Ik kon niet meer werken

Google+ LinkedIn

Zelden heb ik zo weinig gewerkt als in december. Maar terwijl ik op bed moe lag te zijn, ging mijn omzet door het dak. Meer bereiken door minder te doen, het kan echt!

Over de lichamelijke dip van de afgelopen tijd vertelde ik al in de podcast Van je shit je hit maken. Ik was in die periode genoodzaakt om alles te laten vallen behalve de meest noodzakelijke dingen. Of liever gezegd: ik focuste op de hoofdzaak van de hoofdzaak.

 

Meer bereiken door minder te doen

Dat heeft mij en mijn bedrijf goed gedaan. Ik kan er weer zijn voor mijn gezin en mijn vrienden. En qua business wil ik meer van dit: alléén doen wat ikzelf móét doen en de rest overlaten aan mijn team. Maar dan uit vrije keus en niet omdat m’n lijf me ertoe dwingt. 😉

Luister naar deze podcast en ga voor jezelf na: wat is voor jou als ondernemer ‘de hoofdzaak van de hoofdzaak’?

 

Ik hoop je met mijn podcasts te inspireren om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen, veel plezier! Enthousiast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *