Van ploeteren naar echt geluk met Linda Spaanbroek

Google+ LinkedIn

Linda Spaanbroek belandde enkele jaren geleden met stressklachten in het ziekenhuis. Sindsdien runt ze haar bedrijf op een andere manier en kijkt ze anders aan tegen succes.

Leuk dat je er weer bij bent vandaag! Ik praat met Linda Spaanbroek, eigenaar van infomarketeers.nl en auteur van ‘Ondernemershout bestaat niet’.

  • Lees ook de blog die ik naar aanleiding van dit gesprek schreef.

Een paar jaar terug werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis omdat gedacht werd dat ze een hartinfarct had. Dat was gelukkig niet het geval, maar een wake-up call was het wel. Linda bleek namelijk flinke stressklachten te hebben.

 

Filosofisch gesprek

Deze gebeurtenis heeft voor een ommekeer gezorgd in de manier waarop ze nu haar bedrijf runt, de wijze waarop ze met klanten omgaat en hoe ze aankijkt tegen succes.

In het gesprekje dat ik met Linda na het opnemen van de podcast had, zei ze: “Het is eigenlijk best een filosofisch gesprek geworden.” En dat vind ik juist zo mooi aan deze aflevering. Ondernemen gaat over veel meer dan het toepassen van technieken en strategieën. Ik weet daarom zeker dat je veel inspiratie uit deze podcast zult halen.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *