Je Verlies Nemen

Google+ LinkedIn

In deze podcast neem ik je mee naar het moment dat ik mijn nieuwe ebook zou lanceren. Een ebook dat een mooie titel zou krijgen. Een titel die ik niet zal noemen, want je weet maar nooit.

Een van de laatste avonden van de zomervakantie van 2015 zaten we op een mooi terrasje toen ik ineens wist hoe dat ebook zou gaan heten. Een ebook over doorbreken naar the next level. Ik lichtte mijn team in en begon met de marketing.

Al snel kwamen er boze reacties en dwingende mails binnen.

Daar bleef het niet bij: er kwamen dreigbrieven van een advocaat. Er was een kerkgemeenschap die de naam gebruikte die ik voor mijn ebook had gekozen. Niet bepaald een kwestie van in elkaars vaarwater zitten, maar hun toorn kwam over me. ūüôā

Ik nam zelf ook een advocaat in de arm, en deze bevestigde dat ik in mijn recht stond. De kans was groot dat ik de rechtszaak, als die er was gekomen, had gewonnen.

 

Leergeld

Ik heb besloten dat mijn positiviteit en mijn sprankelende energie me meer waard waren dan deze zaak. Ik koos ervoor m’n verlies te nemen. Niet omdat ik me te slap voelde voor de strijd, maar omdat ik dicht bij mezelf wilde blijven.

Soms is je verlies nemen een kwestie van leergeld betalen, letterlijk. Maar soms is het simpelweg de beste keuze, en óók leerzaam.

Het hele verhaal hoor je in de podcast!

 

Ben je enthousiast over deze podcast, je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Enorme troost, motivatie en relativering. Dat haal ik uit deze podcast. Mijn veerkracht neemt toe. Mijn lerend vermogen en mijn onderneming groeien hand-in-hand. Dankjewel Ninke, voor al jouw doorbraken! Want daarmee help je mij inderdaad. Thanks!

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *