Een echt vrij leven als online ondernemer met Seph Fontane Pennock

Google+ LinkedIn

Vandaag in mijn podcast: Seph Fontane Pennock. Seph is een leuke jonge internet-ondernemer die andere ondernemers helpt met hun online business.

In deze aflevering praat ik met Seph over zijn nieuwe boek De Lean Website. Het boek staat echt vol met super praktische tips om meer winst te behalen met je website en met je bedrijf echt vrijheid te creëren voor jezelf.

 

Wat is jouw antwoord op deze vraag?

 

Ben je enthousiast over deze podcast, je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Interessant maar wel vanuit een “mannelijk” hoek. Het is goed dat je meer omzet of winst wil bereiken met je bedrijf maar persoonlijk denk ik: en wat wil je kopen met je geld? als je focus ligt bij geld verdienen (wat helemaal goed is) ben je volgens mij er nog niet. Om het even heel extreem te formuleren: morgen valt de hele monetaristisch systeem.. wat is je doel dan? Daarom vind ik dat je Ninke juist een goede boodschap brengt met je website en je verhaal want men is achter gekomen (eindelijk!) dat geld is niet onze ultieme doel maar een weg. Als je echte doel (je ideaal) echt voorzet zal er altijd een weg voor jou bedrijf zijn. Je bent zeer inspirerend Ninke. Keep it like that!

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *