Over Ninke | Ervaringen | Podcast | Doorbreektips | CoachingContact

SPRINT

V

Persoonlijk begeleidingstraject voor ondernemers die willen knallen

BINNENKORT IS ER WEER EEN SPRINT – BLIJF OP DE HOOGTE

ONTDEK MET WELKE ACTIES JE OP KORTE TERMIJN MAKKELIJKER EN MEER VERDIENT

Heb je plannen om dit voorjaar een piek te creëren in je omzet? Ligt er al een superbasis en wil je eindelijk lekker gaan verdienen? Slim!

Alhoewel de lente pas sinds kort in de lucht hangt, ga je qua business al richting de helft van het jaar. Voor veel bedrijven is de zomer een rustige periode. Klanten zijn op vakantie en jij misschien ook wel.

Als je in de lente nog even flink gaat knallen, kun je straks relaxed en trots de zomer in. Dan lig je met een big smile op het strand, in plaats van dat je je opgejaagd voelt of door moet werken.

VEEL ONDERNEMERS HEBBEN ALTIJD STRESS

Meestal omdat er te weinig klanten zijn. Geldstress omdat er te weinig inkomen binnenkomt. En door al die stress werken ze zich over de kop.

Ze pakken alles aan, hebben 20 tabbladen open staan op hun computer en hoppen de hele dag van hun mailbox naar hun Facebookpagina en terug. Ondertussen zetten ze nog even snel een nieuwe challenge op en zetten ze nog even wat posts klaar voor Instagram.

Hap-snap noem ik dat. Een beetje van dit, een beetje van dat. Alles lijkt even belangrijk. Terwijl je weet dat je zou moeten kiezen voor wat het meest handig is en ook geld oplevert.

Voorkom dat jij een hap-snap ondernemer wordt! Hap-snappers maken veel te lange dagen. Je dagen worden steeds voller. Je accu steeds leger. Net als je bankrekening. Superzonde!

Als je wilt knallen met je bedrijf kun je 2 dingen doen. Je kunt je gedragen als een middelmatige ondernemer. Of als een succesvolle ondernemer.

Middelmatige ondernemers zijn druk en blijven druk. Ze geven steeds meer gas en voelen de druk oplopen, waardoor ze niet helder meer zien wat nou belangrijk is en wat niet. Steeds weer checken ze of er likes bij zijn gekomen op sociale media en of er een nieuwe opdracht in hun mailbox zit. Ze voelen dat ze achter de feiten aan lopen en weten niet hoe ze de omslag kunnen maken naar een lekker inkomen en een relaxed ondernemerschap.

Ninke van der Leck in Miami

EEN SUCCESVOLLE ONDERNEMER LOOPT NIET TE STRESSEN

Het is maar een kleine groep die dit in de smiezen heeft. Ze staan niet altijd aan. Ze maken zich niet druk om likes. En laten zich al helemaal niet leiden door de mails in hun inbox.

Dit type ondernemer weet exact wat de paar dingen zijn die je maar hoeft te doen om goede klanten en een lekker inkomen te krijgen. Al hun tijd en energie richten ze op die paar dingen en daardoor hebben ze een riant inkomen en bakken vrije tijd.

Zelf wil ik ook niet altijd aan staan. Het is niet gezond, het is niet leuk en het is niet nodig. Sterker nog. Het werkt tegen je. Om het beste uit je business te halen moet je superscherpe focus hebben, helder zijn in je kop en je tijd steken in dingen die werken.

HOE IK ZELF ONTDEKTE HOE JE KUNT KNALLEN ZONDER TE STRESSEN

Afgelopen jaren ontdekte ik de kracht van het creëren van pieken in je business. Een paar keer per jaar geef ik vol gas op marketing en sales. Super gefocust. Ik start met een goed doordacht plan en in een week of 8 behaal giga resultaten. Daarna doe ik een tijdje super rustig aan.

Omdat ik precies weet wat ik aan het doen ben tijdens zo’n sprint, ga ik niet alle kanten op en hoef ik geen overuren te draaien. Ik doe vooral heel veel niet en zet vol in op de dingen die het beste werken. Met supermooie resultaten.

Zo kreeg ik het in 2017 voor het elkaar om, toen ik mijn gedroomde omzetdoel niet dreigde te halen, een eindsprintje te trekken en in een paar weken 2 ton te verdienen.

Of vorig jaar, toen mijn Amerikaanse coach Lewis Howes me uitdaagde om in de eerste 10 weken van het jaar 1 miljoen euro te verdienen. Ik gaf vol gas op de juiste marketing- en verkoopacties en behaalde dit crazy doel.

De werkwijze van sprints ben ik met andere gretige ondernemers gaan delen. Inmiddels heb ik twee keer met een groep een sprint getrokken. En het is een feestje!

Iedereen start vanuit zijn eigen situatie. Iedereen heeft eigen doelen. De gemene deler is commitment. 100% commitment om het doel te behalen. Tijdens het traject ben ik persoonlijk beschikbaar als coach. Om aan te moedigen, bij te sturen en af en toe een schop onder de kont uit te delen.

INMIDDELS HEB IK HET BEWIJS DAT OOK ANDEREN GEWELDIGE RESULTATEN BEHALEN MET DEZE SPRINT-TECHNIEK

Kim Rietvink bijvoorbeeld. Ze is een supergedreven life- en ondernemerscoach die het beste uit zichzelf en haar business wil halen. Haar uitdaging was om uit alles wat ze leuk vindt en goed kan, precies datgene te kiezen wat businesswise slim is. Na de sprint zegt ze:

Het programma heeft me in eerste instantie geld opgeleverd. Ik heb echt een dikke vette omzet gedraaid. Waardoor dat komt, is omdat ik onwijs veel focus heb gekregen door het traject. Het was geweldig motiverend en inspirerend met een super resultaat!”

Kim Rietvink | Life Ondernemerscoach

Of Nelleke de Wit, die honderden vrouwen traint om hun passie te vinden en te leven. Haar bedrijf loopt supergoed. Het succes lijkt haar een beetje te overkomen. Maar elk level heeft uitdagingen, dat merkte Nelleke ook. Ze werkte een slag in de rondte en wilde met minder moeite betere resultaten behalen.

“Het traject heeft me meer focus opgeleverd, mijn blinde vlekken blootgelegd én een topmaand kwa omzet door direct toepassen van het geleerde.”

Nelleke de Wit | Spreker | Passietrainer | Ondernemer

VOOR WIE IS DE SPRINT BEDOELD?

Dit traject is zeker niet voor iedere ondernemer geschikt. Ik kan je alleen helpen om een piek in je omzet te creëren als:

JE DE KOMENDE TIJD FLINK WILT KNALLEN MET JE BEDRIJF

JE BEGRIJPT DAT JE ZELF VERANTWOORDELIJK BENT VOOR JE HUIDIGE RESULTATEN EN DIE IN DE TOEKOMST

JE OPEN STAAT OM UITGEDAAGD TE  WORDEN EN JEZELF TE STRETCHEN

JE EEN EIGEN AANBOD HEBT EN DAT AL REGELMATIG VERKOOPT

JE NIET VIES BENT VAN HET INZETTEN VAN HET INTERNET OM JE RESULTATEN TE VERGROTEN. JE HOEFT NIET TECHNISCH TE ZIJN!

HET DOEL VAN DE SPRINT IS DAT JE MEER LEADS, AANVRAGEN, OPDRACHTEN, AANMELDINGEN, KLANTEN EN OMZET KRIJGT

HET MAAKT NIET UIT OF:

 • JE WEL OF NIET EEN ONLINE PROGRAMMA HEBT
 • JE MINDER OF MEER DAN EEN PAAR TON VERDIENT
 • JE TEVREDEN BENT OVER DE PRIJZEN DIE JE VRAAGT
 • OF JE JE FOCUS NOG MOET AANSCHERPEN
 • JE TECHNISCH BENT OF NIET

DIT TRAJECT IS NIET BEDOELD VOOR:

 • ONDERNEMERS DIE MARKETING WILLEN OVERSLAAN
 • ONDERNEMERS DIE KLAGEN
 • ONDERNEMERS DIE NET STARTEN EN NOG NAUWELIJKS IETS HEBBEN VERKOCHT

WAT JE ONTDEKT IN DE SPRINT:

 • helderheid over concrete acties om je zichtbaarheid en aantrekkingskracht te vergroten
 • met welke stappen je je omzet snel laat stijgen, waardoor je in korte tijd meer gaat verdienen
 • hoe je voorkomt dat je belangrijke marketing- en salesacties blijft uitstellen, waardoor je je succes naar je toetrekt
 • welke taken en werkzaamheden van je bordje kunnen, zodat je meer tijd overhoudt voor leuke dingen of je gezin
 • hoe je wervende teksten schrijft die de aandacht trekken van jouw ideale klanten
 • hoe je social media slim inzet waardoor je volgers zich voelen aangesproken en jij er weinig tijd mee kwijt bent
 • hoe je je dagen en weken zo indeelt dat je je focus behoudt en al je aandacht gericht blijft op het behalen van je sprintdoel

WAT KRIJG JE ALS JE MEEDOET:

Tijdens de SPRINT gaan we samen aan de slag: jij, een kleine groep andere gedreven ondernemers en ik.

De laatste jaren hielp ik 1276 ondernemers via mijn online programma’s. En 36.824 mensen volgden mijn gratis webinars. De mensen die ik persoonlijk coachte zijn bijna op 2 handen te tellen.

Ik ben nergens zo persoonlijk zo beschikbaar als tijdens een sprint. Je krijgt:

MIJN HULP BIJ HET OPSTELLEN VAN JOUW PERSOONLIJKE SPRINTPLAN

WE BESPREKEN MET ELKAAR WELKE ACTIES IN HET VERLEDEN GOED HEBBEN GEWERKT IN JE BEDRIJF EN WAT NIET. IK VERTEL JE WELKE KANSEN IK VOOR JE ZIE.

MIJN PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ DE IMPLEMENTATIE VAN JE SUPERSTART-ACTIES.

INZICHT IN MIJN EIGEN SPRINT-LESSEN DIE OOK VOOR JOU KUNNEN WERKEN

LIVE TRAININGSDAG VOOR HET BEPALEN VAN FOCUS, STRATEGIE EN ACTIES

3 COACHINGCALLS WAARIN IK JE ACCOUNTABLE HOUD, EEN STOK ACHTER DE DEUR DUS!

TOEGANG TOT DE SPRINT-APP VOOR TUSSENTIJDSE FEEDBACK EN CONTACT

JE MAAKT DEEL UIT VAN EEN KLEINE GROEP TOFFE ONDERNEMERS

FEEDBACK OP CONTENT EN MARKETINGACTIES

SIMPELE HANDVATTEN VOOR SNELLE GROEI

WANNEER START HET EN HOE LANG DUURT HET?

We starten met een live trainingsdag. De sprint duurt 8 weken. Tussendoor hebben we -soms wel dagelijks- contact voor feedback en support. Om de week hebben we een coachingscall waarin je vragen beantwoord worden en je wordt uitgedaagd om door te groeien. Je wordt enorm geïnspireerd door de sprint-acties van de anderen.

Waarom gaat het jou wel lukken om voor de zomer nog te knallen?
Jij weet straks dingen, waar andere ondernemers en zzp-ers geen idee van hebben, waardoor je in korte tijd een mega-stap maakt. Bijvoorbeeld:

 • Hoe je aantal verkopen kunt verdubbelen of zelfs wel verdrievoudigen.
 • Hoe je slimme prijzen kunt vragen waardoor je minder hoeft te werken en wel lekker verdient
 • Hoe je voortaan periodes van pieken en rustige fases in je business kan inbouwen, waardoor je inkomen voorspelbaar is
 • Hoe je klanten aantrekt met simpele aanpassingen in je woorden, zodat je voor de zomer en ook daarna met online marketing makkelijk kunt verkopen.

WAT IS DE INVESTERING?

De investering voor de SPRINT is €6900,- excl. btw. Het is ook mogelijk je aan te melden in 3 maandelijkse termijnen van €2450,-.

“Tijdens de sprint heb ik geleerd om keuzes te maken en los te laten. In 1 maand behaalde ik de omzet die ik vorig jaar in 6 maanden tijd verdiende. Ik heb meer energie gekregen en dat is voor mij als alleenstaande, ondernemende mama met lichamelijke klachten heel belangrijk.”

Sofie de Bleser – businesscoach voor coaches

“De coaching is rete-waardevol. De ene aanvraag na de andere komt binnen, mijn agenda staat vol met advies-en coachingsgesprekken, ik weet niet wat me overkomt!”

Annemarie Appelman – loopbaancoach

“Voordat ik het coachingstraject deed, had ik het gevoel maar wat aan te rommelen. Ninke heeft mij onwijs veel helderheid en focus gegeven. Een groeiplan waardoor ik weet wat de belangrijkste dingen zijn die gedaan moeten worden om meer klanten te krijgen. Ik regel nu makkelijker gesprekken met potentiële klanten en tik de juiste opdrachten op een ongedwongen manier binnen.”

Lieke Dols – Trend Strateeg

BIJ JE AANMELDING KRIJG JE ER OOK NOG MOOIE BONUSSEN GRATIS BIJ:

BONUS 1.

Intensieve online samenwerkingsdag met elk uur een live vraag- en antwoordsessie met mij

BONUS 2.

Je krijgt voor onbepaalde tijd toegang tot mijn programma de Win-Win Verkoopmethode (t.w.v. €1990,00), zodat dikke deals sluiten een eitje voor je wordt 😉

BONUS 3.

Een afsluitende live meeting op mijn kantoor

“Ik had al zolang uitgekeken naar een traject als dit. Het was super waardevol en heeft me meer gebracht dat ik had gehoopt. In het eerste kwartaal van dit jaar heb ik mijn hele jaaromzet van vorig jaar verdubbeld. Een sprint met Ninke past bij je als je het al best ok doet, klaar bent om door het dak te knallen en de kortste route daar naartoe wilt nemen.

Gwenda Melssen – Businesscoach

 

“Toen de kans voorbij kwam wist ik direct dat ik in het diepe moest springen door mij te laten coachen door Ninke. Het heeft mij focus opgeleverd en daarmee einde aan de twijfels die maar voortduurden. Ik heb duidelijke concrete stappen gekregen om te volgen om deze vervolgens achter elkaar af te tikken. En als bonus de geweldige groep like minded ondernemers die ik hierdoor heb leren kennen, heel inspirerend en motiverend.“

Wout-Jan Slob – Ondernemer

 

“Toen ik startte met de sprint was ik super moe en bijna overwerkt. Ik voelde een enorme aversie tegen “knallen” en “sprinten”. Ik was bang dat ik nog harder mijn grens over moest, nog een tandje erbij, uit mijn comfortzone. Maar gelukkig wist ik dat Ninke ook van “dichtbij jezelf blijven” is en durfde ik het toch aan. De sprint was lekker praktisch, zonder poespas. Al in het eerste kwartaal heb ik mijn gedroomde jaardoel behaald van 100.000 euro. Het is het dubbele van mijn totale omzet van vorig jaar. Ik heb nu geen stress meer over geld of to do lijsten. “

Femke Veltkamp – Illustratie opleidingen

 

Meld je aan als je de zomer in wilt met meer inkomen en een supertrots gevoel. Er is beperkt plek. Een sprint moet licht blijven en ik wil iedereen voldoende aandacht kunnen geven.

BINNENKORT IS ER WEER EEN SPRINT – BLIJF OP DE HOOGTE

HEB JE NOG VRAGEN OF TWIJFELS, VOORDAT JE JE AANMELDT?

Blijf er niet mee rondlopen. Mail ons even op contact@ninkevanderleck.nl.

 

Ninke