Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactJe betekent veel voor me

Google+ LinkedIn

Hij is een hele goede vriend, mijn business-bestie. De man die me lifechanging tips geeft. Hij is super succesvol en de beste copywriter die ik ken. Als ik bij hem in de buurt ben voel ik diepe connectie. Ik kan mezelf zijn inclusief al mijn onzekerheden en dromen. Wat een heerlijkheid dat ik met hem ongegeneerd lang over ondernemerschap, salespagina’s en webinars kan praten.

 

Wat een geluk dat Aartjan van Erkel in mijn leven is gekomen.

 

Gisterenvond aten we in een fijn restaurant op een prachtig landgoed. Vanaf het moment dat we aan tafel zaten praatten we aan een stuk door over business en het leven.

 

Ik vertelde over de Amerikaanse podcast van Amber Lilyestrom waarvoor ik deze week werd geïnterviewd. De aankondiging van Amber kon bijna niet Amerikaanser. Ik wist dat we mooie gesprekken met elkaar hebben gevoerd toen we samen in de mastermind van Lewis Howes zaten. Maar dat ik zó veel voor haar beteken en dat ze me zó hoog heeft zitten wist ik niet. Amber strooide met superlatieven en ik zat te blozen achter mijn microfoon.

 

Wat zalig toch hoe die Amerikanen je ophemelen: “You are soooooooo super successful. The impact you have in this world is amaaaaaazing. I feel soooooooo grateful. Oh thank youuuuuuuuuuu.”

 

Ik voel me altijd een enorme hark in zo’n situatie. Ik ben gevleid en denk ook meteen dat het nep is. Als ik zelf enthousiast probeer te doen over de ander, krijg ik het nauwelijks uit mijn strot.

 

Wat is dat toch met ons Nederlanders? Waarom is het zo lastig ons te uiten?

 

Waarom noem je sommige vrienden, heel afstandelijk, kennissen? Waarom wacht je totdat de ander initiatief neemt voor contact, terwijl je gewoon zin hebt om elkaar te zien? Waarom laat je iemand niet gewoon weten hij of zij voor jou betekent?

 

Vanochtend stond ik op met het voornemen om niet langer ingewikkeld te doen over de gevoelens die ik heb voor fijne mensen. Dus:

 

Aartjan, you’re amazing.

 

En lieve lezer, ik voel me blessed dat jij steeds weer tijd vrij maakt om mijn mails te lezen. This means the world to me <3.

 

 

Ninke

 

 

 

P.S.

18 April start ik met een klein groepje ondernemers een bijzonder traject. Met dit persoonlijke coachingstraject krijg je mijn hulp om in korte tijd een piek te creëren in je impact en omzet. Het heet de Pre-Summersprint en is alleen geschikt voor een bepaald type ondernemer. Check hier of jij een geschikte sprinter bent: https://ninkevanderleck.nl/pre-summersprint/

 

 

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *