Van ondernemer naar leider met Marieke van Ginkel

Google+ LinkedIn

Vandaag heb ik Marieke van Ginkel, mijn persoonlijke leiderschapstrainer, te gast in mijn podcast. Laat ik het zo samenvatten: sinds ik met Marieke samenwerk, werk ik minder hard maar werken anderen harder voor mij!

Elke keer als ik met Marieke spreek, ben ik onder de indruk van haar kennis, haar visie op leiderschap en het aansturen van teams.

Zelf zegt ze: “Ik weet hoe je een groep meekrijgt. Als ondernemer heb je daar op verschillende niveaus mee te maken. Denk aan de klanten, maar denk ook aan je team, aan de mensen die voor jou werken.”

En inderdaad: hoe krijg je hen zover dat ze vol gaan voor jouw passie?

In deze aflevering hebben we het natuurlijk over persoonlijk leiderschap en over het proces dat ik al even samenvatte. Je leert ook wat je als ondernemer zelf kan gaan toepassen in je bedrijf en… wat de rol van paarden hierin kan zijn.

Welke groepen stuur jij aan?

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *