Stoppen met Podcasten

Google+ LinkedIn

YES! Een nieuwe aflevering. Ik ben er weer! Maar hoe kon het nou zo ver komen dat het wel leek alsof ik gestopt was met podcasten? Terwijl dat helemaal niet de bedoeling was. Dat vertel ik in deze aflevering. Net als de lessen die ik hier uit heb gehaald.  

Het allergrootste gevaar in business is: stoppen met wat werkt!

Ben jij een van de mensen van wie ik een berichtje heb ontvangen: ”hee Ninke, wanneer komt er weer eens een nieuwe podcast”?

Na 93 afleveringen was het inderdaad heel lang stil. Het leek zelfs wel alsof ik gestopt was met podcasten! Terwijl de Ninke van der Leck Podcast zo vaak #1 stond in iTunes!

Nu ben ik er weer! Er staat een nieuwe aflevering live, waarin ik vertel hoe het zo ver kon komen dat dat de boel stil lag. Ook deel ik een aantal persoonlijke lessen die ook waardevol zijn voor jou, waaronder: ga door met wat werkt!

Ik heb een keihard commitment gemaakt. Elke maandag staat er voortaan een nieuwe live.

Heb jij mijn podcast nog nooit beluisterd? Weet dat ik mijn persoonlijke lessen deel in het ondernemerschap, toffe ondernemers interview en tips weg geef over het doorbreken met je bedrijf. KLIK HIER en ontdek hoe je mijn podcast kunt beluisteren.

Zelf luister ik altijd graag naar podcasts. Tijdens het autorijden of als ik op de fiets zit. Het is mijn belangrijkste inspiratiekanaal.

 

 

Heb ik je met de lessen die ik hier uit heb gehaald geïnspireerd? Laat het me weten in de comments.

 

Enthousiast over deze podcast? Je doet me een groot plezier als je een review achterlaat.

 

Ook interessant voor je:

 

Google+ LinkedIn

  • Leuk dat je er weer bent. Altijd weer mooie nieuwe inspiratie. Ik ben nu inmiddels een paar jaar zelfstandig ondernemer. Heb tijdens t opstarten van mn bedrijf én de marketing ZOVEEL geleerd van jouw webinars, daar wil ik je enorm voor bedanken. Groetjes Kim

  • GEEF EEN REACTIE

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *