Ontdek Met Welke Winstgevende Niche Jij De Naam Wordt!

ONTDEK MET WELKE WINSTGEVENDE NICHE JIJ DE NAAM WORDT IN JOUW BRANCHE EN DE BESTE KLANTEN KRIJGT

Praktische training voor dienstverlenende zzp’ers en ondernemers die willen weten welke doelgroep ze
het beste kunnen kiezen, zonder zichzelf in een hokje
te plaatsen of sales mis te lopen

Ondernemer zijn is niet eenvoudig. Je wilt gewoon lekker aan het werk zijn met klanten, maar dagelijks komen er UITDAGINGEN op je pad die je aan het twijfelen brengen, je onzeker maken of je frustreren.

Grote kans dat het KIEZEN VAN EEN SPECIFIEKE DOELGROEP een van de uitdaging is die, mogelijk al langere tijd, op je bordje ligt.

Misschien herken je je dan ook wel in onderstaande punten:

 • Je bent bang dat als je kiest, je opdrachten en klanten misloopt…
 • Jouw sterke kant is juist jouw veelzijdigheid, met het kiezen voor een specifieke doelgroep doe je jezelf én je klanten te kort…
 • Het lukt je niet een keuze te maken, het voelt alsof je een deel van jezelf weggooit…
 • Je bent bang voor concurrentie, daarom houd je het liever wat algemeen
 • Je bent bang het verkeerde te kiezen en dat niemand straks op jouw aanbod zit te wachten…
 • Je bent bang dat je werk saai wordt, je moet er niet aan denken om steeds hetzelfde te doen…

Je bent niet alleen. De eerste grote uitdaging waar zzp’ers en ondernemers tegenaan lopen in het ondernemerschap is namelijk het kiezen van een doelgroep.  

DE REALITEIT IS: als jij niet kiest, gaan klanten ook niet voor jou kiezen. 

Er zijn in Nederland meer dan 2.000.000 (2 miljoen!) bedrijven. Het is onontkoombaar om jezelf te onderscheiden.

Zolang jij niet gaat staan voor jouw doelgroep, ben je onzichtbaar en weten klanten simpelweg niet dat je er bent.

Mensen (waaronder ook jouw potentiële klanten) willen graag hulp van een SPECIALIST, niet van een generalist. Ze kiezen voor degene die autoriteit heeft en die ze vertrouwen.

Jij zou zelf toch ook een knieoperatie laten doen door een knie-specialist en niet door een dokter die zegt alle type operaties te kunnen doen…? 😉

NIEMAND kan goed zijn ALLES. Maar je kunt wel heel goed zijn in 1 DING! De beste zelfs! De meest gewaardeerde, degene waarover iedereen het heeft.

Je bent op dit moment ÉÉN KEUZE VERWIJDERD van een compleet andere situatie…

KIEZEN VOOR EEN NICHE MAAKT ALLES MAKKELIJK. Klanten melden zich vanzelf bij jou. Ze betalen je graag en goed en ze bevelen je aan bij anderen.

Ik heb afgelopen jaren duizenden zzp’ers en ondernemers geholpen om meer klanten te krijgen en een bedrijf te bouwen wat een heerlijk leven mogelijk maakt, en nu is de keuze aan jou!

Mijn naam is Ninke van der Leck en ik help dienstverlenende ondernemers zoals coaches, trainers en adviseurs die schaamteloos ambitieus zijn en vinden dat ze te hard werken en te weinig verdienen, om hun bedrijf op te schalen door kennis en kunde online te verkopen, zodat ze MEER MENSEN BEREIKEN, MEER GELD VERDIENEN EN MEER VRIJHEID HEBBEN.

Toen ik in 2011 startte had ik de breedste niche ooit…. geen niche dus 😉
Ik was coach, trainer en projectmanager. Alles waar ik ervaring mee had, bood ik aan. Het gevolg hiervan was dat ik het eerste jaar 0 klanten had.

Tegenwoordig investeren klanten €2500 om mijn online programma te volgen en deelnemers van mijn persoonlijke coachingstraject de Sprint betalen €7500 om met mij te werken.

Het is dankzij het kiezen van een specialisme dat ik gevonden word door de leukste klanten die me met liefde goed betalen.

Ninke van der leck

Als jij niet weet welke winstgevende niche je moet kiezen, zal je nooit de klanten aantrekken die je wilt…en zal je nooit de ruimte hebben om te investeren in je verdere ontwikkeling tot succesvolle ondernemer.

Alle tijd en energie die je in je bedrijf stopt, is verloren. Je bouwt niets op waar je de komende jaren van kunt profiteren. 

Daarom wil ik je helpen om te kiezen voor een winstgevende niche, zodat jij straks gekozen wordt door de beste klanten.

Ik heb nooit eerder zo’n levensveranderende training aangeboden voor zo’n lage prijs. Ik weet dat er ontzettend veel startende zzp’ers en ook ondernemers die al jaren bezig zijn, worstelen met het kiezen van de juiste doelgroep. Het vertraagt alles.

De totale waarde van deze training is 997 euro. De prijs die ik er straks voor ga vragen is €597. Je kunt je nu aanmelden voor 99 euro excl. btw bij aanmelden in 3 maandelijkse termijnen. Bij aanmelden in een keer is de investering 247 euro excl. btw en bespaar je 50 euro.

Ninke van der Leck termijnen
Kies en word gekozen - Nine van der Leck

KIES EN WORD GEKOZEN IS NIET ZOMAAR EEN TRAINING…

… JE DOORLOOPT STRAKS 5 STAPPEN DIE ALLES IN JOUW BEDRIJF IN DE STROOMVERSNELLING BRENGEN

Doe mee en ontdek:

 • Hoe je een niche kiest die goed bij jou en jouw vak past 
 • Hoe je een niche bepaalt die een mooi inkomen oplevert
 • De 7 stappen van mijn Niche Keuze Model waarmee je straks, dwars door alle ruis en berichten van concurrenten heen, het hart van jouw ideale klant raakt
 • Met welke goedgekozen woorden je de juiste mensen zich aangetrokken voelen waardoor ze zich willen aanmelden en inschrijven
 • Wat de 4 ‘Mega Markets’ zijn, gebieden waar mensen makkelijk en veel geld uitgeven. 90% Van het geld dat wordt uitgegeven zit in een van deze markten
 • Wat 10 valkuilen zijn bij het kiezen van een niche en hoe je voorkomt de verkeerde keuze te maken
 • Hoe je ervoor zorgt dat jouw droomklant straks uitroept:“dit is precies wat ik nodig heb! Waar kan ik me aanmelden?”

Dit zeggen mensen die jou voor gingen:

“Ik heb mijn niche gevonden! De training en het advies van Ninke zijn zo verhelderend. Ik raad elke andere ondernemer aan om mee te doen.”

Danielle | Technische hulp voor vrouwelijke online ondernemers

“Mijn niche kon voor mijn gevoel nog scherper. Ik zag alleen niet waarin, het bleef maar in mijn achterhoofd sluimeren. Toen Kies en Word Gekozen voorbij kwam, leek hij voor mij gemaakt. Met het superhandige format kon ik in 1 klap mijn niche formuleren en dat echt binnen een half uur! Nu weet ik precies wat ik op mijn website wil schrijven en welke doelgroep ik aan wil spreken. Het knagende stemmetje in mijn achterhoofd klopte dus inderdaad, mijn niche was gewoon te breed geformuleerd en Kies en Word Gekozen bleek dé manier om dat verder te concretiseren.

Lotte van Hoesel – Hulp bij Eenzaamheid

“De coaching is rete-waardevol. De ene aanvraag na de andere komt binnen, mijn agenda staat vol met advies-en coachingsgesprekken, ik weet niet wat me overkomt!”

Annemarie Appelman | loopbaancoach

HET MAAKT NIET UIT OF:

 • JE NOG GEEN NICHE HEBT OF JUIST EEN NIEUWE NICHE WILT BEPALEN
 • JE NET START MET JE BEDRIJF OF AL LANGER BEZIG BENT
 • JE AL IDEEEN HEBT VOOR EEN DOELGROEP OF NIET
 • JE WEL OF GEEN AANBOD HEBT
 • JE DE AMBITIE HEBT OM EEN ONLINE BUSINESS TE HEBBEN OF NIET

WAT KRIJG JE ALS JE STRAKS MEEDOET:

Na je aanmelding krijg je DIRECT TOEGANG tot de 5 online modules. Je kunt dus meteen aan de slag en bepaalt zelf wanneer en waar je ze volgt en hoe lang je er over wilt doen. Je hebt namelijk voor ONBEPAALDE TIJD toegang!

DE MODULES GAAN OVER: 

 1. HOE KIES JE EEN NICHE?
 2. WAT ZIJN DE 10 GROOTSTE VALKUILEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN NICHE?
 3. DE 7 STAPPEN VAN HET NICHE KEUZE MODEL EN HOE JE ZE TOEPAST
 4. HOE JE WEET DAT JE DE JUISTE KEUZE HEBT GEMAAKT?
 5. 3 AANDACHTSPUNTEN VOOR HET SUCCESVOL WERKEN MET EEN NICHE

Elke module bestaat uit een heldere instructievideo en is er een een transcriptie beschikbaar van de training. Ook krijg je het NICHE KEUZE MODEL WERKBLAD.  Met de Niche verhelderingsvragen ontdek je eenvoudig met welke specifieke doelgroep je met gemak klanten aantrekt.

Ik heb alles zo praktisch gemaakt dat jij BINNEN EEN HALVE DAG jouw winstgevende niche al helder kan hebben. 

ALS JE NIET WEET WAAR JIJ OM BEKEND STAAT,
DAN ZAL NIEMAND JE KENNEN

Welk van deze resultaten inspireert jou het meest?

Sarina de Klerk over Ninke van der Leck

“Ik wilde absoluut geen praktijkje aan huis, maar een bloeiend bedrijf waar ik trots op kan zijn. Daarom begon ik bij Ninke. Ik weet nu precies op wie ik me moet richten en hoe ik deze klanten kan bereiken. Hierdoor hoef ik maar een advertentie op Facebook te zetten en ik heb zo’n 8 tot 10 nieuwe afspraken per week er bij. En ik haal ze ook allemaal binnen. Ik ben pas een half jaar bezig en heb een maandomzet van rond de € 6000. Ik startte met niks, maar mijn praktijk zit nu al vol!”

Sarina de Klerk – Therapeut

“Ik was continu bezig en toch stond mijn rekeningsaldo er maar treurig bij. Ondertussen was ik enorm gefocust op mijn ‘plan B’: terug in loondienst. Ik voelde me een teleurstelling: voor mezelf, voor mijn partner, voor ons gezin. Door het programma heb ik nu focus en doordachte doelen. Mijn websitebezoekers zijn van 100 per naar 4000 per maand gegaan. En in de eerste maand had ik al 1000 email-adressen van potentiële klanten verzameld. Ik was nog nooit zo overtuigd van iets in mijn leven, als van het pad dat ik nu volg.”

Maxine Stevens – Fotograaf

“Ik zat thuis met een burn-out, had weinig energie en voelde me moe en futloos. “Oh My God… wat ben ik nou voor gekke sprong aan het maken..”, dacht ik na mijn aanmelding voor het programma van Ninke. Toch heeft het zoveel verandering bij mij teweeg gebracht. Ik heb weer energie en plezier en heb weer het vertrouwen gekregen in mijzelf: ik kan dit! Het hele ondernemen was nieuw voor mij en ik weet nu precies wat ik wil, wat ik moet gaan doen en hoe ik het moet aanpakken.”

Lisa van den Brink – Lifecoach

Garantieregeling

Ik weet zeker dat als je de 5 stappen uit deze training serieus volgt en het Niche Keuze Model Werkblad invult, jij jouw winstgevende niche ontdekt. Mocht je vinden dat deze training voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt de eerste 2 weken de mogelijkheid om de training te proberen. Als je van mening bent dat het niet waardevol genoeg is, mail dan binnen 15 dagen na aanmelding naar support@ninkevanderleck.nl en laat het volledig ingevulde Niche Keuze Model Werkblad zien. Je zal dan jouw investering retour krijgen.

De reden dat we naar het ingevulde werkblad vragen is simpel. We willen werken met mensen die commitment maken én tonen. Die bereid zijn het benodigde werk te doen om prachtige resultaten te realiseren.

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?

Zodra je aanmelding binnen is ontvang je een email met de login gegevens waarmee je direct toegang hebt tot de 5 Star Business Academy. Hier vind je jouw training. Je kunt direct zelfstandig aan de slag.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende zzp’ers en ondernemers die hun kennis, kunde of ambacht willen verkopen. Je kunt denken aan coaches, consultants, trainers, therapeuten, adviseurs. Het maakt niet uit of je voor het eerst een niche gaat kiezen of dat je deze training gebruikt om een nieuwe niche te vinden.

Ik moet me nog inschrijven bij de KvK, kan ik deze training dan al volgen?

Je maakt juist een vliegende start als je direct een niche kiest. Slim bezig dus. De btw die je betaalt bij aanschaf van deze training kun je later terugkrijgen van de Belastingdienst. Ook kun je deze training straks opgeven als ‘scholingskosten’.

Ik moet me nog inschrijven bij de KvK, kan ik deze training dan al volgen?

Je maakt juist een vliegende start als je direct een niche kiest. Slim bezig dus. De btw die je betaalt bij aanschaf van deze training kun je later terugkrijgen van de Belastingdienst. Ook kun je deze training straks opgeven als ‘scholingskosten’.

Ik heb met een eerder programma al wel eens mijn ideale klant in kaart gebracht, heeft deze training dan nog zin? 

De ideale klant is maar een klein onderdeel van een niche. Deze training gaat veel dieper. Als jij graag DE expert wilt zijn in jouw branche en het nog steeds lastig vindt om je niche in een zin te noemen, doe dan zeker mee.

Hoe lang houd ik toegang tot de training?

Omdat het kiezen en aanscherpen van een niche altijd belangrijk blijft, houd je voor onbepaalde tijd toegang tot deze training. Bewaar je inloggegevens goed!

Het is tijd om nu een van deze 2 keuzes te maken:

De eerste keuze is om niet voor een niche te kiezen. Je blijft algemeen en bent hierdoor heel moeilijk te vinden voor mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Als je niet kiest, kies je eigenlijk wel. Je neemt het besluit om alles bij het oude te laten. De vraag is of je dit moet willen. Want wie stil staat in het ondernemerschap, gaat ondertussen zachtjes achteruit.   

Mocht je er zeker van zijn jouw niche te willen ontdekken, zodat de beste klanten jou gaan vinden en je met liefde goed gaan betalen? Dan is het duidelijk wat jou te doen staat: je aanmelden voor Kies En Word Gekozen.

De totale waarde van deze training is 997 euro. De prijs die ik er straks voor ga vragen is €597. Je kunt je nu aanmelden voor 99 euro excl. btw bij aanmelden in 3 maandelijkse termijnen. Bij aanmelden in een keer is de investering 247 euro excl. btw en bespaar je 50 euro.

Ninke van der Leck termijnen
Kies en word gekozen - Nine van der Leck

HEB JE NOG VRAGEN OF TWIJFELS, VOORDAT JE JE AANVRAAG DOET?

Blijf er niet mee rondlopen. Mail ons even op contact@ninkevanderleck.nl.