Sharing is Caring

Google+ LinkedIn

Afgelopen jaar was ik een aantal malen in Amerika voor coaching. Daar zag ik hoe ondernemers op een compleet ander level met elkaar delen dan wat wij hier doen. Heel inspirerend vond ik. Ik deel mijn persoonlijke lessen in deze aflevering.

 

 

Heb ik je met deze podcast geïnspireerd? Laat het me weten in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

Google+ LinkedIn

 • Ow wauw!
  Wat een geweldige podcast Ninke. Aller eerst wil ik je bedanken voor warme hartelijke vrouw die je bent. Wat was het fijn om naar je te luisteren. Eerlijkheidshalve moet ik je zeggen dat jou podcast de eerste die ik ooit heb beluisterd. En ik weet nu al dat ik geen mooiere kennismaking had kunnen hebben dan met deze. In mijn zoektocht naar kennis, inspiratie en voorbeelden om mijn ondernemings geest te voeden ben ik bij jou beland. De essentie van alles vanuit liefde te kunnen en willen delen maakte dat ik toch diep geraakt werd door wie je bent. Dit staat namelijk synoniem voor wie ik ben, hoe ik denk en hoe ik mijn leven altijd leef. Fijn om dan in mijn zoektoch jou hierin tegen te komen. Sharing is carring is vanuit je spiritualiteit ondernemen. Het delen van kennis, talenten en alles waarmee je datgeen wat jou heeft gebracht weer het universum in schiet. Gaat allemaal nu misschien de wat zweverige kant op maar zo werkt het wel. Wat je de wereld geeft komt in overvloed naar je terug. Daar geloof ik heilig in
  Een succesvolle acteur/ondernemer zei ooit eens:’ It’s not lonely at the top if you help somebody else to get there!’. ( Tyrese Gibson~ The Fast & The Furious etc.)

  Even terugkomend op de mindset die je inderdaad in Amerika terug ziet is dat ‘sharing is caring’ 1 van de belangrijkste sleutels tot succes is.

  Een indrecte mentor van mijn op dit moment is ook Gary Vaynerchuk. Hij is eigenaar van o.a.Vaynermedia.
  Hij deelt zijn passie en enthousiasme met bruikbare tools om mensen te inspireren hun entrepreneur’s passie na te jagen. Via zijn youtube kanalen geeft hij je kosteloos advies en inspiratie. Ik heb de ambitie om een depressie proces/ herstel coach te worden. Ik zal de details besparen maar ik weet ik hiervoor geboren ben door de onvoorwaardelijke liefde die ik voor het leven en de mensheid heb. De recente zelfdodingen van 2 van mijn grote helden, de britse food traveler Anthony Bourdain en de geniale Avicci, hebben mijn een nog sterkere drive gegeven om het ziek geworden deel van de maatschappy weer te tot herstel te coachen. Laten zien dat zij en het leven te mooi zijn om daar vroegtijdig een einde aan te maken.
  Er is voor mij niks mooiers dan een mens dat glimlacht van blijschap voor zichzelf en voor het leven.
  Mijn comment is wat langer dan mijn intentie was maar ik wilde gewoon met je delen dat ook jij een bijdrage heeft gekregen in mijn ‘pursuit of happinez!’ Dank je voor je inspiratie en je warme hart Ninke! Ik wens je heel veel succes in alles wat je aangaat in het leven. En wie weet..tot ooit ziens!

  Jerrel Sowikromo

  #infinitexsscoachingback2you

  ‘ waar je tranen vallen, vang ik ze op
  zal ik je steunen voordat je stop’

  ~Jerrel~

 • GEEF EEN REACTIE

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *