Hoe raak ik geïnspireerd?

Google+ LinkedIn

Onlangs lanceerde ik mijn nieuwe website, samen met een gloednieuwe branding, een nieuw webinar én het coachingsprogramma ‘Doorbreken met een 5 Star Business’. Deze podcast nam ik vlak voor de lancering op. In de auto, onderweg naar Arnhem, om daar een berg aan content te schrijven. Eén van de dingen die ik doe om mijn creativiteit te laten stromen, is werken op een andere locatie, ver weg van kantoor. In deze podcast vertel ik je wat ik nog meer doe om geïnspireerd te raken.

Inspiratie komt niet altijd vanzelf. Maar soms moet je op een bepaalde dag toch creatief zijn. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kan doen om jouw creativiteit te laten stromen. In mijn geval is dat dus werken op een andere plek. Ik heb een aantal favoriete werkplekken in Nederland. Wil ik ongestoord werken, creatief bezig zijn en even weg zijn van kantoor en alle gewoontes? Dan zoek ik één van deze plekken op.

 

Voorwaarden voor inspiratie

Maar er zijn nog meer dingen die ik doe om geïnspireerd te raken. Ik heb namelijk geleerd dat ik bepaalde voorwaarden nodig heb om mijn creativiteit te laten stromen. Benieuwd welke voorwaarden dit zijn? In de podcast deel ik ze met je.

 

Welke tip ga jij gebruiken om jouw creativiteit te laten stromen? Vertel het me in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *