Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | Contact

IBIZA BUSINESS RETREAT

V

Hoe lijkt het je om samen met high-level
ondernemers op een prachtige plek aan je bedrijf te werken en mooie doorbraken te beleven?

3 Dagen heerlijk ontspannen en helemaal jezelf zijn. Diepgaande gesprekken voeren over de kansen en uitdagingen van het ondernemerschap. Over hoe je als ondernemer een business creëert die een heerlijk leven mogelijk maakt.

Al jaren bezoek ik zelf seminars en masterminds waar ik elke keer zo enorm groei als mens en als ondernemer. Als je je omringt met gedreven high-level ondernemers kun je niet achter blijven!

Elke keer kom ik tot de conclusie hoe belangrijk het is om een plek te hebben waar je connect met inspirerende ondernemers en waar je wordt gestimuleerd om je business naar een veel hoger level te brengen.

Het is een verademing
om met gelijkgestemde ondernemers samen te zijn en schaamteloos ambitieus te kunnen zijn

Ik heb dan het gevoel eindelijk te kunnen zijn wie ik echt ben, met al mijn gekke dromen en ideeën. Ik word serieus genomen en aangemoedigd.
En dat maakt dat ik elke keer weer doorbraken beleef die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Daarnaast voelen deze ondernemers als vrienden.
Ik ervaar een diepe connectie en weet dat ik altijd bij ze terecht kan.
Dat is me enorm veel waard. Want hoeveel mensen in je directe omgeving begrijpen echt waar je mee bezig bent?

Ze zeggen weleens: je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee omgaat. Als je je omringt met een bijzondere groep ondernemers zal je leven daarom nooit meer hetzelfde zijn. Naar het diepe verlangen dat ik in Miami voelde, om gelijkgestemde ondernemers samen te brengen en geweldige dagen te beleven, heb ik geluisterd.

Op 30 en 31 mei en 1 juni organiseer ik
een driedaagse Business Retreat op Ibiza!

V

Omdat ik het belangrijk vind dat deze Ibiza Business Retreat super waardevol wordt, heb ik een aantal criteria op een rijtje gezet. Een soort profiel van de business retreater dus.
Mocht je je hierin herkennen, dan weet je dat je de Ibiza Business Retreat heel gaaf zult vinden:

JE BENT EEN ERVAREN ONDERNEMER EN BENT JEZELF ALTIJD AAN HET DOORONTWIKKELEN

JE BENT BEREID TE DELEN EN ANDEREN TE HELPEN

JE VINDT ONLINE ONDERNEMEN SUPERGAAF

JE WAARDEERT EERLIJKE EN DIRECTE FEEDBACK

JE HOUDT VAN LEKKER ETEN EN DRINKEN

JE HEBT ZIN IN EEN LIFE-CHANGING AVONTUUR

JE BOUWT AAN EEN BUSINESS DIE EEN HEERLIJK LEVEN MOGELIJK MAAKT

JE BENT OPEN OVER WAT JE BEWEEGT EN OVER JE UITDAGINGEN

JE HEBT EEN JAAROMZET IN DE BUURT VAN €100.000 EURO OF HOGER

JE HEBT EEN HEKEL AAN KLAGEN

JE HAKT MAKKELIJK KNOPEN DOOR

JE GENIET VAN DIEPGAANDE GESPREKKEN OVER HET LEVEN EN HET ONDERNEMERSCHAP

Ik heb maar een beperkt aantal plekken beschikbaar,
zodat iedereen veel persoonlijke aandacht krijgt.

JE BEDRIJF EN JE LEVEN

ZULLEN NOOIT MEER HETZELFDE ZIJN

V

Een terugblik op de Ibiza Business Retreat in 2017

Ervaring

Kirsten Nelis

Klaar voor een grote groeisprong, meldde ik mij aan voor Ibiza. Omdat ik
eerder met Ninke gewerkt had, wist ik dat ze echt verstand van zaken
heeft. Ze is strategisch sterk is en heeft daarnaast de bijzondere
eigenschap om mensen in hun grootsheid te zetten. Op die prachtige plek heb
ik de plannen gemaakt voor mijn groeisprong. Daarnaast is er in mij iets
ook veranderd waardoor ik de stap echt heb kunnen maken. Ik zorg nu beter
voor mijzelf en vraag hogere prijzen. Wat een vreugde dat het makkelijk
gaat. In de eerste maand van dit jaar heb ik evenveel verdiend als de
laatste drie maanden van vorig jaar!

Kirsten Nelis – Burn-out Coach

V

Wat kan je verwachten?

3 Dagen lang staat jouw groei als ondernemer centraal. Je gaat absoluut mooie doorbraken ervaren. In de Ibiza Business Retreat delen we met elkaar wat het beste werkt. Je krijgt inzichten die life-changing zijn.

Juist omdat je uit je vertrouwde omgeving wordt gehaald en support hebt van een sterke groep, voel je vertrouwen en zie je haarscherp welke kansen je kan oppakken. We zijn met een gemengde groep ondernemers. Allemaal voldoen we aan bovenstaande profiel. Je zal snel een enorme klik voelen met elkaar.

En je krijgt een buitengewone 5 star beleving die je nooit meer zal vergeten.
Voor mij persoonlijk staat 5 star voor kwaliteit, schoonheid en comfort.
Voor omstandigheden waarin je volledig kan ontspannen waardoor je het beste in jezelf en anderen naar boven haalt.

ibiza business retreat Ninke van der Leck
ibiza business retreat Ninke van der Leck
ibiza business retreat Ninke van der Leck
ibiza business retreat Ninke van der Leck

Hoe kom je in aanmerking voor een plek in de
Ibiza Business Retreat?

Herken je je in het profiel dat ik hierboven beschreef? Kijk je ernaar uit om met high-level ondernemers 3 mooie dagen te beleven? Wil je even helemaal uit je dagelijkse business stappen en heerlijk kunnen ontspannen?

Meld je dan snel aan. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. De investering is € 7900,- excl. btw. Dit is inclusief 5-star lunches, diners en overheerlijke cocktails en smoothies :-). De vlucht en overnachting zijn niet inbegrepen.

Als je weer in Nederland bent heb je nog 2 extra online coachingscalls met mij zodat ik je kan helpen met de implementatie van je nieuwe ‘Ibiza Masterplan’.

Als je je hebt aangemeld, ben je van jouw plek verzekerd. We zullen je tips geven over toffe overnachtingsmogelijkheden in de buurt. Wil je nu alvast iets boeken, weet dan dat onze villa zo’n 5 km ten noorden van Santa Eulalia del Rio ligt.

Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur dan even een mailtje naar mijn team op contact@ninkevanderleck.nl.