SNEL MEER KLANTEN MET EEN IDEAAL BEDRIJF

KNOP EENMALIGE INVESTERING 4950
KNOP TERMIJNEN 1675
V

"Het lukt me niet om genoeg klanten te krijgen..."

BEN JIJ EEN AMBITIEUZE ONDERNEMER EN HERKEN JIJ JE HIER IN?

‘Hoe kom ik nou aan meer klanten?’ Hoe vaak heb je jezelf die vraag gesteld de afgelopen tijd? Misschien belde deze maand toevallig weer een nieuwe klant, maar hoe zit dat volgende maand?

‘Wat kan ik nog meer proberen om mijn bedrijf lekker te laten draaien?’ Continu voel je de druk van moeten presteren en op zoek gaan naar manieren om meer klanten te krijgen. En wat je ook probeert, een nieuwsbrief, een Facebookadvertentie of een blog, het levert niet de klanten en het geld op waar je van droomt.

JE VOELT JE ONZEKER. JE BENT GOED IN JE VAK, MAAR OMDAT JE BEDRIJF NIET LEKKER LOOPT BEGIN JE STEEDS MEER AAN JEZELF TE TWIJFELEN.

JE BENT ALTIJD MAAR MET JE WERK BEZIG. STEEDS WEER CHECK JE JE MAIL. ELK VRIJ MOMENT GAAT JE LAPTOP WEER OPEN.

JE HEBT EEN KORT LONTJE. JE HOORT JEZELF SNAUWEN TEGEN JE PARTNER OF JE KINDEREN. DIT IS HET LAATSTE WAT JE WILT!

JE ERVAART CONTINU DRUK EN ONRUST, WAARDOOR JE NOOIT ECHT LEKKER KUNT GENIETEN VAN HET MOMENT.

EN JE VRAAGT JE STIEKEM AF OF JE NIET GEWOON WEER VOOR EEN BAAS ZOU MOETEN GAAN WERKEN.

Toch geloof ik dat het voor jou ook mogelijk is een goedlopend bedrijf neer te zetten.
Als het nu niet lekker loopt, ontbreekt het je waarschijnlijk aan overzicht en concrete stappen. Herkenbaar? Weet dan dat er een oplossing is: je hebt op het gebied van ondernemerschap gewoon nog wat te leren.

Ondernemen zie ik als een spel. En zodra je de regels van het spel kent en deze consequent toepast, dan gaat er ook echt iets gebeuren. In mijn coachingsprogramma ‘Snel Meer Klanten met een Ideaal Bedrijf’ ontdek je de spelregels. En je leert hoe je ze toepast zodat je in korte tijd een goedlopend bedrijf opbouwt.

Elke spelregel leg ik stap voor stap uit, zodat je elke dag precies weet wat je moet doen om meer likes, aanmeldingen en klanten te krijgen. Ik gebruik deze strategieën zelf nog altijd en heb hierdoor het afgelopen jaar mijn omzet zelfs vertienvoudigd!

Niet eens zo lang geleden zat ik met mijn bureautje tussen de wasmanden op de overloop.

Ik was goed in mijn vak maar wist niets over het ondernemerschap. Laat staan over het spel van succesvol ondernemen. Mijn vader was leraar Frans en mijn moeder verpleegkundige, ik kom dus niet bepaald een ondernemersgezin.

Toch voelde ik: dit wordt een spannende reis, maar ik stop niet voordat ik succesvol ben. Ik besloot om alles wat ik nog niet wist te gaan leren. En ik paste toe wat ik ontdekte. Zo verdubbelde ik elk jaar mijn omzet en vorig jaar vertienvoudigde ik zelfs.

Ondanks de continue groei van mijn bedrijf, zorg ik er altijd voor dat ik voldoende tijd overhoud voor mijn man en drie kinderen. We genieten enorm van samen reizen. Mijn Ideale Bedrijf maakt dit mogelijk. Voor mij is dat het ultieme gevoel van vrijheid. Dat ik een bedrijf heb gecreëerd dat voor me werkt. In plaats van andersom.

Soms voelt het alsof ik met een groot geheim rondloop: ‘Geld verdienen kan zó makkelijk zijn, als je maar de juiste stappen zet.’ Daarom wil ik dit zo graag met je delen, zodat jij ook jouw Ideale Bedrijf kunt realiseren.

Ninke van der Leck in Miami

MET SNEL MEER KLANTEN MET EEN IDEAAL BEDRIJF
ONTDEK JE:

WELKE FOCUS JE MOET AANBRENGEN, ZODAT DE TIJD DIE JE BESTEEDT AAN JE BEDRIJF OOK KLANTEN EN GELD OPLEVERT

HOE JE IN MINDER DAN 24 UUR PER WEEK AAN DE LOPENDE BAND KLANTEN KAN KRIJGEN. ZELFS ALS JE BIJVOORBEELD LEKKER OP VAKANTIE BENT.

WAT JOU UNIEK MAAKT, ZODAT JE JE NOOIT MEER BEZIG HOEFT TE HOUDEN MET JE CONCURRENTEN. JIJ DOET JE EIGEN DING EN DAAR WORD JE ZICHTBAARDER MEE.

WIE JOUW IDEALE KLANT IS, ZODAT JE ALLEEN MAAR ENERGIE STEEKT IN MENSEN DIE JE GOED BETALEN EN JE BLIJ MAKEN.

HOE JE ONWEERSTAANBARE TEKSTEN SCHRIJFT VOOR JE WEBSITE OF SOCIAL MEDIA, ZODAT JOUW IDEALE KLANTEN ZICH DIRECT AANGESPROKEN VOELEN EN ZICH AANMELDEN

HOE JE JE WEBSITE INRICHT ZODAT JE VAN BEZOEKERS GOEDBETALENDE KLANTEN MAAKT.

HOE JE GOEDE PRIJZEN BEPAALT ÉN VRAAGT, ZODAT JE GEMAKKELIJK JE OMZET VERHOOGT.

HOE JE VEEL MEER TIJD EN ENERGIE OVERHOUDT OM LEUKE DINGEN TE DOEN MET JE GEZIN OF VRIENDEN, TERWIJL JE BEDRIJF LEKKER DOORLOOPT.

HOE JE SNEL EEN GROOT BEREIK CREËERT, ZODAT HET VEEL GEMAKKELIJKER IS OM STEEDS WEER NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN.

SMK heeft me geholpen het groots en slim aan te pakken. Mijn belemmerende overtuigingen te overwinnen en mijn kracht te vinden en volgen. Stapje voor stapje voor stapje.

Femke Veltkamp – Illustrator | Inspirator | Motivator

Ik bleef maar in hetzelfde cirkeltje ‘rond-ondernemen’ en vond marketing spannend. Ik had gebrek aan zelfvertrouwen en deed aan zelfondermijning.
Ik twijfelde of Snel Meer Klanten geschikt was omdat ik niet online werk. Ook vond ik het lastig mezelf zo’n grote investering te gunnen en vond ik het allemaal maar Amerikaans.
Ik ben zoooo blij dat ik toch ben gestart! Ik besef nu hoe belangrijk het is om support te hebben. Ik doe nu aan marketing, durf mezelf op social media te laten zien en verkoop mijn diensten met vertrouwen.
Ik ben als persoon enorm gegroeid en voel me sterker. Had ik niet verwacht!

Marieke Bach – HR specialist voor metaal en techniek

Zo gaan we te werk

Gedurende 3 maanden ontvang je elke week een stap-voor-stap video met bijbehorende stappenplannen en checklists. Je weet op elk moment precies wat je moet doen om meer klanten te krijgen, meer geld te verdienen en je vrij te maken van alles wat steeds maar moet.

Plus, je krijgt toegang tot onze Rising Stars Community. Een geweldige groep gelijkgestemde ondernemers die jou dolgraag willen inspireren en verder helpen. Zodra je de strategieën hebt toegepast vraag je hier feedback. Je krijgt altijd nieuwe suggesties en ideeën, waardoor je nog verder kan verbeteren. Ook profiteer je van de enorme positieve vibe in de groep. Je ervaart support en een enorm hoge gunfactor naar elkaar. En jouw successen? Die vieren we elke week online op Victory Friday!

Let op! Dit programma is niet voor iedereen

Ik wil hier heel helder over zijn. Je hebt vast wel eens gehoord: doe je wat je deed, krijg je wat je kreeg. Alleen ondernemers die, ondanks gevoelens van onzekerheid, bereid zijn om anders te gaan doen zullen maximaal profiteren van Snel Meer Klanten. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden.

En ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten gaat behalen. Dat is mijn drive. Mijn vraag aan jou is dan ook: neem jij je bedrijf en je leven serieus? Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. Dan weet ik zeker dat jij jouw business binnenkort al naar the next level tilt.

Investering

Je investering voor Snel Meer Klanten met een Ideaal Bedrijf is €4950,- excl. btw. Je krijg hiervoor alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s die je helpen om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaalt direct de eerste termijn van €1675,- excl. btw, over een maand de tweede en over 2 maanden de derde termijn.

KNOP EENMALIGE INVESTERING 4950
KNOP TERMIJNEN 1675

Garantie

Ik weet zeker dat als je de strategieën, technieken en tips uit dit programma toepast je meer en betere klanten krijgt. Mocht je vinden dat dit programma voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt de eerste 2 weken de mogelijkheid om het programma te proberen. Als je van mening bent dat het niet waardevol genoeg is, mail dan binnen 15 dagen na aanmelding naar support@ninkevanderleck.nl en laat van de eerste 2 modules de volledig gemaakte opdrachten uit het werkboek zien. Je zal dan jouw investering retour krijgen.

De reden dat we naar  het ingevulde werkboek vragen is simpel. We willen werken met mensen die commitment maken én tonen. Die bereid zijn het benodigde werk te doen om prachtige resultaten te realiseren.

Toine Westen

Van hobbyfotograaf naar organisator fotoreizen naar IJsland

Businesscoaching om te leren hoe je geld moet verdienen
Toine was net gestopt met haar baan toen ik haar leerde kennen. Haar grootste droom was om mensen te leren hoe ze het noorderlicht in IJsland kunnen fotograferen. Het natuurwonder dat haar elke keer weer betovert. Ondertussen waren daar de twijfels: kun je hier wel je brood mee verdienen? Zitten mensen wel op mijn fotoreis te wachten? Hoe moet ik het praktisch aanpakken?

Toine investeert in Snel Meer Klanten met een Ideaal Bedrijf. Ze ontdekt exact welke keuzes ze moet maken om het bedrijf van haar dromen te creëren. Ze heeft gelijkgestemde mensen om zich heen die haar supporten, waardoor ze steeds weer kansen ziet en pakt. Wat eerst onmogelijk leek, wordt nu werkelijkheid: onbekenden worden klant en betalen haar duizenden euro’s om mee op fotoreis te gaan.

En het mooie is, dit is nog maar het begin voor Toine. Ze kent nu de stappen en weet haar knelpunten om te turnen tot kansen. Ze kent de formule, ze heeft de code gekraakt. Dit bezorgt haar niet eenmalig een paar goed betalende klanten, ze heeft nu een bedrijf dat haar steeds weer nieuwe klanten oplevert.

Toine Westen – Studio Westen

WAT GEBEURT ER ALS JE JE AANMELDT?

JE KRIJGT DIRECT TOEGANG ZODAT JE KUNT STARTEN WANNEER JE WILT. ALS JE WILT KUN JE VANDAAG AL BEGINNEN!

JE KRIJGT TOOLS EN STAPPENPLANNEN MET PRAKTISCHE UITLEG, ZODAT JE PRECIES WEET HOE JE HET KUNT TOEPASSEN IN JE BEDRIJF

JE VOLGT DE JUISTE STAPPEN IN DE JUISTE VOLGORDE ZODAT JE ELKE DAG PRECIES WEET WAT JE MOET DOEN OM JOUW BEDRIJF TE LATEN GROEIEN

JE BEPAALT ZELF HET TEMPO WAAROP JE SNEL MEER KLANTEN VOLGT. JOUW AGENDA IS LEIDEND EN JE HOEFT NERGENS HEEN.

JE BLIJFT LEKKER JEZELF EN ONDERTUSSEN PAS JE ZAKELIJKE STRATEGIEËN TOE. HIERDOOR VERDIEN JE LEKKER OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

JE KRIJGT EEN GEZONDE WORK-LIFE BALANCE, WAARDOOR JE OOK TIJD EEN AANDACHT HEBT VOOR DE DINGEN DIE NOG MEER BELANGRIJK VOOR JE ZIJN

JE KRIJGT EENVOUDIG ÉN BLIJVEND MEER KLANTEN

JE HEBT FOCUS EN ZIET EINDELIJK HET BEDRIJF VAN JE DROMEN ONTSTAAN.

Van arm, moe en alleen naar welvarend, energiek en sociaal vervuld

Door Snel Meer Klanten ben ik van arm, moe en alleen naar welvarend, energiek en sociaal vervuld gegaan. Alles lijkt veranderd. M’n Facebooklikes, Mail-subscribers en Youtube subscribers zijn verdubbeld. M’n inkomen is in 4 maanden verdubbeld. Dat betekent voor mij dat ik geld heb voor leuke hobby’s. Ik kan nu eindelijk drummen, iets wat ik al heel lang wilde. En kan op vakantie naar het land waar mijn vriend vandaan komt. Ik heb een schoonmaakster, een personal assistent en een IT-er ingehuurd, waardoor ik nu ruimte heb voor meer fun in mijn dagelijks leven. Ik ben ook minder uren gaan werken, ik stop nu elke dag om 16:00. Mijn mindset is totaal veranderd. Ik gun mezelf voor het eerst in mijn leven overvloed en financieel welzijn.

Marianne van Dijk – Trainer Nonviolent Communication

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer start het programma?
Je hebt direct toegang zodra jij je hebt aangemeld. Je kunt dus direct aan de slag kunt! Wil je niet meteen starten, dan is dat geen enkel probleem. Het is aan jou wanneer je ook daadwerkelijk begint.
Hoe lang duurt het programma?
Gedurende 3 maanden ontvang je wekelijks een nieuwe module. Maar je bepaalt zelf het tempo waarin je de modules toepast. Je blijft voor altijd toegang houden tot al het materiaal, dus je mag de tijd nemen.
Is het programma geschikt voor alle ondernemers?
Dit programma is het meest geschikt voor dienstverlenende ondernemers. Zoals bijvoorbeeld trainers, coaches, vormgevers, schrijvers, adviseurs, kennis-experts en therapeuten.
Ik heb of wil geen online bedrijf. Is het dan wel geschikt voor mij?
De focus van het programma ligt op hoe je meer klanten krijgt. Het is daarom voor zowel een online als een offline bedrijf geschikt.
Ik start net met mijn bedrijf, past het dan wel?
Er zijn veel ondernemers die mij vertellen dat ze het jammer vinden dat ze in het begin van hun ondernemerschap geen hulp hebben gevraagd. Het zou ze een hoop tijd, energie en geld hebben bespaard. Als starter doe je er juist verstandig aan om te leren welke strategieën tot succes leiden.
Mijn bedrijf staat al, heeft het dan zin om mee te doen?
Heb je behoefte aan meer focus, meer klanten of wil je in minder tijd meer resultaten behalen? Doe dan zeker mee! Je hebt straks helder je groei nu stagneert. Met dit programma breek je door naar jouw volgende niveau.
Ik ben niet zo handig met de computer, is het programma dan wel goed te volgen?
Het programma is heel eenvoudig te volgen. Het is een kwestie van klikken op linkjes die je krijgt toegestuurd. Dat moet helemaal goed komen! En we zijn altijd bereikbaar voor vragen.
Levert dit programma mij belastingvoordeel op?
Ja, het is een scholingsprogramma en dat mag je van de belasting aftrekken.
Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?
Investeren is altijd spannend. Bedenk je dat je hiermee investeert in je ontwikkeling tot succesvolle ondernemer, in de groei van je bedrijf. Ik stel mezelf altijd 3 vragen als ik overweeg een investering te doen. Ik denk dat ze ook waardevol zijn voor jou: 1. Wat kost het? 2. Wat levert het op? 3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?
KNOP EENMALIGE INVESTERING 4950
KNOP TERMIJNEN 1675

Ik zat thuis met een burn-out, had weinig energie en voelde me moe en futloos. “Oh My God… wat ben ik nou voor gekke sprong aan het maken..”, dacht ik na mijn aanmelding voor het programma van Ninke.

Toch heeft het zoveel verandering bij mij teweeg gebracht. Ik heb weer energie en plezier en heb weer het vertrouwen gekregen in mijzelf: ik kan dit! Het hele ondernemen was nieuw voor mij en ik weet nu precies wat ik wil, wat ik moet gaan doen en hoe ik het moet aanpakken.

Lisa van den Brink – Lifecoach voor ADHD’ers in burn-out

Ik kan niet wachten om je stap voor stap mee te nemen jouw bedrijf te laten groeien. Als je nog vragen hebt,
let me know!