Jezelf overbodig maken met Jasper Meerding

Google+ LinkedIn

Stel je voor: je bent 31 jaar en hebt twee bedrijven. Eén met 180 medewerkers, die volledig zelfsturend is. En een start-up waarmee je net 1 miljoen aan funding hebt opgehaald en waarmee je de wereld wilt veroveren. Dat is het verhaal van entrepreneur Jasper Meerding. In mijn nieuwe podcast vertelt hij hoe hij als school drop-out uitgroeide tot CEO van twee bedrijven.

Jasper ziet zichzelf niet als een manager, maar als een bouwer. “Ik vind het erg leuk om te ondernemen en nieuwe concepten te bedenken.” Acht jaar geleden richtte hij ContactCare op, een bedrijf dat voor ruim 500 verschillende klanten voornamelijk de klantenservice verzorgt. Inmiddels heeft Jasper 180 medewerkers in dienst en startte hij vorig jaar een tweede bedrijf. Gaiku is een online platform, bedoeld om vergaderen te versimpelen. Een start-up, waar hij al zijn energie in kwijt kan, omdat hij zichzelf overbodig heeft gemaakt binnen zijn andere bedrijf. Hoe hij dat heeft aangepakt? Dat vertelt hij in deze podcast.

 

Lessen van Jasper Meerding

Volgens Jasper, ligt zijn succes voornamelijk aan zijn eigen ambitie en doorzettingsvermogen. Je kan als ondernemer wel heel veel kennis hebben, maar volgens Jasper bepaalt toch echt jouw eigen energie je succes. Benieuwd naar zijn ervaringen en lessen? Luister dan nu naar de podcast die ik met deze bijzondere ondernemer opnam.

 

Ben jij toe aan de volgende stap met jouw bedrijf? Heeft het verhaal van Jasper je geïnspireerd? Laat het me weten in de comments. 

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *