Wat ik leerde van marketing-boeddha Dean Jackson

Google+ LinkedIn

Vorig jaar zomer haalde Eelco de Boer de legendarische marketeer Dean Jackson naar Nederland voor een driedaags event. Dean wordt ook wel de marketing-boeddha genoemd. Eelco overtuigde me om naar het event te komen. En gelukkig maar! Benieuwd welke lessen ik leerde van Dean? Ik vertel je erover in deze podcast.

Soms heb je gewoon even een zetje nodig. Iemand die tegen je zegt ‘stop met twijfelen en doe het gewoon’. In mijn geval is Eelco de Boer die persoon geweest. Zoals je wellicht weet, is hij één van mijn businesscoaches. Dankzij hem heb ik enorme stappen gezet met mijn bedrijf.

Allereerst even waarom ik überhaupt overgehaald moest worden. Ik wist namelijk dat Dean Jackson eindeloos veel kennis heeft als het gaat om effectieve marketing. Reden genoeg om te gaan, zou je denken. Ik had op dat moment alleen al zo’n volle agenda. Daarnaast was het een behoorlijke investering en we zouden snel daarna een lange reis maken. Kortom: ik twijfelde.

 

Een leven na Dean Jackson

Eelco zei: “Ninke, je moet daar gewoon bij zijn”. Hij wist me over te halen en daar ben ik hem nog altijd dankbaar voor. Achteraf kan ik namelijk zeggen: er is een leven voor Dean en een leven na Dean. Sindsdien, of beter gezegd since Dean, denk ik anders na over mijn bedrijf en mijn marketing. In deze podcast deel ik de drie belangrijkste lessen die ik van Dean leerde met je. Ook vertel ik je waarom ik ‘since Dean’ op een heel ander level werk en wat dit heeft betekend voor mijn bedrijf.

 

Laat je me weten welke eyeopeners deze podcast je heeft opgeleverd?

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *