Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactHij kreeg bakken kritiek over zich heen

Google+ LinkedIn

Hij was jarenlang de rare snuiter, Nederlands dorpsgek. En nu hangt hij met de grootse Amerikaanse influencers, zoals met mijn eigen mentor Lewis Howes. Vanochtend zag ik ze nog samen op zijn Insta-stories.

Herinner jij die tv-programma’s nog waarbij een of andere gek in een bak ijs zat om een wereldrecord te verbreken? Ik zie mezelf nog zo op de bank zitten met een bak bolognese-chips en een glaasje Taksi. Dat moet wel in de jaren 80 geweest zijn.

Je zag een man dingen doen waar niemand iets van snapte. Hoezo zou je een 2 uur onder het ijs doorbrengen? Of op blote voeten een marathon lopen door de sneeuw?

Wij wisten toen nog niet, wat Wim al wel wist. Hij had een missie. Hij zou de wereld laten zien dat het menselijk lichaam veel meer aankan dan gedacht. Die gekke records waren voor hem de test. Een aanloop naar het sterker maken van de mensheid.

Ondertussen nam niemand hem serieus. Hij werd voor gek verklaard. Hij kreeg bakken kritiek over zich heen. Mensen lachten hem uit. Dagelijks kreeg hij haters op zijn nek.

Wim was bereid de gek te zijn. Zijn missie was groter dan de kritiek. Zijn geloof in zijn impact was sterker dan de weerstand vanuit de omgeving.

Al die tijd bleef hij in beweging. Hij hield zich niet in, hij paste zich niet aan. Hij ging voluit. Schaamteloos liet hij zijn innerfire branden.

Hoe zou het zijn als jij dit zou doen? Als je schijt hebt aan de meningen van al die mensen om je heen. Als je missie leidend is in alles wat je doet.

Terwijl ik dit typ voel ik mezelf opengaan. F*ck perfect. F*ck al die oordelen van iedereen.

Leef moedig. Leef voluit. Leef!

 

Geniet van je dag en laat je vuur branden.

 

X Ninke

 

P.S. Spreekt het je aan om je niet langer in te houden, maar voluit te gaan? Om schaamteloos ambitieus te zijn zonder jezelf te verliezen? Alleen vandaag en morgen kun je je nog aanmelden voor de PRE-SUMMERSPRINT. Tijdens de sprint ga ik je persoonlijk begeleiden om meer leads, aanvragen, opdrachten, aanmeldingen, klanten en omzet te krijgen. Ik help je krachtige keuzes te maken waardoor je veel niet meer hoeft te doen en alleen gaat inzetten op de dingen die het beste werken. De inschrijving is nog maar tot morgenavond open. KLIK HIER voor de details.

 

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *