Succesvolle online marketing simpel uitgelegd met Youri Meuleman

Google+ LinkedIn

In mijn podcast vandaag: Youri Meuleman. Een jonge succesvolle ondernemer, die als kind al werd gegrepen door het spel van online marketing. Aan Youri heb ik veel te danken. Week in week uit helpt hij mij met mijn Facebook advertenties.

In deze podcast praat ik met Youri over hoe je de code kraakt om online je diensten of producten op grote schaal te verkopen. Een superleuk gesprek, waarbij ik geregeld vergat dat we aan het opnemen waren. Zo lekker zaten we in de flow.

 

Van ‘internetjongetje’ naar echte leider

Youri was er vroeg bij. Op twaalfjarige leeftijd startte hij al zijn eerste webshop. In de jaren daarna begon hij meerdere webwinkels en werkte hij als rechterhand van de succesvolle internetondernemer Eelco de Boer, die ook al eens te gast was in mijn podcast (je vindt ‘m hier). Inmiddels is Youri eigenaar van drie bedrijven en werkt hij met een heel team.

 

Wijze les over online marketing

Je kan dus wel stellen dat Youri flink aan het doorbreken is. En dan te bedenken dat hij nog maar 20 jaar is! Hij inspireert mij met zijn visie op online marketing, hoe simpel hij het weet uit te leggen. Soms zitten we als ondernemer vast. Denken we alleen maar ‘hoe moet het allemaal?’ In de podcast vertelt Youri op een heel praktische manier waar het uiteindelijk op neerkomt. Daar is tijdens ons gesprek een mooie quote door ontstaan: wat werkt in het klein, werkt ook in het groot. Benieuwd hoe je deze wijze les toepast in jouw bedrijf? Luister dan naar de podcast.

 

Wat werkt voor jou in het klein? En wat ga je doen om dit groter te maken? Vertel het me in de comments.

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *