RISING STARS Online Ondernemermagazine over Lef en Ondernemerschap

Google+ LinkedIn

In mijn werk als businesscoach word ik elke keer gegrepen door de verhalen, lessen en doorbraken van mijn mooie klanten. En ik merk hoe je als ondernemer geïnspireerd kan worden door dit soort verhalen. Je vindt er herkenning in, voelt je gesteund en haalt er tips uit voor jezelf.

 

 

Ik vond het daarom tijd om al dit moois te delen. Om mijn klanten aan het woord te laten over een thema dat ons allemaal aangaat. Iets waar we allemaal zo nu en dan wel wat meer van kunnen gebruiken. LEF!

En ik had zin om iets moois in de wereld te zetten. Iets creatiefs. Iets gaafs. En daarom werd het een online magazine waar je echt blij van wordt. Mooie verhalen, mooie foto’s en een mooi design.

Het magazine heet RISING STARS. Al mijn klanten zie ik zo. Dankzij hun lef groeien ze en wordt hun waarde steeds meer zichtbaar voor anderen. Ze hebben zo iets moois te geven.

Via bovenstaand filmpje kan je de making-of zien. Heb je daar geen geduld voor?

Vraag dan hieronder direct het magazine aan. Ik hoop dat je er net zo van geniet als ik!

 

Ik vind het superleuk als je me hier laat weten als je enthousiast bent over RISING STARS.

.

Google+ LinkedIn

  • Hoi Nienke, ontzettend gaaf je magazine! En wat inspirerend om zulke mooie verhalen te lezen. Het inspireert niet alleen, maar het activeert ook! Hartelijke groet, Saskia

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *