Miljoenenbedrijf Als Digital Nomad met Joshua Kaats

Google+ LinkedIn

Nog geen 2 jaar is Joshua ondernemer en nu al lijkt hij de code te hebben gekraakt. Als digital nomad reist hij de wereld rond en ondertussen runt hij vanaf zijn laptop zijn 2 succesvolle bedrijven. Joshua is het grote voorbeeld voor mijn 16-jarige zoon en ik snap het helemaal. De mindset een resultaten van deze jonge ondernemer zijn heel inspirerend.

Heb ik je met deze podcast geïnspireerd? Laat het me weten in de comments.

 

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

 • Werken aan je mindset en je ontvangkracht blijft je leven/je bussines lang doorgaan! De boodschap voor mij uit deze podcast. Fantastisch om te horen hoe ook bij ninke en joshua de starters onzekerheden hebben gespeeld maar ze hebben ze doorleeft en de energie en de mindset eigengemaakt om hun doelen te bereiken. Het gaat hier niet perse om groot, groter, grootst maar om wie ben ik nu en wat kan ik doen om daar te komen wat mijn ideale doel is! En het praktisch maken! Wat heerlijk dat dat er vanaf druipt! Doen doen doen en zo doende leren! Geweldig, een aanrader voor ieder om te beluisteren.

 • stappen zetten, je ideeën aards en werkelijk maken. Zo’n nuchter advies maar je voelt hier twee mensen praten die het geleefd hebben en dit hun eigen hebben weten te maken. wat mij vooral raakt is dat jullie heel mooi laten zien dat iedereen onzekerheden heeft voor/ bij de eerste stappen en dat ondernemen ook is altijd aan jezelf blijven werken! je mindset en je ontvang kracht blijven ontwikkelen! Prachtig en vooral inspirerend omdat voor mij de boodschap is dat het niet gaat om groot groter grootst maar om wat werkt voor mij! wat wil ik en hoe kan ik mijn idealen bereiken!

 • Super mooie en inspirerende podcast Ninke! Super cool dat je je ook laat inspireren door je zoon en Joshua. Mindset is everything, ik ben je dankbaar dat ik door jou nu weet wie Joshua is. Ik hoop dat je podcasts ook snel op spotify te beluisteren zijn, because i want more!! Thanks for inspiring:). En ik wil heel graag de cursus van Joshua winnen:)!! Fijne avond. Liefs, Melissa

 • Door de e-mail van Ninke werd ik helemaal uitgedaagd en mijn nieuwsgierigheid enorm geprikkeld om deze podcast te luisteren. Ik heb weer dingen geleerd waarvan ik het bestaan niet wist! Dat is zo leuk.
  Chapeau voor Joshua die zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en de consequenties van zijn gemaakte keuzes ook aanvaardt. En het probleem waarover hij vertelde heeft omgedraaid in iets positiefs. Zoals ik zelf ook altijd roep: uit alles valt een les te leren.
  En Ninke, ja topvrouw, mijn inspiratiebron en mijn stok achter de deur.
  Ik vertel mijn zoon Joshua (23) regelmatig over alle kennis die ik opdoe via Ninke en deze podcast zal zeker ter sprake komen vanavond aan de eettafel.
  Ninke en Joshua, dank jullie beiden voor dit gesprek!

 • Heerlijk inspirerend! Zo jong en zelf je kansen maken en benutten! Zalig! Zelf ben ik al wat ouder 😉 en heb steeds geloofd dat er andere manieren zijn van werken zijn dan enkel van 8 tot 16u. Enkel het klein gehouden worden door mijn omgeving (ongeloof, onwetendheid, veiligheid,…) iets wat vele zullen herkennen heeft mezelf ook klein gehouden. 😔 In elk geval ga ik nu mijn eigen kansen nemen. Mijn brandend vuur, verlangen dat in mezelf aanwezig is helemaal ontleden, benutten en DOEN wat ik al zolang geleden had kunnen doen. In elk geval mijn kids zal ik deze uiterst belangrijke levensles niet onthouden. Ik wil ze inspireren en ze de weg laten lopen, welke ze zelf willen bewandelen met aanmoedigingen. 💪 Dus thanks voor je podcast! Voor mezelf, je kan je altijd laten inspireren, laten begeleiden door je voorbeeld (Ninke van der Leck) en vooral een doel voor ogen houden dat bijgesteld kan worden. Maar vooral DOEN en ACTIE ondernemen het maakt niet uit of je 10 of 80 bent. Thanks voor de super goede podcast. Nu ga ik mijn passie achterna! Fijne dag! 😘

 • Inspirerende podcast. Normaal gesproken neem ik niet de rust om naar een podcast te luisteren. Blij dat Ik dat nu wel heb gedaan. Ik ben net sinds een paar maanden zelfstandig ondernemer. Ik ben nu 37, beter laat dan nooit :-). Ik heb eigenlijk weinig mensen om mij heeft die ondernemer zijn. Ik ben die mensen nu juist aan het opzoeken want van elkaar kun je veel leren. Als ik hoor hoeveel geld er bij jullie wordt verdiend dan denk ik wel, hoe dan? Bedankt voor de leuke podcast 🙂

 • Super interessante podcast over dropshipping. Ik zit al een tijdje na te denken over het opzetten van een eigen business, maar deze podcast heeft mij helemaal enthousiast gemaakt. Het lijkt mij super interessant om mijn eigen e-commerce op te richten. Thanks voor de info Joshua en Ninke!

 • Super inspirerend! Mijn vriend en ik denken al een tijd na over een online business starten met z’n tweeën. Dit is tot nu toe bij dromen gebleven. Als ik de podcast zo hoor moeten we dat gaan veranderen, het niet bij ideeën laten maar gewoon doen! Bedankt voor de inspiratie

 • Ik had nog nooit van Joshua gehoord, maar wat een inspiratie! Zelf ben ik er op mijn 35ste (pas) achtergekomen dat ik wilde gaan ondernemen. Mooie lessen die ik mijn dochters (nu nog 3 en 5) ga meegeven!

 • Wat onwijs inspirend, jullie zijn echt 2 grote voorbeelden. Zou niets liever willen dan een eigen online business, maar hoe en waar te beginnen. Woon toevallig ook op Bali, dus helemaal leuk om te horen dat Joshua daar nu ook is.
  Living the dream, dat is echt het juiste motto. Nu nog even het extra zetje in mijn rug. Heel gaaf hoe jullie dat doen!

 • Ja het was echt best interessant om naar te luisteren, en heb er best veel van geleerd. Het is een leuke podcast kan ik zeggen!!

 • Oepsie …. Een beetje laat… Eindelijk heb ik gevonden waar ik denk te moeten zijn. Op geen andere manier kan ik deze review kwijt. Zo te merken heb ik nog wel wat coaching nodig online ;)…

  Wow wat super leuk om te horen , een podcast met 2 inspirerende mensen. Een dame en een heer die allebei de code kraken met hun online business. Ik heb deze podcast gisteren gelijk heerlijk afgeluisterd met mijn oortjes in tijdens mijn was opvouwen en de plantjes water geven…

  Ik ben zelf een ondernemende moeder met 3 knullen. Als ik dan op deze manier kan horen hoe een jonge jongen zijn passie en plezier haalt uit zijn eigen onderneming. Wat ik fascinerend vind is dat Jij Ninke achter je zoon staat om hem te steunen en jij Joshua je eigen verantwoordelijkheid neemt door je eigen shit op te ruimen zonder je ouders te gebruiken.

  Ninke volg ik al ruim 2 jaar en Joshua heb ik nu voor het eerst voorbij zien komen. Yes.. weer een nieuwe ondernemer op van te leren.

  Een moeder die op deze manier van 2 mensen leert , zowel in het moederschap en in mijn eigen onderneming. Love It .

  Ga zo door allebei .. ik blijf jullie volgen en wie weet kom ik jullie Live tegen in de toekomst.

  Een enthousiaste en ondernemende groet.

 • Fantastische podcast. Naast dat ik mijn kinderen dit ga laten luisteren om te kijken of ik ze kan inspireren maar zelf ga ik er ook iets mee doe. Nu nog even te druk met andere dingen opzetten maar als dat staat ga ik zeer zeker zelf aan de slag. Bedankt Ninke en Joshua

 • Wat gaaf om te zien en te horen hoe Joshua dit heeft aangepakt! Dit soort podcast zijn echt een steun in de rug bij het bouwen van mijn bedrijf. Het blijkt maar weer dat doen doen doen, vallen en weer opstaan en de code kraken werkt! Maar ook de juiste mensen tegen komen!

  Gave podcast en erg waardevol! Dank beide!

 • Wow! Nog nooit een Nederlandse podcast geluisterd en nog nooit van Ninke gehoord! Nu ik de podcast heb geluisterd, merk ik dat Nederlandse Podcaster (als dat de juiste naam is) het op een andere manier overbrengen! Het komt beter binnen. Bovendien vind ik dat Ninke goede vragen stelt! En Joshua geeft goed antwoord, mooi lang en duidelijk en niet zo kort en opzichtig. Wellicht een x opnemen met Jia Ruan. Met vriendelijke groet Mike Ernest

 • Weer een goede podcast! De kracht waar jullie uit spreken is onwijs inspirerend. De weg naar succes lijkt voor de buitenstanders erg makkelijk, maar er zijn zeker tegenslagen wat jullie mooi hebben verwoord. Zou hier zo nog een paar uur naar kunnen luisteren en wegdromen in de wijze woorden!

 • Weer een super toffe podcast! Vol met golden nuggets van mijn favoriete mannelijke en vrouwelijke ondernemers uit Nederland!

 • Wauw! Wat een superinspirerend verhaal van jou Joshua! Ik volg je vanaf nu zeker!!! En hoe tof zou het zijn als ik mezelf ook zou mogen belonen met een online programma van Ninke, die ik al langer volg. Ik wil ook de code kraken en met hulp van zulke inspirerende ondernemers als jullie niet langer denken, maar gewoon gaan doen!!
  Hele goede podcast! Erg inspirerend en motiverend. De vragen die gesteld werden vond ook ik erg interresant! Ook erg leuk om niet alleen nu de succesvolle lifestyle van Joshua te zien, maar ook om de achtergrond en. tegenslagen van Joshua gehoord te hebben. Ik ben erg blij dat ik deze podcast geluisterd heb want het heeft mij erg veel bijgebracht en geïnspireerd!

 • Wat een toffe podcast zeg!
  Heeft me weer veel motivatie en inspiratie gegeven! Ook weer eens kei veel geleerd! Ben nu zelf ook bezig met een plan maar merk dat ik de skills nog niet heb. De give away van Joshua lijkt me super tof en super leerzaam! Zou het graag meemaken om zo mijn leven te veranderen! Super leuke podcast en seeya next monday! Veel succes ermee, je bent een topper!

 • Een erg interessanten podcast, Online ondernemen is tenslotte nog erg nieuw en ik zou hier zelf ook graag een kijkje in willen nemen.

 • Wat een toffe inspirerende podcast! Vooral wanneer je als iemand ziet die eruit ziet als jij! Joshua!! Fantastisch! Hier wordt ik zoooo ontzettend blij van! Wanneer je je passie vind en de juiste mensen om je heen hebt.. AWESOME!!

  Het lukt hier niet om steeds maar weer de omslag te maken van hobby naar business vanwege te weinig financiële middelen. De code begint gekraakt te worden de inkomsten komen langzaam aan binnen, maar het mag ECHT NEXT LEVEL!! Alle producten liggen al klaar, maar die stap als moeder van een twee jarige is af en toe lastig! De potentie is er zeker en mensen zijn ook enthousiast over mijn dienst/product.

  Het is echt een steun in de rug inspirerende podcast!!!

  De aanhouder wint met heel veel DOEN DOEN DOEN!!

 • Ik luister vaak de podcast en ik vind ze heel inspirerend vooral haar mindset en motivatie vind ik geweldig. Ik leer veel van haar vooral van haar inzichten. Wat ik ook zo mooi vond aan de podcast met Joshua, is dat ze over haar eigen zoon verteld van 16 die nu zelf ook online onderneemt.

 • Heel mooi om te horen hoe je mensen inspireert om hun eigen weg te gaan en aanzet om tot actie te komen. In feite is het online ondernemerschap voor iedereen weggelegd, die maar iets van zichzelf wil opzetten. Je hoeft geen genie te zijn om een succesvolle ondernemer te worden. Leef je droom en begin die stappen te zetten om je dromen te verwezenlijken. Tof om te horen, dat je toch hebt doorgezet ondanks veel kritiek in je omgeving.
  En ik heb nog meer geleerd; ik wist niet wat dropshipping was. Bedankt voor het delen van deze nieuwe opportunity!

 • Weer een inspirerende podcast! Het geloof in doen wat je het liefste doet straalt eraf hier! Ik doe dit al, en weet ook precies waar ik naartoe wil😊. De moed en het geloof is er, maar ik zou heel graag sparren met een ervaringsdeskundige! Nincke is hier een perfect voorbeeld van.

  OMG en die troffee @joshua, echt wel! Visualiseren wat je wilt hebben trekt aan. Die Rolex staat ook op mijn visionboard, en die komt er! Watch it!

  P.s Dat je graag geeft en je team happy wilt maken vind ik te gek! Ik zeg altijd geluk is te koop, als je het weggeeft.

 • Weer een inspirerende podcast! Het geloof in doen wat je het liefste doet straalt eraf hier! Ik doe dit al, en weet ook precies waar ik naartoe wil😊. De moed en het geloof is er, maar ik zou heel graag sparren met een ervaringsdeskundige! Nincke is hier een perfect voorbeeld van.

  OMG en die troffee @joshua, echt wel! Visualiseren wat je wilt hebben trekt aan. Die Rolex staat ook op mijn visionboard, en die komt er! Watch it!

  P.s Dat je graag geeft en je team happy wilt maken vind ik te gek! Ik zeg altijd geluk is te koop, als je het weggeeft. En inderdaad uit je gedachten en beginnen! Blijf lekker inspireren💪

 • Hi Ninke!

  Vanmiddag kwam ik via Joshua zijn instagram op jouw instagram terecht. Inspirende quotes, die mij absoluut weer lef geven om door te zetten. Ik moet zoals Joshua ook zegt; Gewoon beginnen! Ik ben al een tijdje aan het voorbereiden, door veel van andere dropshippers te lezen/leren, zoals door het boek te lezen van Youri, doe mij maar klanten of Joshua te volgen op youtube! Ik wil ook graag online ondernemen, aangezien ik als verpleekundige met onregelmatigheid in diensten zo verlang naar vrijheid. Mijn eigen tijd in willen delen.
  Daarnaast wil ik graag met mijn vriend weer in Indonesie kunnen zijn waar hij vandaan komt hihi. SET YOURSELF FREE!, maar eerst zaaien en dan oogsten natuurlijk haha!

  Liefs,
  Maartje

 • En toen vergat ik een screenshot te maken 🙁
  Super inspirerend en motiverend verhaal Joshua voor mij als ondernemer maar zeker ook als moeder van 3 kinderen van 15 & 10 jaar. Ik ben al begonnen, maar wil niet blijven hangen. Ik ben er klaar voor om niet meer te denken, maar te gaan doen! En hulp van Ninke zou zo superwelkom zijn 🙂 Ik volg je en blijf jou & Ninke zeker volgen!

 • Joashua heeft mij geïnspireerd dat er veel meer uit te halen valt in dit leven, hij heeft echt mijn ogen geopend, kijk iedere week wel zijn filmpjes op YouTube, in de tijden dag ik zijn filmpjes heb bekeken heb ik meer geleerd van hem dan op school. Ik hoop dat ik net zo succesvol word als hem!!!

 • Inspirerend, niet alleen het succesverhaal, maar ook hoe Joshua met zijn 23 jaar een voorbeeld probeert te zijn.

 • Wauw!
  Wat een superinspirerend verhaal van jou Joshua! Zo tof als mensen gewoon gaan doen en niet naar alle stemmetjes in hun hoofd luisteren. Ik volg je vanaf nu zeker want ook ik heb opgroeiende kinderen (15 en 10 jaar) die ik absoluut ook een andere mindset mee wil geven dan ‘de standaard.’ En hoe tof zou het zijn als ik mezelf ook zou mogen belonen met een online programma van Ninke, die ik al langer volg. Ik wil ook de code kraken en met hulp van zulke inspirerende ondernemers als jullie niet langer denken, maar gewoon gaan doen!!

 • Ik luister je podcast al een tijdje. Erg fijn om naar je te luisteren. Nu nog (meer) actie vanuit mijn kant! Zojuist de podcast met Jushua Kaats geluisterd. Ik herken mezelf in wat hij in het begin had: ‘dat gaat mij niet lukken’. Echter zit er ook het geloof dat het mogelijk is en heb ik geloof in mijn eigen kunnen. Het probleem is alleen dat ik niet overzie welke stappen ik het beste kan nemen en een belangrijke: dat ik meer lef nodig heb om echt financiële risico’s te nemen. Ik zou het zo gaaf vinden om middels het online programma van Ninke gecoacht te worden, zodat ik stappen (of nee: sprongen!) ga maken :-D. Het borrelt aan alle kanten 🙂

 • Enerzijds geluisterd als ondernemer, anderzijds als moeder van een 12-jarige zoon die ook “anders denkt” en grootse dromen en plannen heeft. Hij wil al zo veel en voelt zich beperkt door zijn leeftijd. Vind het oneerlijk dat anderen wel mogen werken en hij nog niet, haha! Mooi dat er jonge mensen zijn die anders durven te denken en te doen, zoals Joshua en Thomas en mijn zoon Thom. Hopelijk mag “onze generatie” (OMG ik klink oud…) deze kids behoeden voor belemmerende overtuigingen en ze steunen in het out of the box denken 🍀💪🍀 Hartelijke groeten, Anja

 • Wauw, wat een mooi persoonlijk gesprek!

  Integer & grappig stukje als jullie het hebben over de twijfelingen als je soms je ‘verworvenheden’ laat zien.
  Je vroeg Joshua hoe hij aan de tools en technieken kwam, daar kwam niet echt een antwoord op, behalve gewoon beginnen, trial & error… Daar was ik toch wel benieuwd naar. maar superleuk en inspirerend! Just Go!!!

 • Ikzelf ben 24 jaar, ga deze zomer afstuderen en ben reeds enkele maanden mezelf in het dropshippen aan het verdiepen. Ik zie veel gelijkenissen tussen mezelf en Joshua: student en hier naast ook student-ondernemer waar ik online wielrenners coach op training en voedingsvlak. Hier heb ik al geleerd dat het online verdien model echt mijn toekomst kan zijn. Na deze zomer moet ik een baan gaan zoeken en ik zie mezelf echt niet in een 9-5. Ik wil echt in het ondernemen verder gaan, toch is het effectief zetten van de stap om het te doen de moeilijkste. De podcast heeft me echt wel weer dat duwtje in de rug gegeven om er echt voor te gaan! Als ik zie welke levensstijl en welke vrijheid je hierdoor kan verkrijgen krijg ik enkel maar meer zin om er echt voor te gaan! Super inspirerende podcast, Thanks Joshua en Ninke!

 • Erg intressante en goede podcast!
  Leuk dat u Joshua de aandacht geeft die hij verdiend het is super knap dat hij binnen een mum van van tijd zo’n mooie busniss + academy heeft opgericht. Ik wil u daarbij graag ook complimenten geven u bent oprecht geintresseerd en stelt leuke en goede vragen!.

  Ik hou u in de gaten vind dat u het leul doet.

  Vriendelijke groet,

  Dave.

 • Hele goede podcast! Erg inspirerend en motiverend. De vragen die gesteld werden vond ook ik erg interresant! Ook erg leuk om niet alleen nu de succesvolle lifestyle van Joshua te zien, maar ook om de achtergrond en. tegenslagen van Joshua gehoord te hebben. Ik ben erg blij dat ik deze podcast geluisterd heb want het heeft mij erg veel bijgebracht en geinspireerd.

 • GEEF EEN REACTIE

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *