Een mega succesvol bedrijf én minder werken met Elma Maaskant

Google+ LinkedIn

Een mega succesvol bedrijf opzetten en toch minder werken. Te mooi om waar te zijn? Niet voor Elma Maaskant, de vrouw achter Creative Cosmetics. In deze podcast vertelt Elma hoe zij de omslag maakte van een klein bedrijf naar een miljoenenbusiness. En dat terwijl ze inmiddels de helft minder werkt dan voorheen! Laat je inspireren door het verhaal van deze ‘girl next door’. 

Elma is een geboren ondernemer, al beschouwde ze zichzelf altijd meer als een ‘girl next door’ die gewoon doet wat ze leuk vindt. Ze startte ooit haar eigen bloemenzaak en runde later een fotostudio, om zich 4,5 jaar geleden te richten op een compleet andere tak van sport: make-up. Leuk weetje: ze groeide op in een omgeving, waarbij het eigenlijk verboden was om make-up te dragen. Hoe bijzonder is dat!

 

Tip van Elma Maaskant: ‘leer delegeren!’

Creative Cosmetics is een natuurlijke make-uplijn, ontstaan vanuit Elma’s eigen behoefte aan cosmetische producten voor de gevoelige huid. Het bleek een gouden zet. Door een aantal slimme keuzes te maken, heeft Elma haar bedrijf in een paar jaar tijd uit laten groeien tot een miljoenenbusiness. En waar ze eerst 80-urige werkweken had, werkt ze inmiddels de helft minder. Eén van die slimme keuzes? Leren delegeren!

‘Als ik het zelf doe, gaat het sneller en is het goedkoper’. Een bekende gedachte? Dan moet je zeker naar deze podcast luisteren!

 

Ben jij toe aan de volgende stap? Heeft het verhaal van Elma je geïnspireerd om andere keuzes te maken? Laat het me weten in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *