Ontdek je blinde vlek

Google+ LinkedIn

Ze zeggen ook wel ‘each level has it’s devil’. Hoe hoog je ook op de ondernemersladder staat, je bent altijd één knelpunt verwijderd van de volgende stap. Want in elk bedrijf liggen er kansen voor het oprapen. Vaak zie je ze alleen niet. Welke blinde vlek heb jij als ondernemer?

Heb je het gevoel dat je maar niet verder komt? En heb je geen idee waarom? Je bent niet alleen. Heel veel ondernemers hebben last van een blinde vlek. Gelukkig is er een simpele manier om deze te vinden. En daar ga ik je bij helpen!

 

Oogkleppen af!

Einstein zei ooit:

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”

 

Wil je doorbreken naar het volgende level? Dan zal je dingen anders moeten doen en ook andere keuzes moeten maken. Ik heb in mijn ondernemerschap ook de nodige blinde vlekken gehad. Altijd alles alleen willen doen bijvoorbeeld, waardoor ik me over de kop werkte. Of wel een team opzetten, maar alsnog de boel proberen te micro managen. Het duurde even, voordat ik inzag dat dit niet werkte.

Het vinden van knelpunten in je bedrijf is namelijk heel lastig. Zeker wanneer je het alleen probeert te doen. Er is dan niemand om je een spiegel voor te houden en zelf zit je te dicht op het vuur om de zwakke punten in je bedrijf te zien.

Ook ondernemers die al een goedlopende business hebben, kunnen last hebben van blinde vlekken. Vaak zitten je eigen gewoontes je in de weg. Dingen die er in de afgelopen jaren zijn ingeslopen. Dingen die je niet doet omdat ze werken, maar omdat je het altijd zo hebt gedaan.

Waarschijnlijk ligt de oplossing gewoon binnen handbereik. Je ziet het alleen niet. Tijd om die oogkleppen af te doen en om in actie te komen!

 

Waar zit jouw blinde vlek als ondernemer?

Voor ondernemers die willen weten waarom ze maar niet doorbreken met hun bedrijf, heb ik iets heel cools bedacht. Een gratis quiz, waarmee jij als ondernemer ontdekt welke kansen er voor je liggen.

 

 

Doe de quiz en laat me in de comments weten wat jouw blinde vlek is!

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *