Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactJanken

Google+ LinkedIn

Laatst moest ik denken aan die keer dat ik begon te janken en niet meer kon ophouden.

Ik zat in de auto op de parkeerplaats van de zorginstelling waar ik een serie trainingen zou geven. Ik had net te horen gekregen dat ze toch voor iemand anders hadden gekozen. Ik had al weken gehoopt op deze opdracht omdat ik dan weer een tijdje vooruit kon met mijn geld. Ik voelde me machteloos. Ik had geen idee hoe ik nu weer aan een nieuwe klant kon komen. En zag er enorm tegenop het slechte nieuws thuis te vertellen.

Ik reed naar huis en wist: dit moet anders. Ik wil niet langer afhankelijk zijn en me onzeker voelen over mijn bedrijf. Ik wil ’s nachts niet liggen malen over geld. Ik wil leren hoe ik het wel draaiende krijg. Geef me de stappen, ik zet ze wel.

Dit was 5 jaar geleden. En achteraf een belangrijk keerpunt in mijn ondernemerschap. Sindsdien ben ik altijd gefocust op het kraken van de code om mijn bedrijf te laten groeien.

Mijn leven is compleet veranderd. Ik hoef niet meer te stressen of bang te zijn dat ze voor een ander kiezen. Ik kan met mijn gezin de wereld rond reizen en mijn bedrijf groeit door.

En als ik kijk waar ik zelf vandaan kom, dan ben ik ervan overtuigd dat iedereen een mooi bedrijf kan hebben. Als je maar bereid bent om je open te stellen voor iets nieuws en de stappen zet.

In mijn online training Knallen Zonder Stress van komende donderdag 10:00 uur deel ik de weg die ik ontdekte naar een business die een heerlijk leven mogelijk maakt. Je leert:

  • Waar je op moet focussen om makkelijk te groeien. Het mag makkelijk zijn, heerlijk he 😉
  • Hoe je structureel meer omzet draait, zonder meer te werken. Zelfs door minder te werken!
  • Hoe je nooit meer de dingen hoeft te doen waar je een hekel aan hebt, ook al kun je je dat bijna niet voorstellen.
  • Welke eye-opener er bij een van mijn klanten voor zorgde dat zij in één klap € 100.000 euro verdiende.
  • Hoe ik in 2 jaar van 900 naar bijna 40.000 likes ging op Facebook en hoe jij ook je bereik snel kunt vergroten.
  • Hoe je onweerstaanbare marketingteksten schrijft die ervoor zorgen dat klanten JA zeggen.

Meld je hier gratis aan voor de online training waarin ik mijn nieuwste inzichten deel over hoe je een business bouwt die een heerlijk leven mogelijk maakt.

 

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *