Hoe je je verlost van uurtje-factuurtje

Google+ LinkedIn

Heel veel ondernemers werken op basis van uurtje-factuurtje. Op zich is daar helemaal niets mis mee. Hanteer je goede uurtarieven? Dan kan je daar best lekker mee verdienen. Maar: wil jij echt opschalen met je bedrijf? Dan wordt het lastig wanneer je per uur wordt betaald. In deze podcast leg ik je uit hoe jij in zeven stappen de switch kan maken van uurtje-factuurtje naar een bedrijf dat eindeloos opschaalbaar is.

Allereerst is het belangrijk dat je je niet langer laat betalen voor je tijd, maar voor de oplossing die je biedt. Voor je resultaat. Met een uurtje-factuurtje verdienmodel, kan je immers nooit meer verdienen dan het aantal uur dat je werkt maal jouw uurtarief. Oftewel: je krijgt te maken met een omzetplafond. En wil je juist graag minder werken? Dan zul je met dit verdienmodel ook minder verdienen.

 

In 7 stappen naar een eindeloos opschaalbaar bedrijf

De podcast ‘‘Hoe je je verlost van uurtje-factuurtje’ draait om je resultaat verkopen, in plaats van je tijd. Denk je nu: ‘dat werkt niet in mijn branche’? In deze podcast vertel ik je hoe élke ondernemer in 7 stappen kan opschalen. Werk jij uurtje-factuurtje? Dan heb je dus de keuze. Blijf je zitten waar je zit of ga je kijken hoe ook jij kan gaan opschalen? Wat wordt het?

 

Ik ben wel benieuwd. Welke stappen ga jij na het luisteren van deze podcast ondernemen om jouw bedrijf op te schalen? Laat het me weten!

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *