Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContactMet de minste moeite mega veel content delen [+ video]

Google+ LinkedIn

Een jaar geleden kreeg ik van mijn businesscoach Eelco de Boer een tip die mij direct enorm veel tijd opleverde. Het is zo’n tip waarvan je denkt: waarom ben ik daar niet zelf op gekomen? Zo simpel, zo effectief.

Hoe zou het voor je zijn als je vanaf nu ineens veel meer tijd zou hebben? Dat je elke dag later zou kunnen beginnen of juist eerder zou kunnen stoppen? Dat je gewoon lekker regelmatig een dagje vrij kan nemen om iets leuks te gaan doen? Dat je als je thuis bent je niet steeds wat kleine werkdingen hoeft te doen, maar echt lekker kan ontspannen?

Het zou flauw zijn die tip voor mezelf te houden, vind je niet? Daarom heb ik een tijdje terug er een korte video over opgenomen die ik vandaag graag met je deel.

Tof als je onder de video een reactie achterlaat!

Google+ LinkedIn

 • Ha Ninke,

  Wat een goed verhaal, je tip van video neem ik zeker mee omdat mijn verhaal zich hier goed voor leent.
  Ik ga ermee aan de slag.
  Bedankt Ninke.

 • Hi Ninke, je hebt me geprikkeld, dank daarvoor. En ik mis de vraag: hoe kan ik hiermee mijn klant helpen. Dat is waarom ik ben begonnen met ondernemen. En natuurlijk verdien ik daar graag een goede boterham mee, omdat ik weet dat ik toegevoegde waarde lever. De focus is in je video voor mij teveel gericht op het vullen van mijn pijplijn. Teveel ik. Hoe zie jij dat? Ik ben benieuwd. Hartelijke groet, Femmy Wolthuis

 • Je hebt mij zeker geprikkeld Ninke! Natuurlijk kende ik deze strategische planning al maar jou video boodschap kwam natuurlijk weer op het juiste moment. Dus … ik ben weer even wakker geschud en heb er zelfs zin in gekregen om gelijk aan de slag te gaan. Bedankt voor deze Wake up call. Grtjs Sylvia

 • Wat een supertip. Eigenlijk wist ik het al wel, maar dit is een goede zet in de rug om het echt te gaan doen! Ik maakte al video’s (wat ik vermoeiend genoeg vind naast studie), maar ik haal er qua content nog niet uit wat ik eruit zou kunnen halen. Mijn blog is gericht op jonge amibitieuze auteurs, maar mijn youtube is gericht op mensen die mijn boekenserie wil volgen. Toch heb ik er twee filmpjes over “boeken schrijven”… en die zijn het meest bekeken! Dat ga ik dus meer doen en dat ook gebruiken in mijn blogs en op twitter. Ik ga gelijk een stappenplan opschrijven voor de volgende keer dat ik opneem!

 • GEEF EEN REACTIE

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *