ik er anders over, maar verkopen is gewoon leuk. De verkoopmethode die ik van Ninke heb geleerd is inmiddels mijn nummer 1 strategie om klanten ja te laten zeggen. Alle prospects leid ik naar zo’n gesprek. Ik weet precies welke stappen ik moet zetten en in welke volgorde. Het heeft me al veel ideale klanten opgeleverd en daarmee een mooie omzet.

Helen Kho – KhoWorks