Hoe kies ik een businesscoach?

Google+ LinkedIn

Een paar weken geleden kwam businesscoach Lewis Howes per toeval op mijn pad. Ik had weleens van hem gehoord, maar meer ook niet. Nu neem ik deze podcast op in een chique hotel in Los Angeles, waar ik ben voor zijn Greatness Mastermind. Wat mij overtuigde om af te reizen naar Amerika en deze – best wel grote – investering te doen? Dat vertel ik je in deze podcast.

Ken je dat gevoel? Die behoefte om geprikkeld en geïnspireerd te worden? Om waardevolle inzichten op te doen? En om die volgende stap te zetten? Een paar weken geleden begon het bij mij te kriebelen. Ik besloot vrij impulsief verschillende businesscoaches te volgen op Instagram en kwam per toeval terecht bij Lewis Howes. Diezelfde dag schreef ik me in voor zijn Greatness Mastermind, maakte ik een fiks bedrag over en vloog ik begin deze week naar Amerika om deel uit te maken van zijn coachingsprogramma.

 

Gun jezelf een businesscoach

Veel ondernemers vinden het kiezen voor een businesscoach lastig. Ze willen iemand eerst een tijdje volgen, alle voors en tegens tegen elkaar afwegen en zeker weten dat het het juiste moment is. Dat ik zo snel de knoop doorhakte, is eigenlijk best bijzonder. En toch deed ik het al een keer eerder bij één van mijn andere businesscoaches: Eelco de Boer. Waarom ik koos voor Lewis en Eelco? Wat maakten ze in me los, dat ik zo snel de beslissing durfde te maken? Dat vertel ik je in deze podcast.

Ben je benieuwd welke inzichten ik op heb gedaan tijdens de Greatness Mastermind van Lewis Howes? Hou mijn podcast in de gaten. In een van de volgende afleveringen vertel ik je alles over mijn avontuur in LA!

 

 

Ben jij toe aan de volgende stap? Ben jij die ondernemer die graag gecoacht wil worden, maar nog twijfelt? Hopelijk helpt mijn verhaal je met jouw keuze. Laat het me weten in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *