Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContact[vlog] mijn week in LA

Google+ LinkedIn

Soms heb je dat kleine stemmetje diep vanbinnen. Dat stemmetje dat je zegt: doe het! Dit is jouw volgende stap!

Toen ik een paar maanden geleden de Amerikaanse businesscoach Lewis Howes ging volgen op Instagram, viel mijn oog op zijn laatste post van die dag: “the doors of the Greatness Mastermind are opened!”

In een fractie van een seconde wist ik dat ik daar heen moest. Ook al was het in Los Angeles of kende ik Lewis of de andere deelnemers van de mastermind helemaal niet.

Ik deed mijn aanvraag en Lewis mailde me: “you are welcome!“ En dit bleek de start te zijn van een geweldig avontuur.

Het is zo heerlijk om ondernemers om je heen te hebben die schaamteloos ambitieus zijn. Mensen die het spel ook groots willen spelen. Om een coach te hebben die precies ziet wat jou uniek maakt en je helpt om dat slim in de markt te zetten. Iemand die je laat zien welke stappen je te zetten hebt om je dromen te realiseren. En gastsprekers die aan de top staan en vol passie hun beste content met je delen.

Dit is precies wat een high-level mastermind zo super waardevol maakt.

Ik kan niet wachten om de vibes en nieuwe strategieën te delen met de leden van mijn eigen 5 Star Mastermind.

Heb je interesse om een jaar lang persoonlijk door mij gecoacht te worden en een mooie groep ondernemers om je heen te verzamelen? Check hier meer info over de 5 Star Mastermind. Voldoe je aan de criteria, doe dan een aanvraag. We gaan graag met je in gesprek!

Ga naar de 5 Star Mastermind.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *