Goed advies

Google+ LinkedIn

Vanochtend had ik een virtuele koffiedate met een vriendin die in het buitenland woont en ook een online business heeft. Allebei met een koffietje achter onze pc.

Er zijn niet veel mensen in mijn omgeving die mijn wereldje snappen. Die begrijpen waarom ik 24/7 kan lullen over webinars, opschalen en grote dromen. Die weten hoe lastig het soms is om pittige keuzes te maken. Of begrijpen dat succes soms eenzaam voelt.

Met deze vriendin hoef ik niet eerst rustig af te tasten of me in te houden. Toen we vanochtend elkaar op het scherm zagen waren alle remmen los. Alsof we verder gingen waar we de vorige keer waren gebleven.

Ze vertelt me dat ze onrust in haar kont heeft. Van de ene kant wil ze door blijven knallen. Aan de andere kant is ze toe aan een kleine overzichtelijke business.

Ik herken het. Mijn dromen zijn groot, mijn ambitie is eindeloos. En soms word ik er zo moe van. Kan het niet allemaal wat relaxter? Kan het niet eenvoudiger?

Ik hoor mezelf haar adviseren: “het zit in je om groter te willen groeien, dat zal zo blijven. Creëer rust in je business door een lange termijnplanning te maken. Je weet vast wat goed heeft gewerkt in het verleden. Blijf dat gewoon een paar keer per jaar doen. Je hoeft dan niet meer adhoc bezig te zijn omdat je rustig toewerkt naar voorspelbare pieken in je jaar”.

Hmmm… goed advies dacht ik later vandaag. Laat ik die lange termijnplanning zelf weer eens gaan maken.

Wat heeft afgelopen jaren goed gewerkt en kan ik beter maken en vaker doen?

Webinars natuurlijk!
Mijn event.
Live gaan op Instagram.
En…samen met ondernemers een sprintje trekken!

Op dit moment zit ik middenin zo’n sprint. Het is een feestje! Mensen behalen hun beste omzet ooit, kunnen minder gaan werken en durven krachtige keuzes te maken om hun droombedrijf te creëren.

In de app-groep die we tijdens zo’n sprint gebruiken worden dagelijks gave dingen gedeeld. Zo las ik vorige week bijvoorbeeld het bericht van iemand dat ze in de eerste 2 maanden van 2019 al meer heeft verdiend dan heel 2018 bij elkaar.

Het is te gek om te zien hoeveel energie en gretigheid de sprinters hebben om een vette groeisprong te maken.

Toen ik vandaag met mijn nieuwe jaarplanning bezig was, voelde ik aan alles ik voor de zomervakantie nog een sprint wil doen. Het is zo tof om 2 maanden lang zo intensief met elkaar aan de slag te zijn.

De PRE-SUMMERSPRINT is dan ook vandaag geboren!

Met een clubje schaamteloos ambitieuze ondernemers ga ik vanaf 18 april 8 weken knallen. 100% Focus op impact en sales zodat je met overvloed de zomer in kan en onbezorgd op het strand kan liggen ;-). De investering is €4900 excl. btw (ook in 3 termijnen mogelijk).

Mocht je interesse hebben, laat het me dan weten via contact@ninkevanderleck.nl

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *