Van een diep dal naar overvloed en geluk met Rintske Bosma

Google+ LinkedIn

Sommige verhalen raken je in je kern. Het verhaal van Rintske Bosma is er zo één. Omdat ze met haar twee bedrijven zoveel mensen helpt, maar ook vanwege de weg die ze hiervoor af heeft moeten leggen. Deze alleenstaande moeder wist namelijk van de zwartste periode in haar leven iets moois te maken. Tegenwoordig helpt ze anderen om hetzelfde te doen. Hoe ze deze ommezwaai heeft gemaakt? Daarover vertelt ze in mijn nieuwe podcast.

Complete ommekeer

Rintske leeft nu in een wereld vol geluk en overvloed, een compleet tegenovergestelde situatie dan waar ze vandaan komt. Drie jaar geleden kampte de alleenstaande moeder met een flinke depressie. Zo erg dat ze het leven niet meer zag zitten. Gelukkig vond ze de kracht om het roer om te gooien en inmiddels is ze eigenaar van twee succesvolle bedrijven. Met Cupbliss verkoopt ze gekleurde koffiebekers, voorzien van een inspirerende tekst. En dat is nog niet het mooiste. Maar liefst de helft (!) van de winst gaat naar een goed doel. Wow! Daarnaast geeft Rintske mindfulness trainingen, waarmee ze haar eigen ervaringen gebruikt om anderen in een soortgelijke situatie te helpen om ook gelukkiger en succesvoller te worden.

 

Tip van Rintske Bosma: focus op wat wél kan

Ik hoor veel ondernemers zeggen: ‘het kan niet, een succesvol bedrijf runnen, want ik ben alleenstaande moeder. Het kan niet, want mijn gezondheid werkt niet mee. Het kan niet, want………noem maar op.’ Maar het kan wel! Volgens Rintske heeft het allemaal te maken met hoe je het zelf in je hoofd benadert. Haar tip? Focus op wat wél kan. Dan is er veel meer mogelijk. Zelf is ze er het perfecte voorbeeld van. Benieuwd naar hoe zij het roer omgooide? Luister dan naar deze podcast.

 

Wat zegt dat stemmetje in jouw hoofd, dat ervoor zorgt dat je de volgende stap niet durft te nemen? Heeft het verhaal van Rintske je geïnspireerd om anders te denken? Laat het me weten in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

  • Een prachtig verhaal en geweldig om vanuit zo n situatie groeien naar deze business en persoonlijk geluk.

    Zit zelf momenteel in n moeilijke periode v mijn leven en wil positief naar de toekomst iets voor me zelf gaan doen. Na een huwelijk v 36 jaar en een periode van ziekte ben ik door mijn man aan de kant gezet.
    Heb altijd alles gedaan voor de ontwikkeling van mijn partner en mijn 3 kinderen. Daarnaast ben ik part time blijven werken en wil nu ook positief de toekomst in en een nieuwe uitdaging.

    Deze podcast geeft mij extra inspiratie om deze weg in te slaan.

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *